Sikkerhedsveste

sikkerhedsvest SV 1
SV 1
kr. 22,50
sikkerhedsvest SV 2
SV 2
kr. 29,50
SV 3
kr. 16,00

Sikkerhedsveste og reflekser med logo

Sikkerhedsveste og reflekser med logo er en effektiv måde at promovere jeres firma på. Dels er det nogle produkter, som flere og flere bruger i trafikken, på byggepladser og i andre sammenhænge, og dels er der stor signalværdi ved denne type produkter.

Bestil sikkerhedsveste eller reflekser i en god kvalitet med logo eller firmanavn på, og få både god reklame og masser af goodwill på en og samme gang.

Sikkerhedsveste og reflekser er i høj kurs

sikkerhedsveste med tryk“Safety first”, lyder et ordsprog, og det kan det være en stor fordel for jeres virksomhed, at den bliver forbundet med sikre forhold. Det signalerer at I tager ansvar og prioriterer kundernes og samarbejdspartnernes ve og vel. Det er gode og positive værdier, som er værdifulde for din virksomhed at blive forbundet med.

Sikkerhedsveste og reflekser er produkter, som kan bruges af både private og af professionelle folk. Dermed vil jeres virksomhed blive meget synlige i det offentlige rum. Der er således en perfekt win-win gevinst ved at bruge disse produkter som give-aways. Netop disse produkter er dertil også meget praktiske.

Det anbefales, at du vælger sikkerhedsveste med tryk i en høj kvalitet, så de kan bruges kontinuerligt over en længere periode. Produktets formål, design og kvalitet går hånd i hånd med opfattelsen af jeres virksomhed.

Sikkerhedsveste og reflekser med dit firmanavn på

Når jeres firmanavn og/eller logo skal pryde en sikkerhedsvest og/eller en refleks, så er det også rart, at I selv kan få indflydelse på looket.

Vi indgår i en dialog om det endelige produkts udformning, printets design og placering og alle de øvrige detaljer. Derfor får I i høj grad indflydelse på, hvordan jeres sikkerhedsveste og reflekser kommer til at se ud.

Når I bestiller et produkt hos os, så får du netop den mulighed. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og et designudkast, så I kan se, hvordan sikkerhedsvestene tager sig ud, inden vi går i produktion.