Muleposer

mulepose-Abundance-Times
Abundance Times
DKK 2,50
Caracas Green
DKK 6,00
COLOR STACK
DKK 1,35
mulepose-Daily-Deals
Daily Deals
DKK 4,20
Mulepose-Dollar-Savings
Dollar Savings
DKK 3,50
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
DKK 4,20
mulepose-Farm-to-Shelf
Farm to Shelf
DKK 4,20
mulepose-Full-Cart
Full Cart
DKK 16,50
Mulepose-Grocery-Girl
Grocery Girl
DKK 79,00
mulepose-Made-with-Love
Made with Love
DKK 6,10
Maracay Green
DKK 14,50
Padova Green
DKK 23,00
mulepose-Plenty-&-Fresh
Plenty & Fresh
DKK 28,00
Risanni Green
DKK 11,00
mulepose-Silver-Creek
Silver Creek
DKK 29,50
mulepose-Super-Store
Super Store
DKK 21,80

Muleposer med tryk

I takt med at samfundstendenserne har bevæget sig imod miljøvenligt og bæredygtigt forbrug, er muleposen blevet mere og mere populær. Den bliver bl.a. brugt som alternativ til den traditionelle plastikpose, og findes i mange forskellige farver og materialer.

Ofte bliver muleposer med tryk brugt som praktisk indpakning til kampagnematerialer, give-aways og lignende. Den fungerer naturligvis også som gave i sig selv.

Muleposer i forskelligt materiale og stil

mulepose med tryk
Uanset om muleposen skal være 100% bomuld, uvævet tekstil eller lamineret, har vi et bredt sortiment, som du kan vælge fra.

Alle vores muleposer er i en solid kvalitet, der sikrer, at brugeren kan have glæde af dem længe, og bruge dem som f.eks. indkøbstasker i det daglige eller til håndklæderne, når du skal på stranden.

Se også vores store sortiment af diverse tasker, rygsække og bæltetasker.

Muleposer tilpasset efter dine ønsker

Få tilpasset muleposen efter dine ønsker med logo, tryk og farve. Hvad enten du ønsker en slidstærk pose i organisk materiale eller et mere eksklusivt udtryk med skinnende laminering, kan vi hjælpe dig med at finde det, du søger. Hvis du har et bestemt ønske eller en idé, så kontakt os gerne og så finder vi en løsning til dig.

Konkurrencedygtige priser

Vi har produktionsfaciliteter både i Danmark, Europa og Kina. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet og kan levere dine nye muleposer med ganske kort varsel.

Kontakt os i dag, hvor vores kompetente medarbejdere vil give dig verdensklasse betjening. Vi glæder os til at hjælpe dig.