Arbejdstøj

BERLIN
kr. 137,47
MADRID
kr. 101,04
MOSCOW
kr. 76,52
PARIS
kr. 119,70
STOCKHOLM
kr. 89,66
VIENNA
kr. 102,66
ZAGREB
kr. 232,26

Arbejdstøj med tryk i s/h eller farve

Hos Creatrix er vi specialister i at trykke logo på arbejdstøj og på et hav af forskellige materialer. Iblandt vores store udvalg finder du produkter til både nichevirksomheder og de store virksomheder på markedet.

Arbejdstøj er én af vores mest populære typer af produkter, der finder anvendelse i mange forskellige brancher og typer af firmaer.

Skab komfort for medarbejderne og synlighed omkring dit logo

Tøj til arbejde og erhverv er en bred kategori, der både dækker over beklædning til industrien og til brancher med direkte kundeservice. Uanset hvilke typer af beklædningsgenstande til job og erhverv du vælger, kan du være sikker på, at tøjet er skabt i bedste kvalitet.

Dette giver dine medarbejdere stor komfort hver dag, og når de er ude hos kunder eller på messer. For dig som virksomhedsindehaver kan du se frem til at skabe masser af synlighed om dit firma, når du vælger arbejdstøj med logo og tryk.

Hvordan dit logo skal trykkes på tøjet, er op til dig. Vores grafikere vil lave et udkast til design, og vi sender først tøjet i tryk, når du har godkendt udkastet.

Skab øget trivsel på arbejdspladsen med logotøj

Det er ikke kun komfort og eksponering, du og dine medarbejdere kan se arbejdstoej med trykfrem til med logotøj. Arbejdstøj har en unik, psykologisk værdi, der vil komme din arbejdsplads til gode i fremtiden.

Ved at bære tøj på job med virksomhedens logo skabes der fællesskabsfølelse på arbejdspladsen. Det vil bringe stærk signalværdi at sende dine ansatte ud til kunder eller samarbejdspartnere, når de er iklædt professionelt tøj.

Deltager I på messer, er arbejdstøj med tryk uundværligt. Omverdenen kan se, hvad din virksomhed står for i forhold til både medarbejderfokus og kvalitetsbevidsthed.

Fleksibel bestilling der matcher din virksomhed

Hos Creatrix ved vi alt om, hvor stor forskel der er på virksomheder i størrelse og antal ansatte. Derfor har vi gjort vores bestillingsprocedure så fleksibel som muligt. Du kan bestille det arbejdstøj, som du har brug for til dine ansatte.

Det er en praktisk og økonomisk god idé at bestille ekstra antal beklædningsgenstande. Tøjet på jobbet kan risikere at blive beskidt og nusset, og derfor har hver medarbejder brug for et skiftesæt. Har du en industri- eller produktionsvirksomhed, har de ekstra sæt tøj særlig betydning. Dine medarbejdere har frihed til at fuldføre deres arbejdsopgaver, når de ikke skal bekymre sig om slitage eller særlig beskyttelse af tøjet.

Vi giver mængderabat, så du kan få kvalitetstøj til dig selv og dine ansatte til skarp pris. Se også vores store udvalg af profiltøj.