Magneter

Fasthold dit brands tilstedeværelse på køleskabe, tavler og biler med vores magneter med tryk. Hos Creatrix har vi et udvalg af disse små, men effektive reklameartikler der virker som en konstant påmindelse om dit brand i kunders og potentielle kunders travle hverdag.

Med vores magneter kan du skabe en diskret og konstant synlighed for dit brand i hjemmet, på kontoret eller i gadebilledet. Se vores udvalg af magneter herunder.

bilmagneter
Bilmagneter
kr. 159,00
Køleskabsmagneter
Køleskabsmagneter
kr. 2,50

Små, men effektive: Magneter med tryk som reklameartikler

Magneter er ikke bare til pynt, de er unikke reklameartikler. De er små, praktiske og kan designes med din virksomheds billede, logo eller reklamebudskab. Med en trykt magnet, kan du være sikker på, at din virksomhed får masser af opmærksomhed. For magneter med tryk har en særlig god reklameeffekt. De hænger på i øjenfaldende steder som køleskabet på kontoret eller i hjemmet, og din virksomheds logo, design og/eller slogan er derfor altid i dine målgruppers synsfelt.

Hvis du får trykt magneter til din virksomhed, kan du ikke kun bruge reklamemagneter til uddeling på messer, men også give dem til kunder og samarbejdspartnere, der besøger virksomheden (måske har du en butik?) eller vedlægge dem ved bestillinger. Alle sætter pris på små og praktiske reklamegaver, som man kan bruge i hverdagen. Få trykt individuelle magneter for at understøtte en ny reklamekampagne eller for at få dit reklamebudskab ud i verden.

Hos Creatrix finder du et udvalg af forskellige magneter, som vi trykker til lave priser og med en høj kvalitet.

Få trykt magneter i dit design – med billede, logo eller reklamebudskab

Hvilket reklametryk ønsker du? Måske har du en idé, men ellers sidder vores designteam klar til at hjælpe dig. Generelt er det godt at overveje følgende:

Motiv: Fordi magneternes flade ikke er stor, bør du vælge motivet med omhu. Undgå komplekse detaljer, og anvend en nemt læselig skrifttype med en tilstrækkelig linjetykkelse til dit reklamebudskab.

Farver: For at sikre at dit firmalogo eller slogan er godt synligt, bør du anvende farver, som adskiller sig fra hinanden.

Design: Vær opmærksom på, at du bruger din virksomheds corporate design. Også farver og billeder bør passe til det, virksomheden er kendt for. Der øger genkendelseseffekten hos dine målgrupper.

Uanset om du ønsker billede, firmalogo eller reklameslogan – kan du designe det individuelle motiv helt efter dine egne ønsker.

Trykte magneter i mange former

I vores sortiment finder du både magneter i kvadratisk, firkantet og runde forme. Trykte køleskabsmagneter findes i forskellige størrelser. De har en glat overflade og en holdemagnet på bagsiden. Forsiden har en finish med foliebeklædning, som er mat eller blank efter dit ønske, og som beskytter reklametrykket.

Det kan være en fordel af købe et større parti, da stk. prisen bliver lavere.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.