Nøgleringe

noeglering-buckle
Buckle
DKK 9,20
noeglering-class
Class
DKK 10,70
noeglering-courts
Courts
DKK 8,50
noeglering-eliora
Eliora
DKK 9,00
noeglering-helena
Helena
DKK 9,00
powerbank-lincoln
Lincoln
DKK 49,00
Mode I nøglering SUZUKI
Mode I
DKK 19,00
Mode II nøglering
Mode II
DKK 17,50
Mode III 8
Mode III
DKK 18,00
Mode IV 1
Mode IV
DKK 17,50
Mode V 4
Mode V
DKK 14,00
noeglering-Akryl
Nøglering (akryl)
DKK 3,95
gummi-noeglering
Nøglering (gummi)
DKK 5,95
noeglering-metal
Nøglering (metal)
DKK 5,95
noeglering-ritz
Ritz
DKK 8,10
noeglering-sense-eco
Sense (ECO)
DKK 0,84
noeglering-tooly
Tooly
DKK 18,00
noeglering-tradition
Tradition
DKK 8,10

Nøgleringe med logo

Nøgleringe eller keyhangers i jeres unikke design er en yndet form for merchandise – og dette med god grund. De fleste mennesker har deres nøgler tæt ved sig, og man ser derfor flere gange i døgnet jeres tryk på nøgleringen. Det er ubetalelig reklame på denne måde at ligge i top of mind hos målgruppen – især hvis nøgleringen har jeres logo, hjemmesideadresse eller telefonnummer indgraveret / trykt.

Specielle ønsker til dine nøgleringe?

Hos Creatrix har du altid flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan få dine nøgleringe med et flot vedhæng i fx metal, akryl eller plastik, men kan også gå en anden vej og lave funktionelle nøgleringe, der kan bruges som vognpoletter, lommelygter eller oplukkere. Du kan naturligvis også kombinere ovenstående, så du får en nøglering med dit logo noeglering med trykindgraveret på et vedhæng, der fungerer som en vognpolet.

Mulighederne er mange. Fælles er dog, at vi kan trykke jeres design på over 100 forskellige model- og materialekombinationer, og man kan derfor med rette sige, at det kun er fantasien, der sætter grænser i designet af jeres nye reklameartikel.

Kontakt os derfor allerede i dag og lad os komme med et bud på jeres nye reklameartikel. Vi har forskellige prisklasser – både de helt billige nøgleringe og de lidt mere eksklusive.

Billige nøgleringe med tryk

I kraft af de store mængder nøgleringe med tryk, som vi hvert år får produceret, har vi mulighed for at få forhandlet nogle gode aftaler hjem med vores leverandører. Dette betyder, at du kan få billige nøgleringe, uden at vi af den grund går på kompromis med kvaliteten.

Er prisen et af de vigtigste parametre i dit valg af nøglering, så har vi en række håndtag, som vi kan skrue på, så du får en så god pris, som det er muligt. Dels har vi både produktionsfaciliteter i Fjernøsten og herhjemme, og dels er der både materiale og trykkemetode, som vi kan tilpasse afhængigt af dit budget.

Der kan ofte også være fordele i at aftage et større antal. Den samlede pris bliver ikke lavere af den grund, men prisen per stk. falder typisk, jo flere du aftager. Alle vores nøgleringe bliver pakket individuelt i små plastikposer, og du kan derfor trygt regne med, at de også er flotte, næste gang I skal bruge nøgleringe – blot de ligger tørt og godt.