Slik med logo

B W ICE SLIK
B & W Ice
kr. 9,24
slik-med-logo-bolcher-1-stk
Bolcher (1 stk)
kr. 1,67
BOLCHER (15 STK)
kr. 6,25
slik-med-logo-bolcher-5-stk
Bolcher (5 stk)
kr. 4,27
Slik på dåse
Bolcher i dåse
kr. 18,86
Celebrations chokolade
Celebrations
kr. 220,00
chilinuts nødder
Chilinuts
kr. 7,50
Chips med logo
Chips
kr. 9,00
chokokugler logo
Chokokugler
kr. 210,00
clickmix med logo
Click Mix
kr. 9,50
kuvertchokolade med logo
Kuvertchokolade
kr. 205,00
M & Ms
M & Ms
kr. 12,00
Mentos (1 stk)
kr. 0,31
Mentos dåse
Mentos (dåse)
kr. 9,44
Mini Hitschies
Mini HITSCHIES Mix
kr. 2,51
Nøddemix
Nøddemix
kr. 12,00
Salte fisk
Salte fisk
kr. 3,00
Slikkepind, hjerte
kr. 0,72
Slikkepind, kugle
kr. 0,72

Slik med logo

Det er de færreste mennesker, der ikke kan lide slik, og det er de færreste sociale sammenkomster, hvor der ikke er søde sager involveret. Af den grund kan det være en genial og meget diskret måde at få markedsført jeres virksomhed på, både til eksisterende og nye potentielle kunder. Slik med logo eller chokolade med tryk på indpakningen er altid en vinder.

Når man trykker sit logo på slik, vil det blive en meget elegant og fin måde at lave et salgsfremstød, uden at det bliver for meget. Leder I efter en god måde at forkæle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, er slik med tryk derfor en rigtigt god idé.

Farverigt slik med tryk

Vi kan levere slik med tryk af netop det, du ønsker. Måske er det jeres logo på begge sider? Måske er det logo på den ene side og et navn på den anden? Måske har I et kort slogan, der kunne passe ind?

Det eneste, I skal slik med logotænke på, er, at slikket ikke har en stor flade. Det er derfor begrænset, hvor meget tekst der kan stå. Et langt slogan vil blive meget småt, så folk ikke kan se det ordentligt. Fokusér på det, der virker, og hold det præcist og kort.

Vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig i, hvad der ser pænest ud. Vi  vejleder dig i, hvad der giver mening i forhold til jeres virksomhed, og hvad du bør overveje. Vi går meget op i at yde en god service, og giver jer gerne råd med på vejen, så I får den bedste løsning til jeres behov.

Firmaslik med logo

Der er næsten ubegrænsede muligheder for at bruge slik med logo. I kan have det som en fast bestanddel på møder med kunder og samarbejdspartnere, ligesom I kan have det liggende i skåle til messer og events. I kan også lægge det i goodiebags til lukkede arrangementer, ligesom I kan sende det med pakker, når kunder har aflagt ordrer. Slik med tryk er en perfekt give-away.

Det er en rigtigt fin ekstra ting at give både nye og loyale kunder og samarbejdspartnere lidt ekstra lækkert med på vejen. Alle vil sætte pris på det.

Vi kan levere billigt slik med logo til dig. Hos Creatrix kan vi godt garantere, at vores priser er nogle af de bedste på markedet. Vi leverer både hurtigt og til lave priser – uden at vi går på kompromis med kvaliteten af det indpakkede.