Stressbolde

Lad dit brand være et værktøj til at lindre stress og sprede ro med stressbolde med dit logo. Disse bolde er mere end blot stresslindrende; de er en diskret måde at vise dit firmalogo og få eksponering. Dette gør dem også helt ideelle som giveaways eller som en del af en sundhedsfremmende kampagne. Se vores udvalg af stressbolde herunder.

stressbold-doktor
Doktor
kr. 4,95
stressbold-draabe
Dråbe
kr. 4,35
stressbold-firkant
Firkant
kr. 2,95
stressbold-fodbold
Fodbold
kr. 4,20
stressbold-globe
Globe
kr. 3,50
stressbolde-hjerte
Hjerte
kr. 4,35
stressbold-julemand
Julemand
kr. 7,50
stressbold-kugle
Kugle
kr. 3,20
stressbold-paere
Pære
kr. 4,80
stressbold-stressman
Stressman
kr. 4,10
stressbold-terning
Terning
kr. 4,70

Stressbolde med tryk

Stress er efterhånden blevet en ganske almindelig ting at tale om i Danmark. Vi kender alle sammen til følelsen, og vi vil selvfølgelig også helst undgå den i vores liv. Stressbolde er ikke nødvendigvis kuren imod stress, men de er gode til at få mennesker til at slappe af og til at lukke stressen ud af kroppen. Se også vores sortiment af wellnessprodukter. Stressbolde bruges til at klemme om, og uanset hvor hårdt man klemmer, vil bolden gå tilbage til sin oprindelige form.

Fordi stressbolde er så populære blandt danskere, er det en rigtig god idé at få produceret jeres egne stressbolde eller stressfigurer med logo på. På den måde kan I give en terapeutisk og beroligende gave til de folk, I møder på jeres vej. Samtidig sikrer I, at I får opmærksomhed om jeres virksomhed.

Fuldfarvetryk på stressbolde

Vi kan levere stressbolde i mange forskellige farver, og vi kan tilpasse dem, så de passer til netop jeres virksomhed. Boldene fungerer i alle aldersgrupper. Børn kan bruge dem som legetøj, teenagere og unge kan bruge dem i forbindelse med eksamener, og voksne kan bruge dem som et afslappende middel i hverdagen, hvor karriere, praktiske gøremål, børn og socialt liv skal gå op i en højere enhed.

stressbolde med tryk

Vælg som minimum at trykke jeres firmas logo på boldene og gør det endelig i en farve, I føler repræsenterer jeres virksomhed. I kan også supplere med jeres slogan eller eventuelt angive jeres hjemmesideadresse, kontaktoplysninger eller andet.

Når I har bestilt det antal, I har behov for, kan stressboldene bruges som gaver til kunder og samarbejdspartnere, for eksempel i forbindelse med messer, foredrag eller events. I kan også give dem til jeres ansatte og samtidig medvirke til mere afslappende stemning på arbejdspladsen.

Billige stressbolde

Uanset om du køber stressbolde, nøgleringe eller balloner med tryk hos os, vil du få én af markedets absolut bedste priser. Vi har mange forskellige håndtag, vi kan dreje på, så vores løsninger bliver tilpasset jeres behov og jeres budget. Vi sidder klar ved telefonerne og e-mail for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller specialopgaver. Selvom vores priser er nogle af de laveste på markedet, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer hurtigt, i høj kvalitet og til en lav pris.