Badges

badges med tryk
25 mm badge
kr. 1,30
57 mm badge
32 mm badge
kr. 1,38
38 mm badges
38 mm badge
kr. 1,44
57 mm badge
57 mm badge
kr. 1,78

Badges med tryk

Har I afholdt en konkurrence, og skal I nu finde nogle vindere, afholde en salgsfremmende aktivitet eller glæde kunder og medarbejdere? Så har vi badges med tryk, der sætter kulør på. Vi er leveringsdygtige i flere typer emblemer, hvor I naturligvis kan få trykt det, I ønsker. Vi kan trykke på flere typer af materialer, i alskens former og farver og med både logo, navn, fotos eller tryk på. Der er derfor rig mulighed for, at de passer perfekt til jeres formål.

Badges med jeres logo eller tekst

Alle vores badges er made to order. I vælger derfor blot form og farve, badges med trykmateriale og lukkemekanisme, hvorefter vi kommer med et oplæg på, hvordan de kan tage sig ud. Vi går først i trykken, når  I er tilfredse med designet. Få unikke emblemer, der skaber synlighed ude og inde, leveret inden for ganske få dage.

Kontakt os i dag og rekvirer et designudkast – det er naturligvis helt uforpligtende. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, så jeres nye emblemer passer med jeres grafiske identitet, værdier og formål.

Badges – leveret fra dag til dag

Skal I bruge badges, emblemer eller medaljoner på en specifik dato inden for den nærmeste fremtid, så kan vi typisk sætte en hasteproduktion op, så vi når det til jeres deadline. Dette kan fx være i forbindelse med markedsføringskampagner, messer, sportsbegivenheder eller som give-aways, hvor I ønsker synlighed eller præmier. Leveringstiden afhænger af ordrens kompleksitet, samt hvor hurtigt I kan godkende en korrektur. Vi har altid mulighed for at sende ekspres, så leveringen ikke tager længere tid end nødvendigt.

Er en lav pris et vigtigere parameter for jer, end hurtig levering, så har vi mulighed for at producere billige badges i Fjernøsten. Dette vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har nøje udvalgt alle vores samarbejdspartnere og står derfor inde for kvaliteten – selvom prisen er den laveste på markedet. Kontakt din kundechef for at forhøre dig om mulighederne for at tilrettelægge jeres produktion, så den bliver så billig som muligt.

Ønsker I en endnu billigere pris på dine nye emblemer, så kan I overveje at aftage et større parti. Vi leverer alle vores produkter enkeltvis pakket i små plastikposer, og I kan derfor med sindsro opmagasinere dem, som I i denne omgang ikke fik brugt. Så længe de opbevares på et tørt sted, er de så gode som nye – også om et år.