Notesbøger

En notesbog eller spiralblok med tryk er et praktisk redskab, der ikke kun hjælper med at organisere, men også bærer dit firmalogo og dermed skaber synlighed i rum, du ikke nødvendigvis befinder dig i. Noter og spiralblokke er perfekte til møder, messer eller til brainstorming på kontoret. Se vores mange muligheder herunder.

notesbog-albacete
Albacete
kr. 15,85
Alcott Green
kr. 8,00
notesbog-asturias
Asturias
kr. 15,85
notesbog-badalona
Badalona
kr. 8,19
notesbog-carmona
Carmona
kr. 15,85
Corbin
kr. 21,00
Crane
kr. 28,00
Empire
kr. 98,00
Notesbog-forli
Forli
kr. 25,23
Kleo Green
kr. 21,00
notesbog-linea
Linea Green
kr. 6,62
notesbog-lustra
Lustra
kr. 7,22
Magritte Green
kr. 13,00
Matisse Green
kr. 28,00
Queiros
kr. 28,00
Rigid Coffee
kr. 53,00
Rigid Organic
kr. 58,00
Rigid Tea
kr. 53,00
Rousseau Green
kr. 25,00
notesbog-sagovia
Sagovia
kr. 8,26
A4-spiralblok
Wire-O A4
kr. 15,65
A5-spiralblok
Wire-O A5
kr. 13,35
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26
notesbog-zaragosa
Zaragosa
kr. 6,92

Notesbøger og spiralblokke med tryk

Du kan næsten ikke finde en virksomhed i dag, som ikke bruger notesbøger eller spiralblokke, så hvorfor ikke få nogle som er lavet til jeres firma? Udover at give jeres virksomhed et mere personligt præg på skrivebordet, så kan notesbøger og spiralblokke med tryk også give jer reklame udenfor jeres bygning.

Notesbøger og spiralblokke er praktiske og veloplagte firmagaver og kundegaver, som modtageren vil blive glad for i deres dagligdag. Langt de fleste af os har brug for at skrive ting ned i hverdagen og med notesbøger og spiralblokke med firmatryk, kan I gøre det til nem reklame.

Giv jeres kunder et stykke af virksomheden med hjem

Det smarte ved kundegaver er, at I giver en lille reklame med hjem, som modtageren vil bruge om og om igen. Hvor en pose med bolsjer, hvor jeres logo og telefonnummer er printet på emballagen, hurtigt vil blive smidt i skraldespanden, er en notesbog eller en spiralblok en varig reklame.

Hvis I deler noget som en notesbog eller spiralblok ud, så får jeres kunder pludselig en ting, som de vil bruge om og om igen.

Det smarte ved netop notesbogen og spiralblokken er, at den også bruges i offentligheden. Det kan enten være på arbejdet eller på et uddannelsessted, hvor mange andre også ser jeres logo. Det betyder altså nem og gratis reklame for jer.

Kundegaver i form af reklame er en fantastisk måde for jer at reklamere til flere på en billig måde samtidig med, at det er en god måde at vise, at I værdsætter jeres kunder.

I vil nok også opleve, at jeres kunder kommer til at værdsætte en lidt mere unik gave mere end den traditionelle kuglepen eller bolsche.

notesbøger med tryk

Personligt tryk på notes- og spiralbøgerne

Hos Creatrix gør vi vores bedste for at imødekomme dit behov. Vi er klar til at begynde et tæt samarbejde med dig og din virksomhed for at sikre, at du får præcis det tryk og produkt som passer til dit firma.

Der er mange, som vælger et tryk som viser deres logo og firmanavn, men I kan sagtens være mere kreative. På netop notesbøger og spiralblokke er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvilket motiv som kan printes på.

Når du kontakter os med en idé om, hvad der skal på en reklamevare, så vil du hurtigt få svar med forskellige designeksempler. Her kan du selv vælge, hvilken retning du vil forsætte i. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at det færdige produkt ligner dine ideer så meget som muligt.