Plakater

Store budskaber - og en lige så stor synlighed - på en simpel måde. Plakater er en iøjnefaldende måde at sprede dit firmalogo, budskab eller andet tryk på. Brug dem til at dekorere kontoret, annoncere events eller som en visuel del af din markedsføring. Se vores udvalg af plakater herunder.

plakater A0 med tryk
A0
kr. 2,47
plakat A1 med tryk
A1
kr. 2,11
plakat A2 med tryk
A2
kr. 1,51
plakat andre formater med tryk
A3 (Kopier)
kr. 0,87
plakat andre formater med tryk
Andre formater
kr. 0,87

Plakater med tryk

Plakater (eller posters som de også kaldes) er iblandt de nyeste reklameartikler, som flere og flere virksomheder har fået øjnene op for. Hos Creatrix.dk er vi hele tiden på udkig efter de produkter, som kan give din forretning værdi og skabe øget synlighed om dit firma.

Posters har mange fordele og anvendelsesmuligheder, som har betydning for virksomheder fra forskellige brancher.

Fordelene ved at bestille posters med tryk

Posters kan hænges op, hvor som helst det skal være. Til messen er reklameartiklen særlig uundværlig. De mobile og fleksible artikler kan nemt tages med i firmabilen, og de kan foldes sammen efter brug, så de kan genanvendes til konferencer, møder, eller som ophæng i forretningen.

Hvordan du og dine medarbejdere vælger at bruge plakater med tryk, er helt op til jeres og virksomhedens behov.

Hos Creatrix.dk kan du bestille det antal, som matcher dit forretningsbehov. Vores høje kvalitet på papirartiklerne gør, at du kan gøre brug af dine posters igen og igen.

Du kan med fordel benytte dig af mængderabatten, når du alligevel er i gang med at bestille reklameartikler i bedste kvalitet.

Professionelt design af jeres plakater

Du får høj ekspertise, når du bestiller dine markedsføringsartikler hos Creatrix.dk. Vi har mange års erfaring med at trykke logoer på både de konventionelle artikler og de mere særlige genstande. Vi har alle de maskiner, som skal bruges til at løse vores kunders behov.

plakater med trykVores grafikere har mange års erfaring og kan hjælpe dig med design og udformning af din virksomheds logo. Der kan være ønsker eller krav til opsætning af dine posters.

Vi sætter først produktionen i gang, når du har godkendt vores endelige udkast til design. Du kan således være sikker på at få det resultat, som lever op til dine ønsker og behov.

Vi trykker logoer med farver i høj opløsning, så du kan skabe det mest professionelle image om din virksomhed.

Få mest valuta for markedsføringsbudgettet ved at vælge høj kvalitet

Hos Creatrix.dk har vi forståelse for de økonomiske rammer, som vores kunder er underlagt. Vi hjælper både de ambitiøse enkeltmandsvirksomheder, startups, ligesom vi leverer artikler til de store firmaer med mange ansatte og flere afdelinger.

Uanset hvilket budget du er underlagt, er det vigtigt at vælge posters af de bedste materialer til markedsføring. Den gode kvalitet gør det muligt at pakke plakaterne ned eller have dem med på farten. Eksponeringen overfor kunder og samarbejdspartnere skal afspejle, at din virksomhed har fokus på kvalitet. Se også vores bannere og beachflags med tryk.