T-shirts

tshirt-Mens-Boniry
Mens Boniry
kr. 11,50
t-shirt-Mens-Heanco
Mens Heanco
kr. 15,30
tshirt-Mens-Toriox
Mens Toriox
kr. 9,30
tshirt-Mens-Twirfy
Mens Twirfy
kr. 18,00
tshirt-Womens-Benvo
Womens Benvo
kr. 13,50
tshirt-Womens-Kwiclo
Womens Kwiclo
kr. 16,20
tshirt-Womens-Mexmon
Womens Mexmon
kr. 18,75
tshirt-Womens-Yorbax
Womens Yorbax
kr. 18,75

T-shirts med tryk

Hos Creatrix er vi ret dygtige til at lave flotte T-shirts med unikt tryk på til en fantastisk pris.

T-shirts påtrykt med for eksempel din virksomheds logo er gode til mange forskellige lejligheder. Især til diverse events og messer kan det være flot og professionelt, at alle dine medarbejdere kan troppe op i ens T-shirts med tryk.

Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om alt det, vi har at tilbyde; vores fordelagtige priser, og vores mange forskellige designmuligheder, der kan skabe nogle helt unikke T-shirts med tryk.

Flotte T-shirts med dit logo

Hos Creatrix kan vi tilbyde et hav af forskellige muligheder, når det kommer til T-shirts med tryk.

t-shirts med trykVi kan eksempelvis tilbyde:

  • T-shirts i herremodeller
  • T-shirts i damemodeller, der er mere faconsyede
  • T-shirts i mange forskellige farver
  • Flere muligheder når det kommer til tryk og brodering på vores T-shirts
  • Høj kvalitet og fordelagtige priser
  • Nem og simpel korrespondance.

Som kunde hos os kan du forvente god service og en let korrespondance, hvor du kan få muligheden for at modtage flere forskellige designforslag, så vi i fællesskab kan skabe det helt rette design, som matcher din forventning.

Du kan også forvente, at alle vores T-shirts forhandles til enormt fordelagtige priser, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten af selve T-shirten, men også kvaliteten af trykket.

Hos os finder du også både T-shirts i herre modeller og T-shirts i dame modeller, hvilket betyder, at vi kan tilbyde T-shirts med tryk, der imødekommer alle kunder med forskellige behov og ønsker.

Tryk med mange muligheder

Fælles for alt tryk, vi hos Creatrix laver, uanset som det er keyhangers, balloner eller T-shirts, er, at der er et hav af forskellige muligheder og designs.

Vi bestræber os altid på at imødekomme vores kunder og lave designs, der opfylder de ønsker og forventninger, som vores kunder måtte have.

Vi kan både trykke logoer, navne, telefonnumre og adresser. Har du andre ideer eller ønsker, kan du med fordel kontakte os med din forespørgsel. Herefter kan vi tilbyde et let og simpelt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan skabe et design, der lever op til dine forventninger og ideer.

Her kan du også finde ydereligere information omkring vores priser, og hvad dine designideer vil koste at føre ud i livet.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at lave nogle flotte T-shirts med tryk. Se også vores store udvalg af solbriller.