Krus & kopper

kaffekop-Almeria
Almeria
kr. 12,95
kaffekop-Bogota
Bogota
kr. 10,95
Ecuador 250
kr. 41,00
Ecuador 350
kr. 44,00
kaffekop-java
Java
kr. 10,95
Lycka Green
kr. 41,00
kaffekop-Medellin
Medellin
kr. 10,95
NØRRE GREEN
kr. 54,00
kaffekop-pereria
Pereria
kr. 39,00
kaffekop-santiago
Santiago
kr. 31,00
kaffekop-Santos
Santos
kr. 10,95
Sevilla
kr. 15,95

Kopper med tryk

Hver dansker drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen. Vi drikker kaffe derhjemme, på kontoret, på caféen eller når vi er på farten. Mangler du en termokop eller -flaske, når du er på farten? Så tag et kig på vores store udvalg af termoflasker og termokopper. Vi drikker kaffe overalt og vores forbrug er kun støt stigende. Kaffekopper med din virksomheds logo er derfor en funktionel reklameartikel, som enhver kaffedrikker vil sætte pris på.

Ved at bruge krus og kopper med tryk aktivt i din markedsføring får du synlighed i både de små hjem og de store kontormiljøer over hele landet. Det kan være medvirkende til, at dit budskab spredes, og at dit produkt forbliver i top of mind af din målgruppe.

Krus med tryk har høj værdi

Krus og kopper med tryk er en omkostningseffektiv reklameartikel, der potentielt giver værdi for modtageren over en længere årrække. Holdbarheden er lang. Via en lav enhedspris kan du derfor sikre dig, at dine logokrus (eller logo kopper om man vil) giver dig synlighed og flere tusinde eksponeringer.

Hos Creatrix kan du få et væld af forskelligartede krus med tryk. Der er rig mulighed for at tilpasse hver enkelt produktion. Du kan derfor få runde, firkantede og ovale krus med eller uden hank og i forskellige størrelser. Dette giver dig mulighed for at skille dig ud, så dine kaffekopper vækker både glæde og opsigt.

Billige kopper

krus og kopper med trykOpererer du med et stramt budget, så kan vi ofte imødekomme dine ønsker og producere billige krus og kopper, der samtidig er flotte og funktionelle.

Hvis stykprisen skal være lav, vil vi typisk gå med en standardmodel, som vi har på lager og trykke på en hvid baggrund. Dette kan i de fleste tilfælde reducere prisen betragteligt. Du vil dermed få billige kopper, der samtidig skaber synlighed overfor jeres målgruppe.

Helt generelt kan du forvente, at jo mere tilpasning din produktion kræver, desto dyrere bliver enhedsprisen også. Ønsker du absolut en bestemt model, der er kraftigt tilpasset, så kan der være et godt ræsonnement i at aftage et stort antal. Derved kan du allokere de faste omkostninger ved en produktion ud på et større antal. Det giver dig i sidste ende en lavere stykpris.

Vores produkter er alle i en så god kvalitet, at de kan opbevares i flere år og stadig være som nye. Hvis du derfor ved, at I har et tilbagevendende event, kan du bestille reklameartikler til begge events på samme tid og spare penge.

Skal vi tales ved?

Ønsker du feedback på din opgave, så ring på 7171 2071 og lad os tage en snak. Vi laver gerne et gratis designudkast til dig, så du kan se, hvordan trykket tager sig ud, inden vi går i produktion. Dette er din sikkerhed for, at alt bliver, som du ønsker det.