Powerbanks

Powerbanks med logo er praktiske reklamegaver særligt værdsat i en teknologisk tid. Hos Creatrix har vi et stort udvalg af powerbanks, der alle kan tilpasses med dit logo, tryk eller budskab. Giv dem som nyttige firmagaver til dine medarbejdere eller som reklamegaver til dine kunder ved messer og giveaways. Se vores udvalg af powerbanks herunder.

powerbank-anderson
Anderson
kr. 295,00
powerbank-ellis
Ellis
kr. 98,00
powerbank-finley
Finley
kr. 105,00
powerbank-lincoln
Lincoln
kr. 49,00
powerbank-Monroe
Monroe
kr. 119,00
Renewal Battery
kr. 64,00
Renewal Charger
kr. 58,00
Renow Green
kr. 66,00
powerbank-smith
Smith
kr. 45,00
powerbank-wilson
Wilson
kr. 39,00

Powerbanks med logo

De fleste virksomheder bruger reklameartikler med tryk, som en integreret del af deres markedsføring. Det er en god måde at nå ud til kunderne på. Er det gjort rigtigt, får potentielle kunder både et brugbart produkt, som de kan få glæde og gavn af i mange år frem, og som samtidig har en afsmittende effekt på brandforståelsen og virksomhedens identitet. Hos Creatrix kan du købe powerbanks med logo på, som både vil gavne kunderne og jeres virksomhed. Powerbanks med tryk kan være en idéel måde at skabe genkendelighed og forblive i top of mind hos forbrugeren.

Powerbanks til kunderne

Når jeres virksomhed er ude til messer eller konferencer, kan det være en stor fordel at have reklameartikler med. I kan dele dem ud til potentielle kunder, som vil blive gjort opmærksomme på jeres virksomhed.

Det kan være en god idé at tænke brugbarhed ind i valget af reklameartikler. Jo mere de potentielle kunder kommer til at bruge jeres reklameartikler med logo, desto flere gange vil de blive mindet om jeres virksomhed.

Det kan derfor være fordelagtigt at købe powerbanks med firmaets logo på. I dagens Danmark går næsten alle mennesker rundt med en mobiltelefon i lommen. Mobilen bliver brugt i mange forskellige sammenhænge, og det er derfor vigtigt, at der altid er strøm på.

Mange mennesker vil finde en powerbank brugbar i hverdagen, og de vil derfor ofte have den på sig. Det gør altså, at kunderne ofte får øje på logoet, og på den måde vil de blive mindet om jeres virksomhed. Se også vores store udvalg af mobiltilbehør.

powerbanks med tryk

Flot farvetryk på powerbanken

Hos Creatrix tilbyder vi fuldfarvetryk, når logoet skal trykkes på powerbanken. I bestemmer selv, om der skal trykkes logo, adresse eller telefonnummer på powerbanken. Det kan være en stor fordel at få printet telefonnummeret på jeres powerbanks, da det gør, at jeres potentielle kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at søge efter jeres kontaktoplysninger. I gør det dermed nemt og overskueligt for kunderne at kontakte lige netop jeres virksomhed og ikke en konkurrerende af slagsen. Det er en god måde at reklamere for virksomheden på.

Sammen kan vi finde den helt rigtige størrelse til trykket af logoet eller telefonnummeret. I vælger naturligvis selv, hvilke farver logoet skal trykkes i. Vi finder en god pris til dit firma og går samtidig ikke på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder med de bedste på området, så jeres powerbanks med tryk kan leveres i en høj kvalitet og til en lav pris.