Firmajulegaver

Anniversary & læmon
Anniversary & læmon
kr. 450,00
Paraply
Apollo Green
kr. 46,00
Brussels
kr. 256,00
Burmy Aroma
kr. 199,00
Constellation
kr. 32,00
Descry Beats
kr. 244,00
Emerge Green
kr. 79,00
Empire
kr. 98,00
Lakrids gaveæske 1 2 3
Gaveæske 1 2 3
kr. 145,00
Lakrids gaveæske A 2
Gaveæske A 2
kr. 120,00
Lakrids gaveæske A B
Gaveæske A B
kr. 120,00
Lakrids gaveæske A D
Gaveæske A D
kr. 165,00
Lakrids gaveæske C D
Gaveæske C D
kr. 165,00
Lakrids gaveæske D 1
Gaveæske D 1
kr. 120,00
Lakrids gaveæske Læmon
Gaveæske Læmon
kr. 160,00
Glacial bottle
Glacial bottle
kr. 150,00
Glacial food jar
Glacial food jar
kr. 170,00
Glacial pet bowl
Glacial pet bowl
kr. 170,00
Glacial small bottle
Glacial small bottle
kr. 130,00
Glacial tumbler
Glacial tumbler
kr. 150,00
Impera smartwatch
kr. 287,00
Lakrids Læmon & Slow Crafted
Læmon & Slow Crafted
kr. 240,00
Lakrids gaveæske Matcha & BCD
Matcha & BCD
kr. 350,00
Lakrids gaveæske Matcha & Læmon
Matcha & Læmon
kr. 190,00
Motion
kr. 289,00
NØRRE GREEN
kr. 63,00
Nørre II Green
kr. 66,00
Odin
kr. 77,00
Ragnar Green
kr. 39,00
Renewal Battery
kr. 64,00
Renewal Charger
kr. 58,00
Repurpose
kr. 135,00
Rigid Coffee
kr. 53,00
Rigid Organic
kr. 58,00
Rigid Tea
kr. 53,00
Rousseau Green
kr. 25,00
Lakrids gaveæske Selection box
Selection box
kr. 180,00
Slider
kr. 61,00
Lakrids gaveæske Black Box
Standard Collection
kr. 340,00
Lakrids gaveæske Velvet Red & Passion
Velvet Red & Passion
kr. 260,00
Versailles
kr. 89,00

Er du på udkig efter firmajulegaver, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har en række gaver, der kan hjælpe dig til glade medarbejdere, og vores firmajulegaver fås i stort set alle prisklasser.

Uanset om du leder et mindre team på fem medarbejdere eller er leder af en virksomhed med mange medarbejdere på tværs af flere kontorer, ved du, at dine medarbejdere er uvurderlige for din virksomheds succes – og muligvis fortjener mere tak end blot deres løn.

Et godt tidspunkt at vise påskønnelse på er netop her juletid. Julen er en kærkommen anledning til at gøre lidt ekstra for dine medarbejdere og forkæle dem med en julegave sponsoreret af virksomheden.

Overrask dine medarbejdere med gennemtænkte, nyttige firmajulegaver som du finder hos Creatrix. Nogle af vores firmajulegaver er kønsneutrale og kan bruges af samtlige medarbejdere, mens andre kan bestilles til mænd og kvinder. Der er også lidt til den søde tand, som juletiden jo kalder lidt ekstra højt for. De perfekte firmajulegaver findes ikke, men du kommer ret tæt på sammen med os.

Alle gaver giver glade medarbejdere

Firmajulegaven kan alle tilpasses i jeres virksomheds farver og med logo eller navn, så de passer til dine behov. Du kan således få jeres firmajulegaver præcis, som du vil have dem, og være med til at sætte ekstra fokus ikke blot på medarbejderen men også på jeres virksomheds identitet.

Ikke to firmajulegaver er ens og det ved vi bedst hos Creatrix. Hos Creatrix tilbyder vi dig et bredt udvalg af julegaver til medarbejdere, som du kan designe og personliggøre efter eget ønske. Du kan fx også lade medarbejdere vælge deres egen firmajulegave.

Under temaet “Firmajulegaver” finder du de produkter, som vi synes passer bedst ind i en julegave. Her finder du et væld af forskellige gaver inden for forskellige prisgrupper.

Dine gaver kan selvfølgelig fås med eller uden navn og logo trykt. Send den perfekte festlige gave, gaveæske eller gavekurv til dine medarbejdere, klienter og potentielle kunder med vores udvalg af gaveprodukter.

Vi skaber anderledes firmajulegaver, der passer til dit brand og budget, og skiller sig ud fra andre. Vi sætter en ære i at tilbyde gode julegaver, der ikke bare holder til næste jul, men er en gave, som dine medarbejdere kan have glæde af i mange år frem.

FIRMAJULEGAVER MED LOGO

Vælg selv hvordan du vil skræddersy årets firmajulegave. Vi tilbyder et bredt udvalg af firmagaver, der kan personliggøres med navn og/eller logo.

Din firmajulegave kan sågar være så ‘gaveagtig,’ ‘virksomhedsagtig,’ ‘julet’ eller ‘festlig’, som du ønsker.

Overvej for eksempelvis vores gaver i kategorierne brugskunst, køkkenprodukter eller teknologi. Dette er typisk produktgrupper, der gør sig godt som gave.

Du kan også vælge at gøre årets firmajulegave mere festlig og mindre ‘synlig’, hvor du vælger ikke at få tryk på gaverne. Hvis du ønsker dette, kan du fx overveje at give dine ansatte lækker chokolade og søde sager som firmagaver i år.

Vælg blandt gaverne på denne side eller lav en gavekurv, hvor du vælger lidt forskellige items og gør årets firmajulegave lidt mere anderledes.

Skattefri gaver til jeres mange medarbejdere

I 2023 må en medarbejder højest modtage 1.300 kr. i gaver fra en arbejdsgiver.

Virksomheden må i 2023 give medarbejderne gaver til en pålydende værdi af 1.300 kr., førend at modtageren skal betale skat. Mange virksomheder vælger at holde sig inden for denne grænse, og det er derfor positivt, at jeres medarbejdere ikke bliver beskattet, hvis du vælger firmagaver, der holder sig inden for dette beløb. Medarbejderen bliver således kun beskattet, hvis værdien overskrider 1.300 kr.

I 2022 skulle der ifølge SKATs regler betales skat, hvis værdien overskred 1.200 kr. SKAT har derfor opjusteret tallet med 9 % for 2023.

FIRMAJULEGAVER MED KORT VARSEL

Mens vi anbefaler, at du bestiller dine firmajulegaver i god tid, så er vi også opmærksomme på, at du som virksomhedsejer har mange andre ting at tage dig af og kan have glemt at bestille årets firmajulegaver. Vi har en unik gaveshop, og kan således også godt hjælpe dig, selvom du skulle være sent ude. Vi skal derfor nok gøre vores til, at dine julegaver med firmalogo er klar til jul.

Er du sent ude med firmajulegaverne så kan du overveje at anvende vores ekspresløsninger i vores online gaveshop. Vi samarbejder med en række danske og europæiske producenter og leverandører, der begge har deres fordele hvad angår levering og pris, når det kommer til firmajulegaven.

Skal du have årets julegave med kort varsel bliver din bestilling produceret i Danmark eller sendt med ekspreslevering fra vores produktion. Hvis du derimod godt kan vente med at modtage din bestilling i en uges tid, så gør vi brug af vores europæiske samarbejdspartnere, da vi her er i stand til at producere til en lavere pris.

Har du spørgsmål eller kan du ikke bestemme dig, så kommer vi gerne med forslag baseret på dit budget, og vi skaber sammen den perfekte firmajulegave. Send os en mail på hej@creatrix.dk eller ring nu på +45 7171 2071 og vi kan løse opgaven sammen. Vi har et stærkt dedikeret team, der sidder klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige julegave.