Løbetøj

cykelshorts Mens Lury
Mens Lury
kr. 57,00
sports t-shirt Mens Move
Mens Move
kr. 39,00
sports t-shirt Mens Race
Mens Race
kr. 67,50
sports t-shirt Mens Reflect
Mens Reflect
kr. 76,30
sports t-shirt Mens Repeat
Mens Repeat
kr. 29,00
cykelshorts Womens Lury
Womens Lury
kr. 57,00
sports t-shirt Womens Move
Womens Move
kr. 39,00
sports t-shirt Womens Race
Womens Race
kr. 67,50
sports t-shirt womans reflect
Womens Reflect
kr. 76,30

Løbetøj med tryk til din virksomhed

Er I også hoppet med på løbebølgen i dit firma? Løb er ikke bare sundt og godt for krop og sjæl, det skaber også samhørighed og er et godt samlingspunkt. Et løbefællesskab er helt unikt. Det er oplagt at starte en løbeklub i din virksomhed for at skabe et godt fællesskab mellem de ansatte. På den måde kan I også lave løbeevents eller tage til løb sammen. Til den anledning er løbetøj med tryk lige noget for jer. Se vores store udvalg af drikkedunke og flaskevand med tryk.

Kom i form med en god T-shirt

Hos Creatrix kan du få masser af lækkert løbetøj, som er oplagt at få et tryk på. Der er både T-shirts, singletter og shorts. Alt sammen i svedtransporterende og åndbart materiale så I kan fuldføre den 5 km, det halvmaraton eller bare en helt almindelig træning uden at blive helt opkogte. Der findes også forskellige farver, alt efter hvad I bedst kan lide, eller hvad der repræsenterer virksomheden bedst. Er jeres logo blåt? Så skal løbe t-shirten måske også være det. Ellers kan den være en neutral loebetoej med trykfarve, og jeres blå logo vil stå mere frem.

På alle produkterne kan du få dit tryk på. Det kan være virksomhedens navn og jeres logo, så I kan blive genkendt rundt omkring i byen og til løb. Det kan være sjovt at have et firmatryk på løbetøjet, da de ansatte nemmere kan genkende hinanden til et løb og heppe på hinanden. Dette skaber en følelse af, at man er sammen om noget større.

På den måde kan man også nemmere genkende hinanden til et løb og se, hvor ens holdkammerater er henne i feltet.

Godt for jer og godt for miljøet

Nogle af vores produkter er lavet af genanvendeligt plastik. Det betyder, at vi genanvender plastikflasker, og på den måde forsøger at skabe en bedre planet. Vi smider så meget ud, og meget af det ender beklagevist i havene. Det er vigtigt at genanvende plastik, da jorden ikke har uendelige ressourcer. På den måde støtter du også en god sag, hvis du investerer i vores løbetøj med tryk.

Det er måske en lille ting, men mange bække små gør en stor å. I kan være med til at gøre en forskel og på den måde vise, at I er en virksomhed, som går op i at gøre planeten til et bedre sted at være.

I gør det sammen

Det kan være godt for en virksomhed, at man gør noget andet sammen end at arbejde sammen. Her er løb ideelt, og hvis folk ikke har lyst til at løbe, kan man også gå. Med løbetøj med tryk på har I noget tilfælles, og det giver følelsen af at høre til. Se også vores sortiment af produkter til sport og motion.