Kuglepenne

1 ALPHA
kr. 2,17
2 BETA
kr. 1,95
3 GAMMA
kr. 3,95
4 Delta
kr. 7,15
5 Epsilon Green
kr. 2,80
6 Zeta Green
kr. 1,60
kuglepen-Consul
Consul
kr. 2,20
kuglepen-Diplomat
Diplomat
kr. 2,60
kuglepen-Diplomat-color
Diplomat Color
kr. 2,60
kuglepen-Duplex-Touch
Duplex Touch
kr. 3,25
kuglepen-Extra
Extra
kr. 2,40
kuglepen-Extra-Frost
Extra Frost
kr. 2,60
kuglepen-extra-recycle
Extra Recycle
kr. 2,95
kuglepen-general
General
kr. 2,75
kuglepen-Hamilton
Hamilton
kr. 3,20
kuglepen-Ultra-frost
Ultra Frost
kr. 2,90
kuglepen-Ultra-Recycle
Ultra Recycle
kr. 3,55
kuglepen-winston
Winston
kr. 2,90

Kuglepenne med logo

Selvom størstedelen af alt skrivearbejde efterhånden foregår på en computer, så har de fleste mennesker alligevel behov for en kuglepen. Det være til at tage noter med, skrive indkøbssedler eller sætte underskrifter på papir. En kuglepen er altid godt at have lige ved hånden og giver reklameværdi på mange kontorer og i de små hjem rundt omkring i landet, hvis der er logo på. En kuglepen med logo (også kendt som en reklamekuglepen) er derfor et ideelt redskab til at brande sig med.

Reklamekuglepenne til forskellige priser

kuglepinde med trykHos Creatrix er vi altid lagerførende med flere typer kuglepenne i forskellige prisklasser.

Er det julegaven til kunderne, du er på udkig efter, så har vi eksklusive modeller, hvorpå du kan få indgravet dit logo, et telefonnummer eller en URL. Er det derimod give-aways til eksempelvis en messe, kan en billig kuglepen måske også gøre det. Om du ønsker sort, rød, grøn eller blå skrift er underordnet. Vi har altid en kuglepen med tryk, der matcher dit behov.

Kontakt os allerede i dag, og lad os lave et designudkast på jeres nye kuglepenne. Vi lover, at de bliver flotte, holder længe og skriver perfekt. Hvis du ønsker en pakkeløsning, så kombiner evt. med vores nøgleringe med logo.

Billige kuglepenne med reklametryk

Hverken kuglepenne eller reklametryk behøver at være dyrt. Vi har flere forskellige modeller på lager, og selvom prisen naturligvis afhænger af, hvilken model du vælger, så er der flere muligheder for at vi kan reducere prisen. Vi tilrettelægger en produktion, der er inden for jeres budgetmæssige grænser.

Hvis du vil have endnu billigere kuglepenne, så bør du overveje at få produceret et større antal. Typisk vil du opleve, at jo flere kuglepenne, som du bestiller, desto billigere bliver stykprisen. Dette skyldes naturligvis, at der er en række faste omkostninger ved en produktion, som vi kan allokere ud på hver enkelt produceret pen. Dette er fx. opstartsomkostninger, fragt og korrekturgange. Vi sørger naturligvis for, at alle vores (læs dine) kuglepenne bliver pakket enkeltvis i små plastikposer, så de er så gode som nye – også om et år – bare de ligger tørt og godt.