Brochurer

Hos Creatrix tilbyder vi et stort udvalg af brochurer og foldere, der kan fås i jeres farver og med jeres tryk. Lad disse tryksager være din virksomheds stemme på papir. Brug dem til at dele detaljeret information, præsentere services eller produkter på en struktureret måde. En effektiv og praktisk måde at formidle dit brands budskaber på. Se vores mange muligheder herunder.

brochure med tryk
Brochurer
kr. 1,00
foldere med tryk
Foldere
kr. 0,95

Brochurer og foldere med logo

Til messen eller til generel markedsføring af din virksomhed spiller brochurer og foldere en vigtig rolle. Det er effektive og funktionelle reklameartikler, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Når du har en brochure med tekst og billeder, som kort beskriver din virksomhed, er det nemt for dig at give en potentiel kunde eller samarbejdspartner denne med på vejen.

Hos Creatrix.dk er vi specialister i reklametryk. Vi har vores egne maskiner, der er byggede til at trykke på en lang række forskellige materialer.

Skab merværdi med foldere

Brochurer og foldere med tryk vil typisk blive givet til potentielle kunder. Disse kan blive givet til messer, kundemøder på kontoret eller ad hoc, som du eller dine medarbejder deltager i forskellige konferencer.

Materialerne giver stor værdi for både din virksomhed, samt vedkommende som modtager dem. Fremfor at du selv beskriver og fortæller om din virksomhed og dens visioner til messer, er det meget mere enkelt at give modparten en professionel folder med logo.

Vedkommende kan tage folderen med sig tilbage til arbejdspladsen og drøfte din virksomhed med lederen eller øvrige kollegaer. Herved bliver din forretning eksponeret, og med brochurer kan du skabe et professionelt image om din virksomhed.

Lad os designe den flotteste brochure

Hos Creatrix.dk har vi mange års erfaring med at trykke logo og tekst på alt fra kuglepenne over computertasker til de klassiske artikler som nøgleringe og krus. Vi har udstyret til at kunne løse din specifikke opgave. Det gælder også, når det drejer sig om at trykke logo på brochurer.

Stort set alle virksomheder har foldere, som kort og skarpt fortæller om forretningen, ambitionerne og grundlaget.

Du kan lade os stå for udarbejdelsen og designet af det logo, som skal trykkes på brochurerne.

Vi har fra start til slut fokus på dig og dine ønsker. Det betyder, at vi først sætter produktionen i gang, når vi har fået den endelige godkendelse på design og udformning af logo fra dig.

brochurer med tryk

Bestil brochurer og foldere med tryk

Der kan være stor forskel på, hvor mange brochurer virksomheder har brug for. Til bestemte anledninger kan det være et mindre antal, mens der hos andre virksomheder ønskes et stort antal, hvis folderne skal bruges til generel markedsføring.

Hvor mange du bestiller, er helt op til dig og din virksomheds behov. Med vores mængderabat kan det svare sig økonomisk at bestille et større antal, så du får det største udbytte af markedsføringsbudgettet. Se også vores store udvalg af flyers og løsblade.