Julegaver til medarbejdere

Apollo Green
kr. 46,00
Brussels
kr. 256,00
Burmy Aroma
kr. 199,00
Constellation
kr. 32,00
Descry Beats
kr. 244,00
Emerge Green
kr. 79,00
Empire
kr. 98,00
Impera smartwatch
kr. 287,00
Motion
kr. 289,00
NØRRE GREEN
kr. 63,00
Nørre II Green
kr. 66,00
Odin
kr. 77,00
Ragnar Green
kr. 39,00
Renewal Battery
kr. 64,00
Renewal Charger
kr. 58,00
Repurpose
kr. 135,00
Rigid Coffee
kr. 53,00
Rigid Organic
kr. 58,00
Rigid Tea
kr. 53,00
Rousseau Green
kr. 25,00
Slider
kr. 61,00
Versailles
kr. 89,00

Julen er en særlig tid på året, hvor vi samles med vores kære og deler glæden ved denne festlige årstid. Det er også en tid, hvor det giver mening at vise påskønnelse og give firmagaver sammen med en personlig hilsen til alle medarbejdere. Dette giver glade medarbejdere og gode ansatte.

Julen er måske den bedste tid at vise din påskønnelse af dine medarbejdere. De er rygraden i enhver virksomhed, og hvilken bedre måde at vise din taknemmelighed på end med en betænksom firmajulegave til dine medarbejdere?

Julegaver til alle medarbejdere

Hos Creatrix har vi lavet en kategori med vores bedste bud på julegaver til medarbejderne. Hver enkel gaveidé er nøje udvalgt, så du som arbejdsgiver kan give dine medarbejdere en firmajulegaver, der bliver gemt og værdsat i mange år fremover.

Vi har alt lige fra chokolade, lakrids og vin, til lækre produkter med firmalogo i i alle prisgrupper. Der er derfor rig mulighed for at finde en løsning, der passer til jeres budget og ønsker inden for vores mange valgmuligheder.

Ønsker du en gave med spiritus med egen label så tag et kig på vores produkter fra Bornholm Spirits.

Julegaver fra dekorativ pynt til personlig brug

I vores sortiment inden for gode julegaver, finder du blandt andet praktiske produkter som høretelefoner, bluetooth højtalere og trådløse opladere, der gør hverdagen en tand nemmere. Du kan se det store udvalg i vores gaveshop, men vi har herunder valgt at sætte fokus på nogle af de seneste års bedste firmajulegaver.

Mens høretelefoner og trådløse opladere er praktiske at have ved hånden, er en bluetooth højtaler en fornem gave, som hele husstanden kan nyde godt af. Ikke alene kan den bruges i hjemmet, men den kan også bruges udendørs eller tages med på ferier takket være dens bærbare design. Dette er et oplagt bud på årets julegave til dine medarbejdere.

Hvis du foretrækker at give mere dekorative genstande som firmajulegaver, så har vi også et udvalg af figurer, brugskunst og porcelæn i et klassisk dansk design, der kan pynte i alle hjem. Gaver inden for boligindretning gør et godt indtryk og skandinavisk design er et populært valg blandt mange mennesker i disse dage.

Det er gaver, som de fleste personer kan få glæde af uanset køn og alder.

Julegaver giver glade medarbejdere

At give julegaver til dine medarbejdere er altid en god måde at vise anerkendelse for deres hårde arbejde i løbet af året. Husk på, at firmagaver ikke behøver at være dyre; selv en prisvenlig gave kan være med til at vise, hvor meget du holder af dine medarbejdere. Det er trods alt tanken, der tæller.

Hos Creatrix har vi derfor prioriteret at inkludere julegaver i vores sortiment fra forskellige prisgrupper, så alle kan give en julegave til deres medarbejdere. Se det store udvalg i vores online gaveshop, hvor du finder alle reklamegaver inden for forskellige prisgrupper. Har du brug for hjælp, har vi et dedikeret team, der sidder klar med at hjælpe med at finde firmajulegaven.

Skatteregler ved firmajulegaver

Der er nogle særlige skatteregler, der gør sig gældende, hvis du ønsker at give gaver til dine medarbejdere og undgå at de skal betale skat af værdien.

Når en virksomhed giver gaver til deres ansatte, så skal medarbejderen betale skat, hvis værdien af de valgte gaver overstiger 1.300 kr. Mange virksomheder vælger derfor at holde sig inden for denne grænse, så firmajulegaven er skattefri.

I 2022 måtte hver medarbejder højest modtage gaver for 1.200 kr. om året. Til glæde for dine ansatte er dette tal justeret op med 9 %, førend at modtageren bliver beskattet.

Ovenstående gør sig gældende ved gaver af enhver art og er SKATs regler på området per arbejdsgiver. Det er derfor af mindre betydning, om det er firmajulegaver, gavekort, kontanter eller en oplevelse.

Unik gaveshop og et væld af muligheder

Hos Creatrix har vi flere gaver til enhver smag. Vores gaver er alsidige og vil falde i god jord hos alle, uanset køn og alder. Vi har en unik gaveshop, hvor alle virksomheder kan finde firmajulegaver, der passer til personalet.

Uanset hvilken type virksomhed du er, eller hvor mange medarbejdere du har, er julen en god tid at vise dine medarbejdere, hvor meget du værdsætter deres hårde arbejde og engagement med en betænksom julegave til dine medarbejdere.

Kvalitetsjulegaver til dine medarbejdere

Er du i tvivl om hvilken gave du skal vælge, eller har du brug for inspiration til at træffe det rette valg, så hjælper vores team dig gerne med at træffe valget. Vi har altid et bud på flere gaver, som du kan vælge imellem, så dine medarbejdere har et spændende udvalg, som de kan vælge imellem.

Ring til os på 7171 2071 eller send os en mail på hej@creatrix.dk, så finder vi sammen den bedste julegave til dine medarbejdere.