Keyhangers

Keyhangers med tryk

Hos Creatrix er vi rigtig gode til at lave keyhangers med tryk. Vi har egen produktionsenhed og kan derfor levere dine nøglesnore med rigtig kort varsel. Som en del af vores gode service, får du altid flere forskellige designudkast at vælge imellem. Vi sætter gerne nogle eksempler op, så vi kan “lege” os frem til den flotteste keyhanger. Skal dit logo gå igen flere gange eller ønsker du både dit telefonnummer og en URL påtrykt, så kan vi naturligvis også klare det.

Unikke keyhangers

keyhangers med trykDu kan få dem, præcist som du ønsker det. Du bestemmer derfor helt selv størrelse (både bredde og længde), farver og tilbehør. Vi kan skabe nøjagtig det udtryk, som du ønsker på jeres nye nøglesnore. Derved sikrer vi også, at dine nye keyhangers passer til formålet.

Kontakt os allerede i dag og lad os tale om jeres ønsker. Vi har altid flere forskellige modeller på lager og sender gerne vareprøver til jer. Hvad enten du ønsker billige keyhangers eller gerne vil kræse for detaljen, så har vi altid det, du efterspørger.

Billige keyhangers

Skal dine nye keyhangers først og fremmest være billige, så kan vi sørge for, at du får høj værdi for dine penge. Vores produktionsfaciliteter ligger bl.a. i Fjernøsten, så vi har mulighed for at give dig et skarpt tilbud, som kun de færreste af vores konkurrenter kan matche. Det er sjældent, at man kan få sine varer billigt, hurtigt og i en høj kvalitet, men vi gør det med vores forretningsmodel muligt.

Skal du bruge billige keyhangers uden at gå på kompromis med trykket, så kan vi også imødekomme din forespørgsel. Ofte er der en række tilbehørsmuligheder, som vi kan ændre i, så du fx i stedet for en metalkrog, får en tilsvarende i plastik. Plastikklipsen, der gør, at nederste del af din keyhanger kan hægtes af din nøglesnor, kan vi ligeledes fjerne. Alt sammen medvirkende til at gøre prisen per stk. lavere.  Se også vores store udvalg af nøgleringe.