Solbriller

Solbriller med tryk gør mere end blot at beskytte mod solens stråler - de reklamerer også for dit brand og skaber synlighed.

Uanset om de bliver brugt på stranden, ved sommerarrangementer eller til dagligt, så tilbyder solbriller med tryk synlighed med stil. Del dem ud på messer, som giveaways eller giv dem til dine medarbejdere som del af en sommer-pakke med wellnessprodukter i. Se vores udvalg af solbriller herunder.

solbriller-august
August
kr. 11,00
solbriller-Aurora
Aurora
kr. 14,00
solbriller-bay
Bay
kr. 19,00
solbriller-coral
Coral
kr. 17,00
solbriller-dayton
Dayton
kr. 19,00
etui-solbriller
Etui
kr. 2,50
Solbriller-gardner
Gardner
kr. 22,00
solbriller-isla
Isla
kr. 25,00
solbriller-june
June
kr. 38,00
solbriller-kira
Kira
kr. 46,00
renseklud
Renseklud
kr. 1,70
Salema Green
kr. 13,50

Solbriller med logo

Alle mennesker bruger solbriller – og de fleste mennesker har endda mere end et enkelt par derhjemme. Vi bruger dem året rundt. Særligt om sommeren, hvor solen skinner og blænder os, når vi blandt andet cykler og kører i bil, men faktisk også om vinteren, hvor solen kan stå ekstremt skarpt. Og så bruger vi dem selvfølgelig også på udlandsrejser om vinteren, hvor vi hungrer efter varme.

Når nu solbriller er et produkt, som alle mennesker bruger og tilmed hele verden rundt, er det en god idé at lave jeres egen version med jeres logo på. Det er et fremragende salgsfremstød og en god måde at vise jeres eksistens for omverdenen. Solbriller med tryk kan fås i flere varianter og trykket kan placeres, så diskret som I måtte ønske det.

Solbriller i mange farver

Vi producerer solbriller i flere forskellige farver. I kan med fordel vælge præcis den farve, som I synes repræsenterer jeres virksomhed bedst muligt. Vælger I en mere iøjefaldende farve, er der ingen tvivl om, at dervil blive lagt mærke til jeres solbriller med tryk. Vælger I en neutral farve, vil flere mennesker måske bruge dem. Ved sidstnævnte kan I eventuelt overveje, hvorvidt jeres logo her i stedet skal placeres et mere synligt sted, idet det er en lille ekstra og fin detalje på solbrillerne.

solbriller med tryk

I vælger helt selv, hvad I gerne vil have trykt på solbrillerne. I kan nøjes med jeres logo eller I kan trykke logoet på den ene brillestang og et slogan, hjemmeside eller anden info på den anden brillestang. I kan også skabe et mønster med jeres logo. Det er helt op til jer.

Firmagaver med solbriller

Vi sidder naturligvis klar til at vejlede og hjælpe jer, så I kan få netop den løsning, I ønsker. Vi har alle muligheder for specialbestillinger, og vi elsker at opfylde jeres ønsker hertil. Arbejder I inden for en specifik budgetramme, så lad os det vide – så vejleder vi jer i, hvad der er muligt.

Husk, at jo flere I bestiller af et produkt, jo lavere bliver prisen per produkt. Det skyldes, at vi kan sprede vores faste omkostninger ud på flere produkter og på den måde sikre jer den lavest mulige pris.

Brug solbriller med tryk som en genial firmagave til jeres ansatte, som en del af en goodiebag til en messe, eller blot som en give-away, når kunder eller samarbejdspartnere lægger en ordre.