Etiketter

Giv dine produkter et sidste touch med vores etiketter med tryk. Du vælger selv, hvad der skal trykkes på dem; lige fra brandlogoer til vigtige informationer. Brug etiketter til at gøre dine produkter genkendelige. Skab en stærk forbindelse mellem dit brand og kunden ved hjælp af vores personligt designede etiketter. Se vores udvalg herunder.

etiketter cut out med tryk
Cut out
kr. 0,55
etiketter firkantede med tryk
Firkantede
kr. 0,29
etiketter runde med tryk
Runde
kr. 0,29

Etikker med tryk og logo

Klistermærker er det perfekte markedsføringsredskab, der nemt kan  sættes på alt fra dokumentmapper, kuverter, tilbehør til mobiltelefoner og mange andre genstande. Hos Creatrix.dk har vi mange års erfaring med at designe logoer og trykke reklameartikler i henhold til kundernes behov.

Du finder mere end 200 forskellige produkttyper i vores store udvalg. Der er garanti for, at du kan vælge de typer af reklameartikler, som passer til din virksomhed, dine kunder og medarbejdere.

Billige etikker med logo

Du kan med fordel benytte dig af vores mængderabat, når du bestiller etiketter til virksomheden. Der er forskel på reklameartikler, deres anvendelsesmuligheder og deres målgrupper. Nogle henvender sig til medarbejdere, og andre er egnede til markedsføring overfor både eksisterende og potentielle kunder.

Klistermærker hører til den brede kategori, hvor artiklen kan finde anvendelse internt i virksomheden og i forbindelse med møder, messer og konferencer.

Sender du breve eller firmagaver kan et personligt klistermærke med din virksomheds logo være den perfekte finish, der fuldender det professionelle og stilfulde udtryk overfor modtageren.

Der er rig mulighed for at synliggøre din virksomhed, når du gør brug af etikker med tryk. De kan klistres på de genstande, som du og dine medarbejdere gør mest brug af enten internt eller i det offentlige rum.

Etiketter med tryk og farve

Hvordan du ønsker dine klistermærker skal tage sig ud, er op til dig. Vi imødekommer de designønsker, som du har til dine reklameartikler. Hos Creatrix.dk har vi alle de maskiner og alt det specialudstyr, som skal til for at trykke på en masse forskellige materialer.

Det er op til dig at vælge, om dit logo skal være i klassisk sort/hvid, eller om du ønsker farvetryk. Vi sætter først vores maskiner i gang, når du har godkendt vores designudkast. Det er din garanti for, at du får størst glæde og anvendelsesværdi med din virksomheds markedsføringsartikler.

Vi fører løbende kontrol med vores maskiner og kvaliteten på vores tryksager. Dermed kan du være sikker på at modtage varer, som lever op til vores beskrivelser.

etiketter med tryk

Reklameartikel med høj anvendelsesværdi

Den store fordel ved klistermærker er, at de kan bruges i alle typer af firmaer og på tværs af brancher. De kan anvendes over for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og de kan bruges i dagligdagen og til de større begivenheder i firmaet.

Hvor mange etikker du ønsker, afhænger af behovene i virksomheden. Har du mange forskellige reklamegenstande, kan klistermærkerne være det betydningsfulde supplement. Se også vores udvalg af klistermærker og bilstreamers.