Gavekurve

Gavekurv 1
kr. 180,00
Gavekurv 2
kr. 265,00
Gaver til medarbejderne
Gavekurv 3
kr. 455,00
Gavekurv 4
kr. 660,00
Klassisk 18
kr. 147,00
Klassisk 27
kr. 224,00
Klassisk 40
kr. 322,00
Pure Bites Dual
kr. 151,00
Pure Bites Triple
kr. 158,00

Gavekurve kan gives i mange andre anledninger ud over særlige dage som jubilæum, fødselsdage og jul.

Gavekurve, som kommer i mange forskellige udgaver fra skræddersyet krus til bamser og chokolade til den søde tand, appellerer til enhver smag. Hvad enten du er på udkig efter en firmagavekurv, en personlig gave til en kollega, eller en anden du har kær, så hjælper Creatrix dig gerne med at skræddersy en gavekurv, der falder i smag hos både giver og modtager.

Gør et varigt indtryk blandt dine medarbejdere, kunder eller potentielle kunder med en fin gavekurv skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Firmagaver kan være meget gavnlige med hensyn til at opbygge og forstærke forhold og relationer med både medarbejdere, eksisterende kunder og potentielle kunder. Giv en gavekurv for at styrke forretningsforhold, til at fejre en medarbejders pensionering eller forfremmelse, eller til at lykønske en kundes nyfødte barn.

Hos Creatrix har vi et udvalg af gavekurve til enhver lejlighed og branche, og de kan naturligvis personliggøres med virksomhedsnavn, logo eller en anden tekst, som du gerne vil fremhæve.

De fineste gavekurve til ansatte

Vis din påskønnelse af en medarbejder eller kunde med en betænksom gavekurv. Uanset om du er på udkig efter en firmagavekurv til jul eller en gavekurv til messen, har vi en bred vifte af de bedste påskønnelsesgaver at vælge imellem.

Gavekurve med kaffekopper er ideelle til ansatte, særligt de der kigger forbi kaffemaskinen et par gange i løbet af arbejdsdagen. Overvej eventuelt at tilføje lidt til den søde tand i gavekurven, så du gør enhver kaffepause til et særligt øjeblik.

Måske vil du give en firmagavekurv til dine ansatte med specialdesignede kuglepenne og notesbøger – med eller uden tryk på. Så bliver der holdt styr på noterne og intet går i glemmebogen. Eller måske vil du holde forbindelsen med dine kunder med små, spontane gaver omhyggeligt designet efter dit behov.

Vælg mellem vores udvalg af køns- og aldersneutrale sortiment for at finde den perfekte gave til enhver medarbejder, kollega eller kunde. Gavekurve kommer med et utal af muligheder.

Gavekurve er oplagte, når du ønsker at forkæle dine medarbejdere, ønske dem held og lykke, motivere dem, eller blot takke dem for deres daglige indsats – de passer til alle anledninger og sætter et smil på læberne af enhver gavemodtager.

Det sværeste ved at købe en gave er at vælge en gave. Når det er udfordrende at vælge en gave, kommer gavekurve til undsætning. Du kan vælge at skræddersy en gavekurv eller vælge en af de forskellige gavekurve som vi har her på siden for at gøre dine ansattes, kunders eller kollegaers dag bedre.

Vi samarbejder med leverandører i Danmark og Europa og kan derfor levere inden for kort tid. Med en bred vifte af valgmuligheder har vi lidt, der passer til hvert budget. Må det gerne være lidt lækkert, kan du se vores eksklusive produkter her. Skal det være bæredygtigt, anbefaler vi, at du klikker her.