Blokke

notesbog-albacete
Albacete
kr. 15,85
notesbog-asturias
Asturias
kr. 15,85
notesbog-badalona
Badalona
kr. 8,19
A6-blok
Blok A4
kr. 1,95
A6-blok
Blok A5
kr. 1,35
A6-blok
Blok A6
kr. 0,95
notesbog-carmona
Carmona
kr. 15,85
Notesbog-forli
Forli
kr. 25,23
notesbog-Fundamental
Fundamental
kr. 5,43
notesbog-linea
Linea Green
kr. 6,62
notesbog-lustra
Lustra
kr. 7,22
Magritte Green
kr. 13,00
Matisse Green
kr. 28,00
notesbog-sagovia
Sagovia
kr. 8,26
A4-spiralblok
Wire-O A4
kr. 3,65
A5-spiralblok
Wire-O A5
kr. 3,35
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26
notesbog-zaragosa
Zaragosa
kr. 6,92

Blokke med tryk

Hvis du er træt af helt hvide eller gule blokke, når du tager noter eller skriver ting ned på papir, så skal du have fat i blokke med tryk. Du kan få sat dit firmas logo, navn eller slogan på dine blokke, og dermed give dem et stort løft.

Så skal du aldrig mere bruge anonyme eller kedelige notesblokke. I stedet vil du altid have blokke, der er skabt med et unikt design lige til dig og dit firma. Det løfter hverdagen, da du altid vil have de perfekte blokke ved hånden, men det løfter især også dine forretningsmøder og møder med dine potentielle kunde, da du vil udvise stort overskud og professionaltiet ved at udlevere blokke med dit unikke tryk på.

Giv dit kontor et løft med blokke med tryk

Hvis du erstatter alle notesblokke og papirsblokke på din arbejdsplads og på dit kontor med blokke med din virksomheds navn eller logo, så vil du give dine arbejdsomgivelser et løft. Det er fedt at have sit eget logo på blokke med trykkontorartikler. Alle der går forbi vil lægge mærke til dit logo eller navn.

Du vil skabe et mere professionelt miljø. Det vil samtidig udbrede dit brand, da du altid har mulighed for at give kunder eller partnere en blok med dit logo eller navn på med hjem. Derved vil du sørge for, at de ikke glemmer dig lige foreløbigt. På denne måde kan blokke med dit unikke tryk også være med til at brande dit firma.

Skab dit unikke tryk

Hos Creatrix er vi eksperter i at skabe et unikt tryk, der brander og promoverer din virksomhed bedst muligt. Vi har designere, der hjælper dig med at få opfyldt dine drømme i forhold til designet. Du kommer selv med et udkast til en mulig løsning. Herefter hjælper vores professionelle folk dig med at gøre løsningen så unik og værdifuld som muligt.

På den måde skaber vi i fællesskab den optimale løsning, der giver dig de bedste kort på hånden, når du skal ud og promovere din virksomhed.

Høj kvalitet til lave priser

Vi har en forretningsmodel, der gør det muligt at levere reklameartikler og kontorartikler med tryk i høj kvalitet og til favorable priser. Vi vejleder og hjælper dig via vores folk i Danmark. Så har vi fabrikker, der producerer produkterne i både Europa og i Østen. Derfor kan vi levere unikke produkter til lave priser til dig og dit firma. Se også vores store udvalg af kuglepenne.