Visitkort

visitkort med tryk
Visitkort
DKK 0,44

Professionelle visitkort med logo

Networking er en vigtig del af næsten alle brancher. Gennem gode kontakter kan man stable relevante samarbejder på benene og nå ud til nye kunder. Med visitkort er det nemt at udveksle kontaktoplysninger på en hurtig og professionel måde, og et flot visitkort giver et godt førstehåndsindtryk.

Når en potentiel kunde eller samarbejdspartner får dit kort med hjem, vil de lettere kunne huske dig og din virksomhed. Derfor er det vigtigt at have visitkort i god kvalitet, der passer til din virksomheds brand.

Visitkort med dit design

Hos Creatrix kan du få trykt dit eget design på dine visitkort. Det er vigtigt, at de indeholder alle relevante oplysninger såsom navn, telefonnummer, mailadresse og hjemmeside, men det er også vigtigt at overveje designet. Valget af farver, mønstre, skrifttype og skriftstørrelse har alt sammen indflydelse på, hvordan dem du giver et visitkort til, opfatter dig og din virksomhed.

Kontakt os, så laver vi et designudkast til dig, der matcher dine ønsker og behov.

Klassiske eller med et twist?

Mange foretrækker et klassisk format, der passer i en almindelig pengepung. Disse er nemme at opbevare, indtil man kommer tilbage på kontoret.

Et visitkort lavet i et andet format eller en anderledes størrelse, kan dog skille sig ud fra mængden. De kan f.eks. være velegnede at bruge ved store visitkort med trykmesser eller konferencer, hvor folk ofte kommer hjem med en hel stak kort.

Du kan også give dem et interessant twist ved at vælge en speciel glans eller tekstur.

Hos Creatrix tilbyder vi mange forskellige typer visitkort. Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige løsning, der både er flot, praktisk, letlæseligt og bemærkelsesværdigt.

Billige visitkort

Et flot visitkort i god kvalitet, behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Hos Creatrix kan vi sagtens finde en løsning, der både passer til dine ønsker og dit budget. Der er flere ting, der spiller ind på prisen, såsom materiale og trykkemetode. Det er noget, vi nemt kan tilpasse. Ofte kan det også betale sig at købe større mængder ad gangen. På den måde bliver stykprisen på dine visitkort lavere.

Vi får produceret mange visitkort hvert år og har derfor nogle gode aftaler med vores leverandører.

Vi sørger for at dine produkter er pakket godt og forsvarligt, så du kan være sikker på, de når frem til dig i perfekt stand. Se også vores udvalg af brochurer og foldere med tryk.