Plastikkort

BIO
kr. 1,40
HiCo
kr. 1,35
Klassisk
kr. 1,15
Klassisk ø40
kr. 0,70
LoCo
kr. 1,20
Papkort
kr. 0,22

Plastikkort med tryk

Er du på udkig efter det mest tjekkede visitkort, eller har du en virksomhed, hvor du skal have lavet nogle medlemskort, årskort eller lignende? Så er plastikkortet med tryk på lige noget for dig. Hos Creatrix masseproducerer vi plastikkort med tryk på, så du får mulighed for at få skabt helt unikke kort efter lige præcis dine ønsker.

Plastikkortet med tryk på er perfekt til dig, der ønsker at have de fedeste visitkort, som folk sjældent vil glemme. Plastikkortet kan indeholde de væsentligste informationer om dig og dit firma, og så er det ellers bare med at få det delt ud til potentielle kunder eller samarbejdspartnere.

Med et plastikkort som visitkort kan du være sikker på, at du vækker opsigt, og at folk vil huske netop dit firma som noget helt specielt.

Skab unikke plastikkort med tryk

Vi hos Creatrix er eksperter i at opfylde dine behov og ønsker, når det gælder reklameartikler, profiltøj og tryksager. Det gælder både produktionen, kvaliteten og priserne, men i særdeleshed også designet.

Vi ved godt, at designet for trykket på netop reklameartikler er altafgørende. Derfor har vi da også dygtige designere ansat til at hjælpe dig med at skabe et helt perfekt og unikt design til dine plastikkort. Om du ønsker at have logo, navn, slogan eller informationer om dig og din virksomhed, så kan vi helt sikker indfri dine drømme og ambitioner. Vi laver gerne forskelligt tryk på bagsiden og forsiden af plastikkortet, hvilket giver dig endnu flere muligheder at lege med.

Plastikkort til lave priser

Vi producerer plastikkort med tryk af højeste kvalitet. For at plastikkortet skal virke efter hensigten og faktisk promovere dit firma, så er kvaliteten af trykket nødt til at være i top. Det er noget af det, som vi gør os allermest umage med, så kortene lever fuldt op til dine forhåbninger.

På grund af vores specielle forretningsplan kan vi masseproducere plastikkort med tryk på til meget favorable priser. Vi har folk i Danmark til at hjælpe dig igennem processen, hvor du skaber designet, og så har vi samarbejder med flere forskellige fabrikker rundt omkring i Europa og i Fjernøsten. Det giver os de bedste muligheder for at skabe det bedste produkt for dig.

Prisen afhænger selvfølgelig af antallet af plastikkort, du køber, da vi har nogle faste udgifter ved produktionen af hvert design. Derfor falder prisen jo flere kort med tryk, du køber hos os.