Muleposer

Lad dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere bære dit brand med stil med vores alsidige muleposer med tryk. Hos Creatrix tilbyder vi et bredt udvalg af muleposer - også til dem, der leder efter et miljøvenligt alternativ.

Muleposer er ikke kun praktiske til indkøb og hverdagsbrug, de er også en god måde at fremhæve jeres firmalogo på. Skab bæredygtig synlighed med en mulepose tilpasset med jeres logo, tryk, farver og budskab. Se vores udvalg af muleposer herunder.

mulepose-Abundance-Times
Abundance Times
kr. 8,50
Beto
kr. 21,00
Camden Green
kr. 34,00
Caracas Green
kr. 11,00
COLOR STACK
kr. 6,50
mulepose-Daily-Deals
Daily Deals
kr. 11,20
Edmonton
kr. 27,00
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
kr. 11,50
mulepose-Farm-to-Shelf
Farm to Shelf
kr. 12,40
Girona Green
kr. 19,50
Kolonaki
kr. 14,00
mulepose-Made-with-Love
Made with Love
kr. 13,10
Maracay Green
kr. 14,50
Mercat
kr. 14,00
Merida Green
kr. 19,50
Padova Green
kr. 23,00
mulepose-Plenty-&-Fresh
Plenty & Fresh
kr. 28,00
Risanni Green
kr. 15,00
mulepose-Silver-Creek
Silver Creek
kr. 29,50
mulepose-Super-Store
Super Store
kr. 21,80
Ville
kr. 24,50

Muleposer med tryk

I takt med at samfundstendenserne har bevæget sig imod miljøvenligt og bæredygtigt forbrug, er muleposen blevet mere og mere populær. Muleposer bliver bl.a. brugt som alternativ til den traditionelle plastikpose, og findes i mange forskellige farver og materialer.

Muleposer er en virkelig alsidig reklameartikel. Den fås først og fremmest i et væld af forskellige varianter, farver og modeller, så der er mulighed for at få en flot mulepose, der harmonerer med brandmanualen. Den er dertil også meget funktionel; en mulepose er således en reklameartikel, som du er sikker på, at modtageren vil tage godt imod og bruge til sine indkøb, sin bærbare computer, sportstøj m.v. Mulighederne er mange.

Anvendelsesmulighederne stopper dog ikke her. Ofte bliver muleposer med tryk nemlig også brugt som praktisk indpakning til kampagnematerialer, give-aways og lignende. Den fungerer naturligvis også som gave til potentielle kunder i sig selv, men er også velegnet til at levere firmagaven i.

Hvis du skal bruge stofposer, indkøbsnet eller muleposer, så er du kommet til det helt rigtige sted. Se det store udvalg af poser herover og find din favorit blandt vores mange muleposer.

Muleposer i forskelligt materiale

Muleposer kan fås i mange varianter og materialer. Hos Creatrix har vi dem bl.a. i økologisk bomuld, genanvendt bomuld (samt genbrugt bomuld) samt i genbrugs pet flasker m.v. Det er derfor nemt at vælge en miljøvenlig mulepose, hvis du ønsker sådan en.

De økologiske muleposer har over tid vundet mere og mere indpas – og det med god grund, da et grønt alternativ til et eksisterende produkt er med til at gøre verden til et bedre sted for os alle. Samtidig er en bæredygtig mulepose med tryk ofte et statement i sig selv og især de yngre forbrugere foretrækker en sådan.

Uanset om muleposen skal være 100 % bomuld, uvævet tekstil eller lamineret, har vi et bredt sortiment, som du kan vælge fra. Vi har mange farver, som du kan vælge imellem og med både korte håndtag samt lang hank. Der er således mulighed for at få en mulepose, der passer som skræddersyet til jeres virksomhed og brand.

Alle vores muleposer er i en solid kvalitet, der sikrer, at brugeren kan have glæde af dem længe, og bruge dem som f.eks. tasker til de daglige indkøb eller til håndklæderne, når de skal på stranden. Vi har også billige muleposer, hvis du foretrækker en kvantitativ løsning.

Se også vores store sortiment af diverse tasker, rygsække og bæltetasker.

Muleposer tilpasset efter dine ønsker

Alle muleposer kan tilpasses efter jeres ønsker. Du kan således få din mulepose med tryk eller med eget logo. De fleste muleposer har vi i forskellige farver og som altid kan vi trykke i nøjagtigt jeres farver. Vi har også flere modeller med farvet hank, og du kan derfor få den farvekombination, som du foretrækker.

Hvad enten du ønsker en kraftig mulepose i organisk materiale eller et mere eksklusivt udtryk med skinnende laminering, kan vi hjælpe dig med at finde det, du søger. Mange af vores miljøvenlige muleposer er OEKO TEXT og GOTS certificeret, så du har derfor mulighed for at finde den perfekte mulepose med logotryk.

Hvis du har et bestemt ønske eller en idé til jeres muleposer, så kontakt os gerne. Vi hjælper altid gerne med at finde en løsning til dig, så du får en stofpose, der vækker glæde både internt i virksomheden og hos modtagerne.

mulepose med tryk

Økologisk bomuld eller genanvendt bomuld?

Som nævnt længere oppe er miljøvenlige muleposer ret så populære. Et miljøvenligt alternativ til den klassiske mulepose har flere navne, og det kan være svært at kende forskel på de forskellige varianter.

Herunder har vi listet nogle af de mest populære varianter, så du hurtigt kan få overblikket og se forskellen:

  • Økologisk bomuld:

Farlige sprøjtegifte og kemikalier er forbudt i produktionen af økologisk bomuld. Bomulden produceres ofte sammen med andre afgrøder, der er med til at brødføde bønderne. Produktionen af økologisk bomuld udleder op til 94 % mindre drivhusgasser og energi- og vandforbruget er dertil også mindre.

  • Genanvendt bomuld:

Er bomulden genanvendt, har den været brugt til et andet formål, før den blev til din mulepose. Den kan også bestå af restfibre eller en vævet metervare, der ellers skulle kasseres.

Genanvendt bomuld har den fordel, at det reducerer brugen af både vand og energi, samt CO2 og pesticider i forbindelse med produktionen af dine muleposer.

  • Genbrugsbomuld:

Genbrugt bomuld eller genbrugsbomuld er det samme som genanvendt bomuld.

  • OEKO TEX:

OEKO TEX er en mærkningsordning, der viser, om et produkt er fri for skadelige kemikalier. Det har altså ikke noget med økologi at gøre, og en OEKO TEX-mærket mulepose med tryk, er ikke nødvendigvis lavet i økologisk bomuld. Du kan dog være sikker på, at den er fri for kemikalier, der kan være skadelige for dit helbred.

  • GOTS certificeret:

Global Organic Textile Standard (GOTS) er den internationale standard for økologisk bomuld. Er produktet GOTS certificeret, er det altså din garanti for, at produktet er lavet af en bomuld, der er økologisk. Farlige kemikalier og kemikalier, der kan give allergi, er forbudt i produktionen af muleposer, hvis den er lavet i økologisk bomuld og er GOTS certificeret.

  • Fairtrade:

Det meste bomuld bliver i dag fremstillet i Kina, Brasilien, Indien og Pakistan. Det er lande, hvor produktionen er billig og bønderne måske ikke har det for godt.

Fairtrade er en certificering af den lokale producent, hvor der stilles både økonomiske, sociale og miljømæssige krav til produktion og handel. Formålet med Fairtrade-mærket er, at forbedre de arbejdsvilkår, som bomuldsarbejderen ofte lever under.

Du kan i øvrigt læse mere om vores CSR-politik her.

Billige muleposer til konkurrencedygtige priser

Vi har produktionsfaciliteter både i Danmark, Europa og Kina. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet og kan levere dine nye muleposer med ganske kort varsel.

Kontakt os i dag, hvor vores kompetente medarbejdere vil give dig verdensklasse betjening. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål om muleposer

Q: Kan jeg selv vælge farve på muleposen?
A: I de fleste tilfælde – og ved de fleste modeller – er svaret desværre nej. Muleposer kommer i et prædefineret antal farver. Nogle er med farvet hank, andre i naturfarve og nogle er indfarvede i forskellige farver.

Du kan dog altid selv vælge farven på trykket. Her kan vi som oftest trykke i fuldfarve og vi er ret dygtige til at ramme nøjagtigt jeres farver.

Skal du bruge et større oplag, fx 5.000 eller 10.000 stk., så kan vi i mange tilfælde godt lave en specialproduktion, hvor vi også indfarver selve posen.

Q: Har I miljøvenlige muleposer?
A: Ja, det har vi også. Vi har bl.a. muleposer i økologisk bomuld, oeko tex certificerede og i genbrugsbomuld. Vi har også muleposer, der er gots certificeret. Alle muleposer kan naturligvis fås med jeres eget logo trykt på posen.

Du kan se det store udvalg af forskellige muleposer med tryk herover. Ønsker du certifikater, info om materialer eller tilsvarende, så er du velkommen til at sende en mail til hej@creatrix.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Q: Kan I trykke til kant?
A: På flere af vores muleposer kan vi trykke til kant. På mange muleposer er dette desværre ikke muligt, da vi bliver nødt til at respektere syningerne.

Q: Har I slidstærke muleposer?
A: Vi har et væld af forskellige kvaliteter og tykkelser. Vores tyndeste muleposer er vævet med 100 g/m2, mens de tykkeste er vævet med ca. 500 g/m2. Du kan derfor godt få dem i kraftig bomuld.

Vi har også muleposer med en bred bund, i slidstærk canvas med høj bæreevne eller polyester.

Q: Kan I hjælpe med at designe en flot mulepose?
A: Vi hjælper gerne med at designe en lækker mulepose, der passer til dine behov og ønsker. Hvis du sender os dine idéer og dit logo eller tryk, så kan vores grafiker være kreativ.