Fleecejakker

fleecejakke Mens Avanti
Mens Avanti
DKK 67,50
fleecejakke mens brio
Mens Brio
DKK 79,00
fleecejakke Mens Fervenzi
Mens Fervenzi
DKK 105,00
Fleecejakke Mens Vechetti
Mens Vechetti
DKK 67,50
fleecejakke Mens Willow
Mens Willow
DKK 67,50
Fleecejakke Womens Monvelli
Womens Monvelli
DKK 74,00
fleecejakke Womens Vechetti
Womens Vechetti
DKK 67,50

Fleecejakker til de kolde dage

Fleecejakker er en sand velsignelse, når vejret bliver sådan rigtig godt dansk i det med regn og blæst og lidt for meget kulde. Selv om fleecejakker er forholdsvis tynde, holder de nemlig på varmen og beskytter mod det værste regn og vind. Det er slet ikke ualmindeligt, at firmaer får lavet fleecejakker til deres ansatte, specielt hvis de går ude eller et sted, hvor der nemt bliver køligt. Her har du også mulighed for at sprede dit brand, så der skal selvfølgelig være logo på, og det sørger vi gerne for.

Fleecejakker med logo eller reklametryk

Hos os hjælper vi dig med at finde den helt rigtige fleecejakke, mens du bestemmer, hvad du skal have trykt på jakken. Skal dit logo være stort eller småt eller stå flere steder, så finder vi ud af det. Skal dit logo fungere som reklametryk, skal det måske fylde lidt mere og være lidt mere iøjnefaldende. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige design og fleecejakke med tryksender gerne en vareprøve, så du er sikker, før vi igangsætter produktionen.

Et logo på fleecetrøjen er en fantastisk mulighed for at brande sig ved hjælp af en ting, som alle faktisk har brug for en gang imellem, men som de færreste har nogen speciel holdning til. Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige jakke og det rigtige udtryk, og vi sætter gerne vores kreative hoveder i blød, hvis der er noget, der bliver vanskeligt. Sammen finder vi den løsning, der passer til dig.

Billige og gode jakker

Hos os finder du rigtig mange forskellige jakker af forskellig form, farve og kvalitet. Du kan få med eller uden hætte, gennemgående lynlås og lommer. Du kan få i alverdens farver og selvfølgelig også i forskellige kvaliteter og til forskellige priser. Skal du bruge rigtig mange jakker til f.eks. reklamebrug, er det nok en anden type jakke, som du er på jagt efter, end hvis du blot vil udstyre en håndfuld medarbejdere med en god jakke til efteråret.

Sammen finder vi frem til den helt rigtige model og den helt rigtige pris. Produktionsprisen er altid den samme, men køber du et stort parti, vil prisen pr. styk oftest falde i takt med partiets størrelse. Her er du altid velkommen til at kontakte og få en snak om, hvordan vi finder det helt rigtige til dig, samt muligheder for eventuelle pakkeløsninger. Se også vores udvalg af softshell og outdoor-jakker med tryk.