Nøgleringe

Albright
kr. 11,00
Baitt
kr. 4,00
Firmagaver til store og små virksomheder
BOURCHIER
kr. 18,00
noeglering-buckle
Buckle
kr. 9,20
noeglering-class
Class
kr. 10,70
Courts
kr. 8,50
Diamond
kr. 12,00
noeglering-eliora
Eliora
kr. 9,00
noeglering-helena
Helena
kr. 9,00
Homer Circle
kr. 13,00
Homer Square
kr. 12,50
Leskov
kr. 15,00
powerbank-lincoln
Lincoln
kr. 49,00
Mode I nøglering SUZUKI
Mode I
kr. 19,00
Mode II nøglering
Mode II
kr. 17,50
Mode III 8
Mode III
kr. 18,00
Mode IV 1
Mode IV
kr. 17,50
Mode V 4
Mode V
kr. 14,00
noeglering-Akryl
Nøglering (akryl)
kr. 3,95
gummi-noeglering
Nøglering (gummi)
kr. 5,95
noeglering-metal
Nøglering (metal)
kr. 5,95
Ringbolt
kr. 11,00
noeglering-ritz
Ritz
kr. 8,10
noeglering-sense-eco
Sense (ECO)
kr. 0,84
noeglering-tooly
Tooly
kr. 18,00
noeglering-tradition
Tradition
kr. 8,10
Watoh
kr. 15,00

Nøgleringe med logo

Nøgleringe eller keyhangers i jeres unikke design er en yndet form for merchandise – og dette med god grund. De fleste mennesker har deres nøgler tæt ved sig, og man ser derfor flere gange i døgnet jeres tryk på nøgleringen. Det er ubetalelig reklame på denne måde at ligge i top of mind hos målgruppen – især hvis nøgleringen har jeres logo, hjemmesideadresse eller telefonnummer indgraveret / trykt.

Specielle ønsker til dine nøgleringe?

Hos Creatrix har du altid flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan få dine nøgleringe med et flot vedhæng i fx metal, akryl eller plastik, men kan også gå en anden vej og lave funktionelle nøgleringe, der kan bruges som vognpoletter, lommelygter eller oplukkere. Du kan naturligvis også kombinere ovenstående, så du får en nøglering med dit logo noeglering med trykindgraveret på et vedhæng, der fungerer som en vognpolet.

Mulighederne er mange. Fælles er dog, at vi kan trykke jeres design på over 100 forskellige model- og materialekombinationer, og man kan derfor med rette sige, at det kun er fantasien, der sætter grænser i designet af jeres nye reklameartikel.

Kontakt os derfor allerede i dag og lad os komme med et bud på jeres nye reklameartikel. Vi har forskellige prisklasser – både de helt billige nøgleringe og de lidt mere eksklusive.

Billige nøgleringe med tryk

I kraft af de store mængder nøgleringe med tryk, som vi hvert år får produceret, har vi mulighed for at få forhandlet nogle gode aftaler hjem med vores leverandører. Dette betyder, at du kan få billige nøgleringe, uden at vi af den grund går på kompromis med kvaliteten.

Er prisen et af de vigtigste parametre i dit valg af nøglering, så har vi en række håndtag, som vi kan skrue på, så du får en så god pris, som det er muligt. Dels har vi både produktionsfaciliteter i Fjernøsten og herhjemme, og dels er der både materiale og trykkemetode, som vi kan tilpasse afhængigt af dit budget.

Der kan ofte også være fordele i at aftage et større antal. Den samlede pris bliver ikke lavere af den grund, men prisen per stk. falder typisk, jo flere du aftager. Alle vores nøgleringe bliver pakket individuelt i små plastikposer, og du kan derfor trygt regne med, at de også er flotte, næste gang I skal bruge nøgleringe – blot de ligger tørt og godt.