Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creatrix.dk/public_html/wp-content/themes/astrid-child/template-parts/content-page.php on line 13

Muleposer med tryk

I takt med at samfundstendenserne har bevæget sig imod miljøvenligt og bæredygtigt forbrug, er muleposen blevet mere og mere populær, bl.a. som alternativ til den traditionelle plasticpose.

Ofte bliver muleposer med tryk brugt som praktisk indpakning til kampagnematerialer, give-aways og lignende, men den fungerer naturligvis også som gave i sig selv.

Muleposer i forskelligt materiale og stil

Uanset om muleposen skal være 100% bomuld, uvævet tekstil eller lamineret, har vi et bredt sortiment, som du kan vælge fra. Alle vores muleposer er i en solid kvalitet, der sikrer, at brugeren kan have glæde af dem længe, og bruge dem som f.eks. indkøbstasker i det daglige.

knap-creatrix

Muleposer tilpasset efter dine ønsker

Få tilpasset muleposen efter dine ønsker med logo, tryk og farve. Hvad enten du ønsker en slidstærk pose i organisk materiale eller et mere eksklusivt udtryk med skinnende laminering, kan vi hjælpe dig med at finde det, du søger. Hvis du har et bestemt ønske eller en idé, så kontakt os gerne og så finder vi en løsning til dig.