USB-nøgler

USB-stick-Amalie
Amalie
DKK 28,00
USB-stick-emilie
Emilie
DKK 35,00
USB-stick-ida
Ida
DKK 27,00
USB-stik-Julie
Julie
DKK 25,00
Usb-stick-Kathrine
Kathrine
DKK 21,00
USB-stick-line
Line
DKK 14,00
USB-stick-Marie
Marie
DKK 33,00
USB-stick-mette
Mette
DKK 39,00
USB-stick-Stina
Stina
DKK 37,00

USB-nøgler med logo

I mange virksomheder foregår det meste arbejde fra en computer. Det betyder også, at det er en god idé at lagre virksomhedens filer sikkert på en eller flere USB-nøgler, så I altid har en backup af jeres vigtige data. Derudover kan I have behov for at flytte data fra en computerenhed til en anden. Hvis du vil undgå, at fortrolig data ender i de forkerte hænder, så er en god idé at flytte filerne med en USB-nøgle. USB står for Universal Serial Bus og er en effektiv datalagringsnøgle.

Hos Creatrix designer vi USB-sticks med logo, der passer til lige netop din virksomhed. Se også vores store udvalg af PC-tilbehør.

USB nøgler til din virksomhed

Giv din virksomhed et særligt præg, og bestil USB-nøgler med virksomhedens logo. Det giver et særligt tilhørsforhold til dine medarbejdere, når de benytter en USB stick med virksomhedens logo.

Derudover er det en ganske fin måde at få dine kunder til at føle sig som noget særligt, når du forærer en USB-nøgle med virksomhedens tryk til dem. Du kan desuden bruge dem som reklameartikler, så du nemt kan promovere virksomheden, mens potentielle kunder sikkert lagrer deres data på en USB-nøgle med dit logo på.

usb stik med logoDu kan designe produktet med lige netop det personlige udtryk, du ønsker. Det er en nem og effektiv både at gøre reklame for jeres virksomhed, samtidigt med at kunder, nuværende såvel som fremtidige, kan få gavn af reklameartiklerne. Jeres medarbejdere vil formentlig ligeledes sætte pris på en lille betænksom gave med et personligt udtryk.

Kontakt os i dag for at modtage et designudkast, der er tilpasset til jeres unikke behov.

Billige USB-nøgler med tryk

En af de billigste og mest effektive måder at reklamere for jeres virksomhed er ved at give potentielle kunder en gave, så de føler sig som noget særligt. Hos Creatrix designer vi din USB-nøglr med tryk efter dine ønsker. Vi gør det til lave priser, men går ikke af den grund på kompromis med kvaliteten. Det er effektiv og billig markedsføring, som du kan nyde godt af effekterne af i lang tid fremover.