Drikkedunke

drikkedunk-aalborg
Aalborg
kr. 35,00
drikkedunk-aarhus
Aarhus
kr. 29,00
drikkedunk-esbjerg
Esbjerg
kr. 17,00
drikkedunk-horsens
Horsens
kr. 32,00
drikkedunk-kolding
Kolding
kr. 22,00
drikkedunk-koebenhavn
København
kr. 17,00
Lillard green
kr. 28,00
lyngby-drikkedunk
Lyngby
kr. 14,00
Nørre II Green
kr. 66,00
Oasis
kr. 32,00
drikkedunk-odense
Odense
kr. 83,00
Ragnar Green
kr. 39,00
drikkedunk-randers
Randers
kr. 83,00
Skagen
kr. 22,00
drikkedunk-vejle
Vejle
kr. 38,00

Drikkedunk med tryk

En drikkedunk er noget, som de fleste kan bruge i deres dagligdag. Det er en genstand, som vi ofte forbinder med motion, sundhed og energi.

Derfor er drikkedunke eller flaskevand med tryk en meget populær reklameartikel blandt både virksomheder, sportsforeninger og andre, der ønsker at sætte et forfriskende præg på dagligdagen.

Drikkedunke i rustfrit stål, aluminium eller plastik

Vi tilbyder drikkedunke med tryk i flere forskellige materialer. Fælles for dem er, at de er i høj kvalitet og er designet til vedvarende brug. Du kan vælge mellem flere forskellige design-features som fx karabinhage, frugt-infuser og sugerør, eller du kan gå den mere minimalistiske vej og vælge en drikkedunk med lav vægt og som er nem at have med på farten.

Der er kort sagt rige muligheder for individuel tilpasning, så du får en drikkedunk, der matcher dine behov og ønsker.

Vælg selv farve og størrelse

drikkedunke med trykUdover materialet kan du naturligvis selv vælge farven og størrelsen på drikkedunken. Vores drikkedunke kommer i mange varianter, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at beslutte hvilken type, der passer til netop dit behov. Vi elsker at blive udfordret, så hvis du har et specifikt ønske, så kontakt os gerne og lad os se, om ikke vi kan finde en løsning.

Kontakt os allerede i dag og hør om de muligheder der findes. Vi laver gerne et designudkast til dig – naturligvis helt uforpligtende.