Profiltøj

Tøj med tryk er en god investering og en effektiv måde at skabe synlighed for en virksomhed. Ved at lave dit eget design med din virksomheds tryk og budskab på dit tøj, kan du opnå mange fordele og øge din synlighed på flere niveauer.

Tøj med tryk og print kommer med mange muligheder. Overvej f.eks. at designe t shirts, hættetrøjer, bukser eller kasketter som du kan bruge i din markedsføring. Du behøver selvfølgelig ikke at begrænse dig til arbejdstøj. Måske overvejer du at få matchende løbetøj såsom trøjer, t shirts eller tights til årets motionsdag, hvor du kunne tænke dig at skabe en følelse af fællesskab blandt dine medarbejdere.

Mobil reklame og et professionelt image

Tøj med tryk og firmalogo fungerer som en form for mobil reklame. Når dine medarbejdere eller ansatte bærer tøj med virksomhedens logo, bliver de walking bilboards, der eksponerer virksomhedens brand og budskab, uanset hvor de går. Dette giver virksomheden mulighed for at nå ud til et brede publikum og øge sin synlighed. For eksempel kan en person, der bærer t shirts med tryk eller print, tiltrække opmærksomhed fra andre, der kan blive nysgerrige og interesserede i at finde ud af mere om virksomheden.

Derudover hjælper tryk på tøj med at opbygge et professionelt image for din virksomhed. Når dine ansatte bærer ensarted tøj med det samme tryk og design, sender de også et klart og genkendeligt signal om, at de tilhører din virksomhed. Dette skaber tillid og professionalisme i kundernes øjne og bidrager til at opbydde virksomhedens omdømme.

Miljørigtig produktion og i høj kvalitet

Hos Creatrix har vi et stort sortiment af tøj som du kan designe med dit ønskede tryk og print, så tøjet afspejler din identitet. Vi tilbyder tøj lavet af bomuld og polyester, samt økologisk bomuld til dem, der ønsker et bæredygtigt alternativ og en miljørigtig produktion. Vælg imellem flere farver, forskellig slags beklædning, og diverse tekstiltryk. Du kan også vælge, hvorvidt tøjet skal være til kvinder, mænd eller unisex. Vi bruger stof og tekstiler af god kvalitet og tekstiltryk af høj kvalitet, som kan holde til mange vask uden at det falmer.

Vi hjælper dig gerne med at designe dit eget tøj så du kan skabe ekstra synlighed og optimere din markedsføring på bedste vis.