Paraplyer

paraply-Casper
Casper
DKK 88,00
paraply-Christian
Christian
DKK 43,00
paraply-Jacob
Jacob
DKK 21,00
paraply-Jens-Peter
Jens Peter
DKK 88,00
paraply-Jesper
Jesper
DKK 53,00
paraply-Martin
Martin
DKK 88,00
paraply-Nicolai
Nicolai
DKK 28,00
paraply-Oliver
Oliver
DKK 48,00
paraply-Philip
Philip
DKK 37,00
paraply-Rasmus
Rasmus
DKK 88,00
SEBASTIAN
DKK 17,00

Paraplyer med tryk

”Frisk vind til kuling og stedvis regn” er en sætning, som de fleste danskere kender. Der er ikke så meget andet at gøre end at klæde sig fornuftigt på og huske paraplyen. I Danmark kan man som bekendt hverken vide sig sikker forår, sommer, efterår eller vinter. Af den grund er reklameparaplyer med logo et yderst relevant promotionværktøj.

Vindsikring og automatisk åbnefunktion

paraplyer-med-tryk

Udover den klassiske variant med det krumme håndtag tilbyder vi også sammenfoldelige paraplyer med forskellige features som f.eks. vindsikring, automatisk åbnefunktion og double cover.

Vores forskellige modeller har 8 til 16 paneler og fås i op til 137 x 96 cm.

Vi tilbyder naturligvis også mindre paraplyer med tryk, der er egnede til børn. Se også vores store udvalg af produkter for børn og barnlige sjæle.

Vælg selv model, farve og tryk

Du kan få dine paraplyer med tryk, som du vil have dem. Vælg først den paraply, som du foretrækker, og tilpas herefter farver og trykkets placering. Der er lige så mange måder at gøre det på, som du kan komme i tanke om. Hvis du ønsker vores hjælp til at finde ud af, hvad der vil fungere bedst ud fra dine kriterier, så sidder vi naturligvis altid klar til at hjælpe.
Kontakt os i dag og få et gratis tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.