Klistermærker

Mærkater og labels med tryk

Uanset om du har brug for navnebånd, etiketter eller klistermærker, så kan vi være behjælpelige. Vi tilrettelægger alle produktioner af mærkater og labels individuelt. Du kan derfor være sikker på, at de får den form og de farver, der passer til netop jeres behov. Vi har flere typer af labels på lager. Du kan få klistermærker, der er beregnet til metalflader, som fx biler og cykler. Andre er til tekstiler, som der kan klæbes på børnenes tøj.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan gå i dialog om jeres opgave. Vi laver gerne et designudkast, så vi på den måde sikrer, at jeres mærkater er, som de skal være, inden vi går i trykken.

Klistermærker med jeres design

Skal du bruge klistermærker som en give-away eller til at skabe synlighed ifm. kampagner? Så har vi hos Creatrix et bredt udvalg af forskellige typer til billige priser. Du bestemmer selv, hvordan de skal se ud, og vi kan både skære klistermærket i jeres form / figur og trykke i nøjagtigt jeres farver. Vi går ikke på kompromis med jeres designmanual, og sikrer derfor en rød tråd hele vejen igennem jeres markedsføring.

klistermaerker med trykKlistermærker behøver ikke at koste alverden. Vi er verdensmestre i at producere billige klistermærker uden, at vi af den grund går på kompromis med kvaliteten. Vores produktionsfaciliteter ligger både i Fjernøsten og i Danmark, og er prisen det vigtigste parameter, får vi produceret i Kina, men skal du bruge dine nye klistermærker i morgen eller dagen efter, får vi dem trykt i Danmark. Kvaliteten er god begge steder og trykkemetoden den samme, så varerne er identiske. Det er blot et spørgsmål om levering og pris.

Unikke løsninger

Har du nogle idéer, som du gerne vil have ført ud i livet? Kontakt din kundechef i dag og hør om de mange muligheder. Hvad enten du skal have produceret klistermærker, navnebånd, etiketter eller labels, så kan vi give dig gode råd og en skarp pris med på vejen. Vi laver også gerne et designudkast (eller flere) uden beregning, som du kan drøfte med dine kolleger, inden du tager en beslutning.