Plastikkort

Giv din virksomhed et holdbart og professionelt præg med vores trykte plastikkort. Brug dem til medlemskaber, loyalitetsprogrammer eller som praktiske adgangskort eller firmakort. Plastikkort har mange anvendelsesmuligheder og er en robust og smart måde at bære dit brand på. Se vores udvalg af herunder.

BIO
kr. 1,40
HiCo
kr. 1,35
Klassisk
kr. 1,15
Klassisk ø40
kr. 0,70
LoCo
kr. 1,20
Papkort
kr. 0,22

Plastikkort med tryk

Er du på udkig efter det mest tjekkede visitkort, eller har du en virksomhed, hvor du skal have lavet nogle medlemskort, årskort, eller id kort? Så er plastikkortet med tryk på lige noget for dig. Hos Creatrix masseproducerer vi plastikkort med tryk på, så du får mulighed for at få skabt helt unikke plastkort efter lige præcis dine ønsker.

Plastikkortet med tryk på er perfekt til dig, der ønsker at have de fedeste visitkort, som folk sjældent vil glemme. Plastikkortet har uendelige anvendelsesmuligheder og kan designes med dine ønskede informationer – du kan få alt fra emails til medlemsnumre påtrykt. Plastikkort kan indeholde de væsentligste informationer om dig og dit firma, og så er det ellers bare med at få det delt ud til potentielle kunder eller samarbejdspartnere.

Hvis dine ansatte for eksempelvis har et medlemsnummer, kan du vælge at få medlemnumre påtrykt på deres id kort – ideelt til intern brug. Ønsker du derimod at dine ansatte bærer deres plastikkort med tryk til messer og events, så ville det være smart at få variable data såsom navn, telefonnumre, emails og lignende på kortet. Plastikkort kan også bruges som visitkort – så kan du være sikker på, at du vækker opsigt og at dit firma bliver husket.

Hvad angår design og farver, så har du også mange muligheder her. Du kan for eksempelvis vælge et hvidt kort med tryk i mange farver. Dermed skaber du kontrast og vækker interesse. Hælder du mere til et plastkort i én farve, såsom en frisk farve som gul, blå eller grøn, så er vores fuldt farvetryk valgmulighed noget for dig. Indfarvede kort er en anden mulighed.

Skab unikke plastikkort med tryk

Vi hos Creatrix er eksperter i at opfylde dine behov og ønsker, når det gælder reklameartiklerprofiltøj og tryksager. Det gælder både produktionen, kvaliteten og priserne, men i særdeleshed også designet.

Vi ved godt, at designet for trykket på netop reklameartikler er altafgørende. Derfor har vi da også dygtige designere ansat til at hjælpe dig med at skabe et helt perfekt og unikt design til dine plastikkort. Om du ønsker at have logo, navn, slogan eller informationer om dig og din virksomhed, så kan vi helt sikker indfri dine drømme og ambitioner.

Vi laver gerne forskelligt tryk på bagsiden og forsiden af plastikkortet, hvilket giver dig endnu flere muligheder at lege med.

Plastikkort med almindelige runde huller eller aflangt hul

Plastikkort kommer i forskellige former og størrelser, men to af de mest almindelige design inkluderer kort med almindelige runde huller og et aflangt hul.

Plastikkort med runde eller flere huller

Plastikkort med runde huller er en klassisk og traditionel udformning. Vores plastikkort med runde huller er lavet af holdbart plastikmateriale og har et standardkortformat.

I den ene ende af kortet findes et eller flere runde huller, hvor der indsættes nøgleringe osv. Dette gør det nemt for folk at bære kortet rundt om halsen eller vedhæfte det til nøglebundter, hvilket gør det bekvemt at få adgang til plastikkortet, når det er nødvendigt.

Plastikkort med aflange hul

Plastikkort med aflange huller er en anden populær form for kortdesign. I stedet for de traditionelle runde huller har disse plastikkort aflange eller slotlignende åbninger. Disse huller er normalt placeret langs den ene side af kortet og bruges ofte til at hænge kortet på kroge eller clips.

Plastikkort med aflange huller er almindelige i virksomheder, hvor kortene skal være synlige, og personalet har brug for en hurtig og nem måde at tage kortet af og på.

PLASTIKKORT TIL LAVE PRISER

Vi producerer plastikkort med tryk af højeste kvalitet. For at plastikkortet skal virke efter hensigten og faktisk promovere dit firma, så er kvaliteten af trykket nødt til at være i top. Det er noget af det, som vi gør os allermest umage med, så kortene lever fuldt op til dine forhåbninger. Vi gør os umage på at kvaliteten er i top og at leveringstiden overholdes så vores kunder går tilfredse fra os.

På grund af vores specielle forretningsplan kan vi masseproducere plastikkort med tryk på til meget favorable priser. Vi har folk i Danmark til at hjælpe dig igennem processen, hvor du skaber designet, og så har vi samarbejder med flere forskellige fabrikker rundt omkring i Europa og i Fjernøsten. Det giver os de bedste muligheder for at skabe det bedste produkt for dig.

Prisen afhænger selvfølgelig af antallet af plastikkort, du køber, da vi har nogle faste udgifter ved produktionen af hvert design. Derfor falder prisen jo flere kort med tryk, du køber hos os.