Kuglepenne

Kuglepenne med logo er ikke bare skriveredskaber – de er små genstande der tilbyder en diskret brandeksponering. Hos Creatrix har vi et udvalg af kuglepenne der spænder fra klassiske til moderne og stilrene designs, alt sammen noget, der kan tilpasses med dit firmanavn, logo og ønskede farver.

Med kuglepenne med logo kan du effektivt sikre synlighed på kontoret, ved events eller ved andre arrangementer. Lad din virksomhed skille sig ud med de rette skriveredskaber, der ikke blot efterlader spor på papir, men også i folks erindring. Se vores store udvalg af kuglepenne herunder.

Alpha
kr. 3,17
Alpha Green
kr. 4,20
Beta
kr. 3,95
kuglepen-Consul
Consul
kr. 3,20
COSKO SOFT
kr. 2,95
Delta
kr. 7,15
kuglepen-Diplomat
Diplomat
kr. 3,60
kuglepen-Diplomat-color
Diplomat Color
kr. 3,60
kuglepen-Duplex-Touch
Duplex Touch
kr. 4,25
Epsilon Green
kr. 4,80
EVE WHITE
kr. 3,25
kuglepen-Extra
Extra
kr. 3,40
kuglepen-Extra-Frost
Extra Frost
kr. 3,60
kuglepen-extra-recycle
Extra Recycle
kr. 3,95
Gamma
kr. 4,95
kuglepen-general
General
kr. 3,75
kuglepen-Hamilton
Hamilton
kr. 4,20
Hercules Chrome
kr. 4,30
Hercules Classic
kr. 4,50
Hercules de luxe
kr. 7,00
Kappa Green
kr. 4,15
LIO
kr. 2,75
LIO WHITE
kr. 2,75
Omega
kr. 9,50
Rho
kr. 4,40
ROLO PLANT
kr. 2,50
Sigma
kr. 5,00
SLIM
kr. 2,75
SLIM COLOR
kr. 2,75
TESS
kr. 5,75
TESS LUX
kr. 5,75
TIKO
kr. 5,75
TORO LUX
kr. 3,95
kuglepen-Ultra-frost
Ultra Frost
kr. 3,90
kuglepen-Ultra-Recycle
Ultra Recycle
kr. 4,75
Upsilon
kr. 5,75
VING
kr. 5,75
kuglepen-winston
Winston
kr. 4,00
XELO
kr. 2,75
XELO WHITE
kr. 2,75
Zeta Green
kr. 2,60

Kuglepenne med logo

Selvom størstedelen af alt skrivearbejde efterhånden foregår på en computer, så har de fleste mennesker alligevel behov for en kuglepen. Det være til at tage noter med, skrive indkøbssedler eller sætte underskrifter på papir. En kuglepen er derfor altid godt at have ved hånden.

Kuglepenne med logo giver reklameværdi på mange kontorer og i de små hjem rundt omkring i landet. En kuglepen med tryk (også kendt som en reklamekuglepen) er derfor et ideelt redskab til at markedsføre virksomheden med. Det er en genstand, som er funktionel, og som folk ynder at bruge. Dit virksomhed vil derfor forblive i top of mind af brugeren.

Hos Creatrix har vi et væld af forskellige kuglepenne med logo. Vi har både de billige kuglepenne, som fungerer som give aways på messer m.v. samt miljøvenlige kuglepenne, som du kan tegne en grøn profil op med. Skal du bruge en eksklusiv kuglepen til kundegaver, så kan vi naturligviso også være behjælpelige med disse.

Fælles for alle vores kuglepenne er, at du kan få dem med tryk. Vi kan både trykke dit firmalogo i fuldfarve, men du har også mulighed for at vælge gravering, så resultatet bliver lidt mere minimalistisk eller eksklusivt.

Reklamekuglepenne til forskellige priser

Hos Creatrix er vi altid lagerførende med flere typer kuglepenne med logo i forskellige prisklasser. Du har således mange muligheder for at finde præcis den kuglepen, som du foretrækker til dit firma. Vælg frit blandt de mange billige kuglepenne i et bredt sortiment og til en konkurrencedygtig pris.

Er det julegaven til kunderne, du er på udkig efter, så har vi eksklusive modeller, hvorpå du kan få indgraveret dit logo eller det ønskede tryk. Disse kan også leveres i en gaveæske med dit eget tryk på.

Er det derimod give-aways til eksempelvis brug på messer, kan en billig kuglepen måske også gøre det. Om du ønsker sort, rød, grøn eller blåt blæk er underordnet. Vi har altid en kuglepen med tryk, der matcher dit behov. Med vores kuglepenne med logo er du altid sikker på at skabe et godt førstehåndsindtryk.

Kontakt os allerede i dag, og lad os lave et designudkast på jeres nye kuglepenne. Vi lover, at de pynter på kontoret, holder længe og skriver perfekt. Hvis du ønsker en pakkeløsning, så kombiner evt. dine lækre kuglepenne med vores nøgleringe med logo.

kuglepinde med tryk

Miljøvenlige kuglepenne med logo

Ønsker du et miljøvenligt alternativ til den klassiske kuglepenne med logo, så kan vi naturligvis også være behjælpelig med dette. Vi har kuglepenne i FSC-certificeret træ, bambus, genanvendt plastik og en lang række andre varianter, der er såkaldt “low impact”.

Alle vores kuglepenne med logo produceres i Europa. Dette reducerer typisk også Co2-udledningen ved transporten, når kuglepennene ikke først skal flyves ind fra Kina. Der er typisk billigere kuglepenne i plastik at hente hjem fra Asien, men ofte er kvaliteten dårligere og miljøpåvirkningen højere.

Billige kuglepenne med reklametryk

Hverken kuglepenne eller reklametryk behøver at være dyrt. Vi har flere forskellige modeller på lager, og selvom prisen naturligvis afhænger af, hvilken model du vælger, så er der flere muligheder for at vi kan reducere prisen. Vi tilrettelægger således altid en produktion, der er inden for jeres budgetmæssige grænser.

Hvis du vil have endnu billigere kuglepenne, så kan du overveje at få produceret et større antal. Typisk vil du opleve, at jo flere kuglepenne du bestiller, desto billigere bliver stykprisen. Dette skyldes naturligvis, at der er en række faste omkostninger ved en produktion, som vi kan allokere ud på hver enkelt produceret pen. Dette er fx. opstartsomkostninger, fragt og korrekturgange.

Vi sørger naturligvis for, at alle vores (læs dine) kuglepenne bliver pakket enkeltvis i små plastikposer, så de er så gode som nye – også om et år – bare de ligger tørt og godt.

Hvad enten du ønsker dine kuglepenne med logo i aluminium, plastik, gummi, bambus eller et helt femte materiale, så kan vi være behjælpelige. Find din nye favoritpen blandt vores mange muligheder her på siden og lad os sammen lave en produktion af flotte kontorartikler i jeres farver og tryk, som både giver god reklame og pynter på kontoret.