Badges

Badges har mange anvendelsesmuligheder. Hos Creatrix er vi førende med de mest populære størrelser, som du kan få med præcis det tryk, som du ønsker. Brug dem til at skabe opmærksomhed på messen, på kontoret eller et helt tredje sted. Se de mange muligheder herunder.
badges med tryk
25 mm badge
kr. 2,30
57 mm badge
32 mm badge
kr. 2,38
38 mm badges
38 mm badge
kr. 2,44
57 mm badge
57 mm badge
kr. 2,78

Badges med tryk

Har I afholdt en konkurrence, og skal I nu finde nogle vindere, afholde en salgsfremmende aktivitet eller glæde kunder og medarbejdere? Så har vi badges med tryk, der sætter kulør på. Vi er leveringsdygtige i flere typer emblemer, hvor I naturligvis kan få trykt det, I ønsker. Vi kan trykke på flere typer af materialer, i alskens former og farver og med både logo, navn, fotos eller tryk på. Der er derfor rig mulighed for, at de passer perfekt til jeres formål.

Badges med jeres logo eller tekst

Alle vores badges er made to order. I vælger derfor blot form og farve,materiale og lukkemekanisme, hvorefter vi kommer med et oplæg på, hvordan de kan tage sig ud. Vi går først i trykken, når  I er tilfredse med designet. Få unikke emblemer, der skaber synlighed ude og inde, leveret inden for ganske få dage.

Kontakt os i dag og rekvirer et designudkast – det er naturligvis helt uforpligtende. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, så jeres nye emblemer passer med jeres grafiske identitet, værdier og formål.

Badges – leveret fra dag til dag

Skal I bruge badges, emblemer eller medaljoner på en specifik dato inden for den nærmeste fremtid, så kan vi typisk sætte en hasteproduktion op, så vi når det til jeres deadline. Dette kan fx være i forbindelse med markedsføringskampagner, messer, sportsbegivenheder eller som give-aways, hvor I ønsker synlighed eller præmier. Vores leveringstid afhænger af ordrens kompleksitet, samt hvor hurtigt I kan godkende en korrektur. Vi har altid mulighed for at sende ekspres, så leveringen ikke tager længere tid end nødvendigt.

Er en lav pris et vigtigere parameter for jer, end hurtig levering, så har vi mulighed for at producere billige badges i Fjernøsten. Dette vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har nøje udvalgt alle vores samarbejdspartnere og står derfor inde for kvaliteten – selvom prisen er den laveste på markedet. Kontakt din kundechef for at forhøre dig om mulighederne for at tilrettelægge jeres produktion, så den bliver så billig som muligt.

Ønsker I en endnu billigere pris på jeres nye emblemer, så kan I overveje at bestille badges i et større parti. Vi leverer alle badges enkeltvis pakket i små plastikposer, og I kan derfor med sindsro opmagasinere dem, som I i denne omgang ikke fik brugt. Så længe de opbevares på et tørt sted, er de så gode som nye – også om et år.

Gode råd til produktion af badges

Når du designer dine badges er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at det opfylder dine behov og formål. Herunder følger en række gode råd, så du får dine badges, præcis som du ønsker dem.

  • Formål

Start med at definere formålet med dit badge. Man kan få badges der passer til mange forskellige formål. Skal det identificere medlemmer af en bestemt gruppe? Skal det være et symbol på præstation eller anerkendelse? Ved at forstå formålet kan du bedre tilpasse dit design og indholdet på badget, så det passer i din markedsføring.

  • Målgruppe

Tænk over, hvem der vil bære badget, og tilpas dit design derefter. Hvis det er rettet mod børn, kan du med fordel bruge forskellige farver og legende elementer i dine badges. Hvis det er til fagfolk, er det nok bedre at holde sig til et mere formelt og professionelt print.

  • Budskab

Hvad vil du gerne vise frem med dit badge? Det kan være et logo, et symbol, en titel eller andet. Du kan også vælge en mindre tekst bestående af få ord. Vær sikker på, at designet kommunikerer den ønskede betydning klart og tydeligt.

Hold dit design simpelt og overskueligt. Et badge skal være genkendeligt og let af aflæse på kort afstand. Undgå komplekse detaljer, når du designer dine badges med tryk, da dette kan forvirre eller skabe støj.

Materialer og størrelser

Overvej, hvor og hvordan badget vil blive brugt. Skal det bæres på tøj eller en taske? Tilpas dit design til den specifikke kontekst, så det ser godt ud og fungerer bedst muligt.

Tænk på badgets fysisk udformning og de materialer, der vil blive brugt. Overvej størrelser, der er behagelige at bære og nemt kan ses på afstand.