Slik med logo

slik-med-logo-bolcher-1-stk
Bolcher (1 stk)
DKK 1,67
slik-med-logo-bolcher-5-stk
Bolcher (5 stk)
DKK 4,27

Slik med logo

Det er de færreste mennesker, der ikke kan lide slik, og det er de færreste sociale sammenkomster, hvor der ikke er søde sager involveret i ét eller andet omfang. Af den grund kan det være en genial og meget diskret måde at få markedsført jeres virksomhed til både eksisterende og nye potentielle kunder. Slik med logo eller chokolade med tryk på indpakningen er altid en vinder.

Når man trykker sit logo på slik, vil det blive en meget elegant og fin måde at lave et salgsfremstød, uden at det synes af for meget. Leder I således efter en god måde at forkæle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, er slik med tryk en rigtigt god idé.

Farverigt slik med tryk

Vi kan levere slik med tryk af netop det, du ønsker. Måske er det jeres logo på begge sider? Måske er det logo på den ene side og et navn på den anden? Måske har I et kort slogan, der kunne passe ind?

Det eneste, I skal slik-med-logotænke på, er, at slikket ikke har en stor flade, og at det derfor er begrænset, hvor meget tekst der kan stå. Et langt slogan vil blive meget småt, så folk ikke kan se det ordentligt. Fokusér på det, der virker, og hold det præcist og kort.

Vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive og vejlede dig i, hvad der ser pænest ud, hvad der giver mening i forhold til jeres virksomhed og hvad du bør overveje. Vi elsker at hjælpe og giver jer gerne råd med på vejen, så I får den bedste løsning til jeres behov.

Firmaslik med logo

Der er næsten ubegrænsede muligheder for at bruge slik med logo. I kan have det som en fast bestanddel på møder med kunder og samarbejdspartnere, ligesom I kan have det liggende i skåle til messer og events. I kan også lægge det i goodiebags til lukkede arrangementer, ligesom I kan sende det med pakker, når kunder har aflagt ordrer. Slik med tryk er en perfekt give-away.

Det er en rigtigt fin ekstra ting at give både nye og loyale kunder og samarbejdspartnere lidt ekstra lækkert med på vejen – og alle vil sætte pris på det.

Vi kan levere billigt slik med logo til dig, og vi kan godt garantere, at vores priser er nogle af de bedste, som du vil finde. Vi leverer både hurtigt og til lave priser – uden at vi går på kompromis med kvaliteten af det indpakkede.