Firmajulegaver

Apollo Green
kr. 31,00
Brussels
kr. 256,00
Burmy Aroma
kr. 199,00
Descry Beats
kr. 244,00
Emerge Green
kr. 79,00
Empire
kr. 98,00
Impera smartwatch
kr. 287,00
Motion
kr. 289,00
NØRRE GREEN
kr. 54,00
Nørre II Green
kr. 66,00
Ragnar Green
kr. 39,00
Renewal Battery
kr. 64,00
Renewal Charger
kr. 58,00
Repurpose
kr. 135,00
Versailles
kr. 89,00

Uanset om du leder et mindre team på fem medarbejdere eller er leder af en virksomhed med flere hundrede på tværs af kontorer, ved du, at dine medarbejdere er uvurderlige for din virksomheds succes – og muligvis fortjener mere tak end blot deres løn.

Overrask dine medarbejdere med gennemtænkte, nyttige firmajulegaver som du finder hos Creatrix. Nogle er kønsneutrale og kan bruges af samtlige medarbejdere, andre kan bestilles til mænd og kvinder. Der er også lidt til den søde tand, som juletiden jo kalder lidt ekstra højt for.

Alle firmajulegaver kan alle tilpasses med firmafarver, logo eller navn, så de passer til dine behov.

Ikke to firmajulegaver er ens og det ved vi bedst hos Creatrix. Hos Creatrix tilbyder vi dig et bredt udvalg af firmajulegaver til dine ansatte, som du kan designe og personliggøre efter eget ønske.

Under temaet “Firmajulegaver” finder du de produkter, som vi synes passer bedst ind i en julegave. De kan selvfølgelig fås med eller uden navn og logo trykt. Send den perfekte festlige gave, gaveæske eller gavekurv til dine medarbejdere, klienter og potentielle kunder med vores udvalg af gaveitems. Vi skaber anderledes firmajulegaver, der passer til dit brand og budget, og skiller sig ud fra andre.

Firmajulegaver med logo

Vælg selv hvordan du vil skræddersy årets firmajulegave. Vi tilbyder et bredt udvalg af items, der kan personliggøres med navn og/eller logo.

Din firmajulegave kan sågar være så ’gaveagtig,’ ’virksomhedsagtig,’ ’julet’ eller ’festlig’, som du ønsker.

Overvej for eksempelvis brugskunst, køkkenprodukter eller teknologi. Du kan også vælge at gøre årets firmajulegave mere festlig og mindre ’synlig’, hvor du vælger ikke at få tryk på gaven. Hvis du ønsker dette, kunne du for eksempelvis overveje at give dine ansatte lækker chokolade og søde sager som firmajulegave i år.

Vælg blandt gaverne på denne side eller lav en gavekurv, hvor du vælger lidt forskellige items og gør årets firmajulegave lidt mere anderledes.

Firmajulegaver med kort varsel

Mens vi anbefaler at du bestiller dine firmajulegaver i god tid, så er vi også opmærksomme på, at du som virksomhedsejer har mange andre ting at tage dig af og kan have glemt at bestille årets firmajulegaver.

Er du sent ude med firmajulegaverne så vil du muligvis overveje at anvende vores ekspresløsninger. Vi samarbejder med en række danske og europæiske producenter og leverandører, der begge har deres fordele hvad angår levering og pris.

Skal du have dine produkter med kort varsel bliver din bestilling produceret i Danmark eller sendt med ekspreslevering fra vores produktion. Hvis du derimod godt kan vente med at modtage din bestilling i en uges tid, så gør vi brug af vores europæiske samarbejdspartnere, da prisen er lidt lavere her.

Har du spørgsmål eller kan du ikke bestemme dig, så kommer vi gerne med forslag baseret på dit budget, og vi skaber sammen den perfekte firmajulegave. Send os en mail på hej@creatrix.dk eller rind nu på +45 7171 2071 og vi kan løse opgaven sammen.