Fleecejakker

fleecejakke Mens Avanti
Mens Avanti
kr. 67,50
fleecejakke mens brio
Mens Brio
kr. 79,00
fleecejakke Mens Fervenzi
Mens Fervenzi
kr. 105,00
Mens Vechetti
kr. 67,50
Mens Willow
kr. 67,50
Fleecejakke Womens Monvelli
Womens Monvelli
kr. 74,00
fleecejakke Womens Vechetti
Womens Vechetti
kr. 67,50

Fleecejakker til de kolde dage

Fleecejakker er en sand velsignelse, når vejret bliver typisk dansk med regn, blæst og lidt for meget kulde. Selv om fleecejakker er forholdsvis tynde, holder de nemlig på varmen og beskytter mod den værste regn og vind. Det er slet ikke ualmindeligt, at firmaer får lavet fleecejakker til deres ansatte. For når medarbejderne tager den på og går ud, er der nemlig også mulighed for at sprede kendskab til virksomhedens brand. Blandt andet gennem tryk af logo på trøjen. Det sørger vi for.

Fleecejakker med logo eller reklametryk

Hos Creatrix hjælper vi dig med at finde den helt rigtige fleecejakke, mens du bestemmer, hvad du skal have trykt på jakken. Skal dit logo være stort eller småt eller stå flere steder, så finder vi ud af det. Skal dit logo fungere som reklametryk, skal det måske fylde lidt mere og være lidt mere iøjnefaldende. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige design og fleecejakke med tryksender en vareprøve til dig, så du er sikker, før vi igangsætter produktionen.

Et logo på fleecetrøjen er en fantastisk mulighed for at brande sig ved hjælp af en ting, som alle faktisk har brug for en gang imellem, men som de færreste har nogen speciel holdning til. Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige jakke og det rigtige udtryk, og vi sætter gerne vores kreative hoveder i blød, hvis der er noget, der bliver vanskeligt. Sammen finder vi den løsning, der passer til dig.

Billige og gode jakker

Hos os finder du rigtig mange forskellige jakker af forskellig form, farve og kvalitet. Du kan få med eller uden hætte, gennemgående lynlås og lommer. Du kan få i alverdens farver og selvfølgelig også i forskellige kvaliteter og til forskellige priser. Skal du bruge rigtig mange jakker til f.eks. reklamebrug, er det nok en anden type jakke, som du er på jagt efter, end hvis du blot vil udstyre en håndfuld medarbejdere med en god jakke til efteråret.

Sammen finder vi frem til den helt rigtige model og den helt rigtige pris. Produktionsprisen er altid den samme, men køber du et stort parti, vil prisen pr. styk oftest falde i takt med partiets størrelse. Her er du altid velkommen til at kontakte og få en snak om, hvordan vi finder det helt rigtige til dig, samt muligheder for eventuelle pakkeløsninger. Se også vores udvalg af softshell og outdoor-jakker med tryk.