Blokke

Gør hverdagsnotater til en del af dit brand med vores blokke og notesbøger med tryk. De er perfekte til møder, messer, events, eller bare til brainstorming på kontoret. De kan endda inkluderes i din onboarding-pakke af nye medarbejdere. Et praktisk redskab med dit firmalogo. Se vores udvalg af blokke herunder.

notesbog-albacete
Albacete
kr. 15,85
Alcott Green
kr. 8,00
notesbog-asturias
Asturias
kr. 15,85
notesbog-badalona
Badalona
kr. 8,19
A6-blok
Blok A4
kr. 1,95
A6-blok
Blok A5
kr. 1,35
A6-blok
Blok A6
kr. 0,95
notesbog-carmona
Carmona
kr. 15,85
Notesbog-forli
Forli
kr. 25,23
notesbog-Fundamental
Fundamental
kr. 5,43
Kleo Green
kr. 21,00
notesbog-linea
Linea Green
kr. 6,62
notesbog-lustra
Lustra
kr. 7,22
Magritte Green
kr. 13,00
Matisse Green
kr. 28,00
notesbog-sagovia
Sagovia
kr. 8,26
A4-spiralblok
Wire-O A4
kr. 15,65
A5-spiralblok
Wire-O A5
kr. 13,35
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26
notesbog-zaragosa
Zaragosa
kr. 6,92

Blokke med tryk

Hvis du er træt af helt hvide eller gule notesblokke, når du tager noter eller skriver ting ned på papir, så skal du have fat i blokke med logo. Du kan få sat dit firmas logo, navn eller slogan på dine blokke, og dermed give dem et stort løft. Hos Creatrix tilbyder vi dig mange muligheder for at personliggøre dine notesblokke med dit eget design, så de kommer til at afspejle netop dit brand.

Så skal du aldrig mere bruge anonyme eller kedelige notesblokke. I stedet vil du altid have dine helt egne blokke, der er skabt med et unikt design lige til dig og dit firma. Det løfter hverdagen, da du altid vil have de perfekte notesblokke med logo ved hånden, men det løfter især også dine forretningsmøder og møder med dine potentielle kunder, da du vil udvise stort overskud og professionalitet ved at udlevere blokke med dit eget design og unikke tryk på.

Giv dit kontor et løft med blokke med logo og tryk

Hvis du erstatter alle notesblokke, papirsblokke og løse ark på din arbejdsplads og på dit kontor med blokke med firmalogo eller navn, så vil du give dine arbejdsomgivelser og branding et løft. Det er fedt at have sit eget logo på kontorartikler. Alle der går forbi vil lægge mærke til dit logo eller navn.

Du vil skabe et mere professionelt miljø. Det vil samtidig udbrede dit brand, da du altid har mulighed for at give kunder eller samarbejdspartnere en blok med dit logo eller navn på med hjem. Derved vil du sørge for, at de ikke glemmer dig lige foreløbigt. På denne måde kan blokke med dit unikke tryk også være med til at brande dit firma ved events, kurser og andre begivenheder du deltager i.

Skab dit unikke tryk

Hos Creatrix er vi eksperter i at skabe et unikt tryk, der brander og promoverer din virksomhed bedst muligt. Vi har designere, der hjælper dig med at få opfyldt dine drømme i forhold til designet. Du kommer selv med et udkast til en mulig løsning. Herefter hjælper vores professionelle folk dig med at gøre løsningen så unik og værdifuld som muligt.

Notesblokke med logo kan tilpasses i farver, lige efter dit ønske.

På den måde skaber vi i fællesskab den optimale løsning, der giver dig de bedste kort på hånden, når du skal ud og promovere din virksomhed.

En bæredygtig reklamegave til jeres kunder

Alle bruger blokke, papir og ark i forskellige sammenhænge – hvad enten det er på kontoret, til møder og messer, til en forelæsning på universitetet, eller blot til at lave hurtige to do lister i hverdagen. Ønsker du et bæredygtigt alternativ til dine blokke med logo, så kan vi også hjælpe dig med det hos Creatrix.

At vælge blokke med logo som en bæredygtig reklamegave til dine kunder og potentielle kunder er en fremragende idé, der giver dig mulighed for at fremme dit brand på en miljøvenlig og ansvarlig måde. Her er nogle grunde til, hvorfor notesblokke som reklamegave er bæredygtige og fordelagtige:

Miljøvenlige materialer

Når du vælger notesblokke som reklamegave, kan du prioritere bæredygtige materialer. Vælg en blok af genbrugspapir eller FSC-certificeret papir, der sikrer, at papiret er produceret på en ansvarlig måde med hensyn til skovforvaltning.

Lav miljøpåvirkning

Notesbøger har normalt en lav miljøpåvirkning sammenlignet med mange andre reklamegaver. Ved at give dine kunder en genanvendelig og nyttig notesblok lavet på genbrugspapir fremmer du en kultur af bæredygtighed og reducerer behovet for engangsprodukter.

Nyttig og praktisk

Notesblokke er praktiske redskaber til at tage noter, lave skitser og organisere tanker. De er nyttige både i professionelle og personlige sammenhænge, hvilket betyder, at dine kunder vil værdsætte gaven og sandsynligvis bruge den regelmæssigt.

Langvarig eksponering

Blokkene med dit helt eget design på tilbyder langvarig brandeksponering. Da de er nyttige og genanvendelige, vil dine kunder holde dem i længere tid, hvilket øger chancen for, at dit firmalogo og budskab bliver set og husket igen og igen.

Tilpasset design

Du kan tilpasse designet af notesblokkene med dit navn, logo, firmanavn og eventuelle yderligere informationer, du ønsker at inkludere. Du bestemmer også selv, om der skal tryk på bagsiden af blokken eller om du vil holde dig til forsiden alene. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik og attraktiv notesblok, der repræsenterer dit brand på en professionel måde.

God på messer og begivenheder

Notesblokke er fremragende gaver at distribuere på messer, konferencer og andre begivenheder. De tiltrækker potentielle kunder, og når de bruger dem under arrangementet, kan det føre til positive interaktioner og forbindelser med dit brand.

Fås også bæredygtigt

Ved at tilbyde bæredygtige reklamegaver, som f.eks. notesblokke, sender du et klart signal om din virksomheds engagement i miljøbevidsthed og bæredygtighed. Dette kan styrke dit omdømme og appellere til kunder, der værdsætter og prioriterer bæredygtige virksomheder.

Når du overvejer notesblokke som en bæredygtig reklamegave, bør du vælge leverandører, der er engageret i miljøvenlige praksisser og bruger ansvarlige materialer. Ved at tilbyde bæredygtige og nyttige gaver viser du dine kunder, at du værdsætter dem, samtidig med at du tager ansvar for miljøet. Det kan skabe en positiv forbindelse mellem dit brand og dine kunder og bidrage til at opbygge stærkere og mere loyale relationer.

Høj kvalitet til lave priser

Vi har en forretningsmodel, der gør det muligt at levere reklameartikler og kontorartikler med tryk i høj kvalitet og til favorable priser. Vi vejleder og hjælper dig via vores folk i Danmark. Så har vi fabrikker, der producerer produkterne i både Europa og i Østen. Derfor kan vi levere unikke produkter til lave priser til dig og dit firma. Se også vores store udvalg af kuglepenne.