Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creatrix.dk/public_html/wp-content/themes/astrid-child/template-parts/content-page.php on line 13

Drikkedunk med tryk

En drikkedunk er noget, som de fleste kan bruge i deres dagligdag. Det er tilmed en genstand, som vi ofte forbinder med motion, sundhed og energi.

Derfor er drikkedunke med tryk en meget populær reklameartikel blandt både virksomheder, sportsforeninger og andre, der ønsker at sætte et forfriskende præg på dagligdagen.

Drikkedunke i rustfrit stål, aluminium eller plastic

Vi tilbyder drikkedunke med tryk i flere forskellige materialer. Fælles for dem er, at de er i høj kvalitet og er designet til vedvarende brug. Du kan vælge mellem flere forskellige design-features som fx karabinhage, frugt-infuser og kortholder, eller du kan gå den mere minimalistiske vej og vælge en sammenfoldelig drikkedunk.

Der er kort sagt rige muligheder for individuel tilpasning, så du får en drikkedunk, der matcher dine behov og ønsker.

knap-creatrix

Vælg selv farve og størrelse

Udover materialet kan du naturligvis selv vælge farven og størrelsen på drikkedunken.

Vores drikkedunke kommer i mange varianter, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at beslutte hvilken type, der passer til netop dit behov. Vi elsker at blive udfordret, så hvis du har et specifikt ønske, så kontakt os gerne og lad os se, om ikke vi kan finde en løsning.

Kontakt os allerede i dag og hør om de muligheder der findes. Vi laver gerne et designudkast til dig – naturligvis helt uforpligtende.