Termoflasker

10A
kr. 55,00
11A
kr. 48,00
termoflaske-1a
1A
kr. 33,00
termokop-2a
2A
kr. 37,00
termokop-3a
3A
kr. 45,00
termoflaske-4a
4A
kr. 58,00
termokop-5a
5A
kr. 58,00
termokop-6a
6A
kr. 61,00
termokop-7a
7A
kr. 29,00
termoflaske-8A
8A
kr. 67,00
termokop-9a
9A
kr. 29,00
NØRRE GREEN
kr. 54,00
Nørre II Green
kr. 66,00
Ragnar Green
kr. 39,00

Termoflasker med logo

Termoflasker  eller -kopper med logo kan bruges som gave til medarbejderne i virksomheden, kunder, leverandører eller til familien. Det er en anderledes gaveidé, som mange mennesker vil kunne bruge i dagligdagen. Termoflaskerne kan desuden også deles ud på messer, hvor virksomhedens logo kan komme ud til potentielle kunder.

Hos Creatrix er vi specialiserede i tryk på reklameartikler. Jeres virksomhed er derfor sikret en god kvalitet af det trykte logo på termoflasker eller -kopperne.

Termoflasker til virksomheden

Medarbejderne på arbejdet vil med sikkerhed blive glade for en termoflaske med logo på. Der er mange gode fordele ved termoflasken:

  • Praktisk
  • Brugbar
  • Flot logo der viser firmaet frem
  • God reklame for virksomheden

Termoflasken med logo er både praktisk og brugbar, da medarbejderne kan bruge den i dagligdagen. Om de er til kaffe, te eller varm kakao, så vil de fleste mennesker sætte pris på, at drikken bliver holdt varm i længst mulig tid.

Det kan være forfriskende med en varm kop kaffe i løbet af arbejdsdagen. Desuden kan medarbejderne også bruge termoflasken uden for arbejdstiden. Termoflasken fylder ikke meget, og den kan derfor nemt termoflasker med tryktages med på farten.

Når kollegaerne på arbejdspladsen går rundt med termoflasken i dagligdagen, reklamerer de samtidig for virksomheden.

Det fine logo på termoflasken repræsenterer firmaet på flotteste vis. På den måde kommer virksomhedens navn også nemmere ud til flere potentielle kunder. På sigt kan termoflasken altså både være til gavn for medarbejderne men også for virksomheden. Se også Creatrix store udvalg af krus og kopper.

Tryk på flaske og etiket

Hos Creatrix får du fuldt farvetryk på både flasken og etiketten. Udover logoet kan I overveje, om der også skal telefonnummer eller adresse på termoflasken. Det vil gøre det nemmere for potentielle kunder at finde frem til jeres virksomhed. De slipper for at skulle bruge unødig tid på at finde firmaets kontaktoplysninger. I kan desuden selv være med til at bestemme størrelsen på trykket. Vi står klar til at vejlede og rådgive jer, så I får det bedst mulige tryk til jeres firma.

Vi samarbejder desuden med gode leverandører, og vi kan derfor sikre jer en god pris. Mange firmaer har et stramt budget, de skal holde sig indenfor, og hvis I både skal bruge termoflasker til virksomhedens medarbejdere og potentielle kunder på messer, kan det være en fordel at købe stort ind. Prisen per flaske bliver ofte mindre, desto flere I vælger at få produceret. På den måde har I en stærk giveaway, som I kan benytte til flere forskellige arrangementer, så I kan hurtigt få spredt virksomhedens navn ud til potentielle kunder.