Skjorter

skjorte Ladies Alexandria
Ladies Alexandria
kr. 139,00
skjorte Mens Alexandria
Mens Alexandria
kr. 139,00
skjorte Mens Manitoba
Mens Manitoba
kr. 158,00
skjorte Mens Quanta
Mens Quanta
kr. 113,00
skjorte Mens Valliant
Mens Valliant
kr. 188,00
skjorte Womens Manitoba
Womens Manitoba
kr. 158,00
skjorte Womens Quanta
Womens Quanta
kr. 113,00
skjorte Womens Valliant
Womens Valliant
kr. 188,00

Skjorter med tryk

Der er noget yderst professionelt over at kunne klæde dine medarbejdere i ens skjorter med virksomhedens logo på, når de skal ud og repræsentere jeres virksomhed.

Det kan vi i Creatrix hjælpe jer med, så I virkelig kan give en sammenhængende og professionel udstråling, når I står på diverse messer og konferencer.

Vi er gode til at opfylde vores kunders ønsker. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for de ting, vi kan tilbyde.

Flotte skjorter med dit logo

Der er masser af steder, hvor du kan købe skjorter. Der er knap så mange steder, hvor du kan købe skjorter, og få et flot tryk på den. Det kan du hos os.

Vi kan skabe det udtryk, du går efter, og skjortens udseende kan tilpasses din virksomheds farver. Vi kan påføre tryk på skjorten, præcis som du ønsker det, og sikre at skjorten lever op til dine forventninger.

Vi kan tilbyde dig at modtage flere forskellige designudkast. På den måde finder vi i fællesskab frem til netop den skjorte og det design, som skjorter med trykbedst komplimenterer din virksomhed.

Uanset om du ønsker at sætte dit logo på skjorten 20 forskellige steder, eller om det blot skal være et diskret logo på kraven af skjorten, så kan vi hjælpe dig med at få det flotteste resultat.

Vi bestræber os på, at processen skal være så nem og overskuelig som overhovedet muligt for vores kunder. Og vi går meget op i at sikre, at vores kunder bliver 100% tilfredse med det produkt, vi leverer.

Skjorter og tryk i høj kvalitet

Ens for alt vores profiltøj, reklameartikler og tryksager er, at de sælges til en lav pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores skjorter med tryk er ligeledes af høj kvalitet, og vores tryk er altid flot og skarpt, så dit logo virkelig kommer til at skinne igennem og tiltrække opmærksomhed.

Ønsker du at skrive navne eller telefonnumre på skjorterne, kan vi naturligvis også tilbyde dette. Det er altså helt op til dig som kunde at bestemme, hvordan det endelige produkt skal se ud.

Du kan lave til- og fravalg, der kan påvirke prisen. Alt dette kan du lære meget mere om ved at kontakte os med din forespørgsel.

Her vil du opleve en nem og hurtig korrespondance, der sikrer, at dine skjorter med tryk bliver, præcis som du ønsker dem.