Poloshirts

Poloshirt-Mens-Gariox
Mens Gariox
kr. 42,00
Poloshirt-Mens-Noniry
Mens Noniry
kr. 39,00
Poloshirt-Mens-Povami
Mens Povami
kr. 42,00
Poloshirt Mens Tigmon
Mens Tigmon
kr. 39,00
poloshirt Womens Eirmon
Womens Eirmon
kr. 85,00
Womens performance polo
Womens Nozti
kr. 91,00
polo Womens Oxour
Womens Oxour
kr. 39,00
poloshirt Womens Voati
Womens Voati
kr. 39,00

Design din egen poloshirt med tryk

Poloshirts er fast inventar hos mange firmaer. De er den perfekte firmauniform, når man skal ud af huset med sine kollegaer, da de både er flotte og behagelige. Faktisk er der mange muligheder for poloshirten, når det gælder tryk. Her kan du læse mere om, hvordan du får en poloshirt med dit logo.

Mange forskellige farvemuligheder

Hos Creatrix kan du vælge mellem flere forskellige modeller af poloshirts til både mænd og kvinder. Pasformen er vigtig for, hvor godt en poloshirt ser ud, når man har den på.

poloshirts med trykUdover forskellige modeller, så har vi også et stort udvalg af farver. Der er mange, som går efter de klassiske farver som hvid, grå og sort. Så er de sikkre på, at deres logo er tydeligt. Du kan også vælge at gå med en mere unik farve, så I står mere ud til forskellige arrangementer og events. Du kan med fordel bruge selve farven på poloshirten til at forstærke farverne i dit logo.

De poloer, som du kan vælge imellem, er alle lavet af kvalitetsmaterialer, så de holder sig pæne længe og er behagelige at have på.

Skil jer ud med poloshirts med tryk

Når man er på en messe eller ved andre arrangementer, så er det vigtigt, at man er synlig. Det er især vigtigt, hvis man er det samme sted som mange konkurrerende firmaer. I kan bruge poloshirts med logo til at gøre jer endnu mere synlige, da I reklamerer for jer selv ved at gå rundt i messen. I vil også reklamere for jeres firma, når I har jeres poloshirts på ude i offentligheden.

Få præcis det design, som du vil have

Vi går op i, at det færdige produkt er præcis, som du gerne vil have det. Udover at give dig mulighed for at vælge poloshirtens farve og form, så har du frie hænder, hvad angår trykket. Vi kan printe i langt de fleste farvenuancer, hvilket gør det muligt at få lavet præcis det tryk, som du vil have.

Det er ikke kun designet, som er vigtigt på profiltøjet, men også selve udførslen. Det er ikke altid lige nemt at lave tekstiltryk, men hos os er du altid sikker på at få et flot resultat, som holder længe. Hvis du gerne vil lave din egne poloshirts med tryk, så skriv til os, hvor du fortæller om din idé, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med forskellige forslag.