Kuglepenne

Consul
DKK 2,20
Diplomat
DKK 2,60
Diplomat Color
DKK 2,60
Duplex Touch
DKK 3,25
Extra
DKK 2,40
Extra Frost
DKK 2,60
Extra Recycle
DKK 2,95
General
DKK 2,75
Hamilton
DKK 3,20
Ultra Frost
DKK 2,90
Ultra Recycle
DKK 3,55
Winston
DKK 2,90

Kuglepenne med logo

Selvom størstedelen af alt skrivearbejde efterhånden foregår på en computer, så har de fleste mennesker alligevel behov for en kuglepen. Det være sig til at tage noter med, skrive indkøbssedler eller sætte underskrifter på papir. En kuglepen er altid lige ved hånden og giver reklameværdi på mange kontorer og i de små hjem rundt omkring i landet, hvis der er logo på. En kuglepen med logo (også kendt som en reklamekuglepen) er derfor et ideelt redskab til at brande sig med.

Reklamekuglepenne til forskellige priser

Hos Creatrix er vi altid lagerførende med flere typer kuglepenne i forskellige prisklasser. Er det julegaven til kunderne, du er på udkig efter, så har vi eksklusive modeller, hvorpå du kan få indgravet dit logo, et telefonnummer eller en URL. Er det derimod giveaways til messedeltagere, kan en billig kuglepen måske også gøre det. Om du ønsker sort, rød, grøn eller blå skrift er underordnet. Vi har altid en kuglepen med tryk, der matcher dit behov.

Kontakt os allerede i dag og lad os lave et designudkast på jeres nye kuglepenne. Vi lover, at de bliver flotte, holder længe og skriver perfekt. Hvis du ønsker en pakkeløsning, så kombiner evt. med vores nøgleringe med logo.

Billige kuglepenne med reklametryk

Hverken kuglepenne eller reklametryk behøver at være dyrt. Vi har flere forskellige modeller på lager, og selvom prisen naturligvis afhænger af, hvilken model du vælger, så har vi flere håndtag, som vi kan justere på for at reducere prisen. Din kundechef kan være behjælpelig i denne henseende, så vi tilrettelægger en produktion, der er inden for jeres budgetmæssige grænser.

Hvis du vil have endnu billigere kuglepenne, så bør du overveje at få produceret et større antal. Typisk vil du opleve, at jo flere kugle penne, som du aftager, desto billigere bliver stykprisen. Dette skyldes naturligvis, at der er en række faste omkostninger ved en produktion, som vi kan allokere ud på hver enkelt produceret pen. Dette er fx. opstartsomkostninger, fragt og korrekturgange. Vi sørger naturligvis for, at alle vores (læs dine) kuglepenne bliver pakket enkeltvis i små plastikposer, så de er så gode som nye – også om et år – bare de ligger tørt og godt.