Aalborg Chokoladen

Gavekurv 1
kr. 180,00
Gavekurv 2
kr. 265,00
Gaver til medarbejderne
Gavekurv 3
kr. 455,00
Gavekurv 4
kr. 660,00
Hjerte 7
kr. 63,00
Klassisk 18
kr. 147,00
Klassisk 27
kr. 224,00
Klassisk 40
kr. 322,00
Klassisk 9
kr. 77,00
Marcipan 3
kr. 63,00
Marcipan 6
kr. 126,00
Petit Four 4
kr. 84,00
Petit Four 8
kr. 161,00
Pure Bites Dual
kr. 151,00
Pure Bites Gifts
kr. 158,00
Pure Bites Large
kr. 98,00
Pure Bites Small
kr. 48,00
Pure Bites Taster
kr. 42,00
Pure Bites Triple
kr. 158,00

Aalborg Chokoladen producerer velsmagende kvalitetschokolade efter klassiske og traditionelle opskrifter. Mange af opskrifterne er således gået i arv i snart 100 år og kan dateres tilbage til et af datidens fineste Aalborgensiske konditorier, nemlig Konditori Kristine.

Med vores udvalg af chokolade fra Aalborg Chokoladen kan du få eksklusivt, håndlavet chokolade, som du kan forkæle medarbejderne med. Chokoladen er produceret af råvarer, der er udvalgt med den største omhu.

Chokoladen, som Aalborg Chokoladen bruger, kommer typisk fra kakaoplantager i Tanzania og Grenada. Den har et kakaoindhold på op til 70 %. Marcipanen er fremstillet af gode mandler fra Spanien og Californien. Mandelmassen er således på op til 66 %.

Hos Aalborg Chokoladen kan du få alt i chokolade. Gå på opdagelse i det store udvalg af alt lige fra Petit Fours og marcipanstænger til nougatbrud, mintmedaljer og trøffelkugler. Du har rig mulighed for at finde netop din favorit, når du vælger en af vores smagskasser med et bredt sammensat udvalg. En chokoladegave der har lidt til hvert.

Aalborg Chokoladen har også et udvalg af flødeboller, der er nogle af Danmarks bedste. Flødebollerne er dog lidt utraditionelle i opbygningen. Formen gør, at du får både chokolade, skum og sprød bund i hver eneste bid. Hos Creatrix har vi også chokoladegaver, der indeholder flødeboller.

Hele produktet fremstilles eksklusivt hos Aalborg Chokoladen, hvor de 16 medarbejdere producerer chokoladen stykke for stykke. Chokoladebasen laves, marcipanen sættes og det hele samles til en af Danmarks lækreste chokoladeoplevelser.

Med en firmagave fra Aalborg Chokoladen viser du dine medarbejdere, at du holder af dem og at du værdsætter dem. Aalborg Chokoladen er den klassiske chokoladegave, som vi alle holder af, men hvor både kvalitet, smag og detaljerigdom er løftet til helt nye højder.

Hos Aalborg Chokoladen bliver der ikke gået på kompromis og kærligheden til faget skinner igennem i hvert eneste stykke. Se de mange gaveæsker og gavekurve med lækre chokoladeprodukter fra Aalborg Chokoladen herover og find den løsning, der passer bedst som firmagaver til jer.

Ofte stillede spørgsmål om Aalborg Chokoladen

Q: Hvor lang tid kan produkterne holde sig?
A: Produkter fra Aalborg Chokoladen har minimum 5 måneders holdbarhed

Q: Hvor hurtigt kan chokoladen leveres?
A: Chokoladen kan ofte leveres på 3 hverdage fra bestilling.

Q: Hvilke typer chokolade har Aalborg Chokoladen?
A: Hos Aalborg Chokoladen kan du få både helt klassiske chokolader samt mere innovative og kreative varianter. Aalborg Chokoladen har alt lige fra Petit Fours, konfekt og Dragée til Pralinéer, dessertchokolade og trøffelkugler. Derudover findes der også gaveæsker med indhold af marcipanstænger, nougatbrud, mintmedaljer og flødeboller.

Q: Er der chokolade uden tilsat sukker?
A: Ja, Aalborg Chokoladen har chokoladeprodukter uden tilsat sukker. Disse indeholder mørk chokolade og marcipan, og er sødet med et sødestof, så smagen bliver lige dét lækrere.

Q: Kan jeg få en liste over ingredienser?
A: Ja, den udleveres altid inden afgivelse af ordre og på forespørgsel.

Q: Kan jeg købe helt klassisk chokolade?
A: Aalborg Chokoladen producerer også klassisk pladechokolade i de velkendte, rektangulære former. I dette udvalg findes der 10 lækre smagsvarianter. Vælg bl.a. mellem mørk chokolade, mælkechokolade, hvid chokolade samt lakrids, hasselnød, peanuts og karamel. Chokoladen kan både spises, som den er, men er også velegnet i bagværk.