Kasketter

kasket-aveiro
Aveiro
kr. 13,30
kasket-be-active
Be Active
kr. 21,10
kasket-braga
Braga
kr. 12,70
kasket-coimbra
Coimbra
kr. 13,00
MALAGA
kr. 11,00
kasket-porto
Porto
kr. 12,50
Rufal Green
kr. 7,00
Kasket-santarem
Santarem
kr. 19,30

Kasketter med tryk

Det er mere end 150 år siden, baseball-kasketten første gang så dagens lys og beskyttede bærerens øjne mod samme. Med tiden er den blevet en fast bestanddel af både sportsklubber, mode-brands og andre organisationers markedsføring. Kasketter med tryk er anvendelige, praktiske og kan bruges af de fleste.

I den rette kvalitet kan brugeren have glæde af kasketten i mange år, hvilket gør den til en reklameartikel, der giver meget synlighed for pengene.

Det rette materiale

kasketter med trykDu kan få dine kasketter i flere forskellige materialer. Vælg mellem ultralet non-woven, polyester eller bomuld. Vi har både modeller med velcro-, plastik, gummisnor og metallås i nakken. Hvis kasketten skal bruges til fysisk krævende aktiviteter, kan vi også tilbyde sportsmodeller i særligt åndbart og svedtransporterende materiale.

Endelig har vi naturligvis også den klassiske trucker-cap med nylon-net på siderne. Der er således en kasket noget for enhver smag og ethvert brand.

Vælg selv farve og tryk på dine kasketter

Når du har besluttet hvilken type kasket, du skal bruge, er det bare at vælge farve og tryk. Du er også mere end velkommen til at kontakte os og høre os ad, hvis du har ideer eller særlige ønsker, og så finder vi en løsning på det. Se også vores store udvalg af solbriller og t-shirts.