Notesbøger & spiralblokke

notesbog-albacete
Albacete
DKK 15,85
notesbog-asturias
Asturias
DKK 15,85
notesbog-badalona
Badalona
DKK 8,19
notesbog-carmona
Carmona
DKK 15,85
Empire
DKK 98,00
Notesbog-forli
Forli
DKK 25,23
notesbog-linea
Linea Green
DKK 6,62
notesbog-lustra
Lustra
DKK 7,22
Magritte Green
DKK 13,00
Matisse Green
DKK 28,00
Rousseau Green
DKK 25,00
notesbog-sagovia
Sagovia
DKK 8,26
A4-spiralblok
Wire-O A4
DKK 3,65
A5-spiralblok
Wire-O A5
DKK 3,35
notesbog-zamora
Zamora
DKK 8,26
notesbog-zaragosa
Zaragosa
DKK 6,92

Notesbøger og spiralblokke med tryk

Du kan næsten ikke finde en virksomhed i dag, som ikke bruger notesbøger eller spiralblokke, så hvorfor ikke få nogle som er lavet til jeres firma? Udover at give jeres virksomhed et mere personligt præg på skrivebordet, så kan notesbøger og spiralblokke med tryk også give jer reklame udenfor jeres bygning.

Notesbøger og spiralblokke er praktiske og veloplagte firmagaver og kundegaver, som modtageren vil blive glad for i deres dagligdag. Langt de fleste af os har brug for at skrive ting ned i hverdagen og med notesbøger og spiralblokke med firmatryk, kan I gøre det til nem reklame.

Giv jeres kunder et stykke af virksomheden med hjem

Det smarte ved kundegaver er, at I giver en lille reklame med hjem, som modtageren vil bruge om og om igen. Hvor en pose med bolsjer, hvor jeres logo og telefonnummer er printet på emballagen, hurtigt vil blive smidt i skraldespanden, er en notesbog eller en spiralblok en varig reklame.

Hvis I deler noget som en notesbog eller spiralblok ud, så får jeres kunder pludselig en ting, som de vil bruge om og om igen.

Det smarte ved netop notesbogen og spiralblokken er, at den også bruges i notesbøger med trykoffentligheden. Det kan enten være på arbejdet eller på et uddannelsessted, hvor mange andre også ser jeres logo. Det betyder altså nem og gratis reklame for jer.

Kundegaver i form af reklame er en fantastisk måde for jer at reklamere til flere på en billig måde samtidig med, at det er en god måde at vise, at I værdsætter jeres kunder.

I vil nok også opleve, at jeres kunder kommer til at værdsætte en lidt mere unik gave mere end den traditionelle kuglepen eller bolsche.

Personligt tryk på notes- og spiralbøgerne

Hos Creatrix gør vi vores bedste for at imødekomme dit behov. Vi er klar til at begynde et tæt samarbejde med dig og din virksomhed for at sikre, at du får præcis det tryk og produkt som passer til dit firma.

Der er mange, som vælger et tryk som viser deres logo og firmanavn, men I kan sagtens være mere kreative. På netop notesbøger og spiralblokke er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvilket motiv som kan printes på.

Når du kontakter os med en idé om, hvad der skal på en reklamevare, så vil du hurtigt få svar med forskellige designeksempler. Her kan du selv vælge, hvilken retning du vil forsætte i. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at det færdige produkt ligner dine ideer så meget som muligt.