Navneskilte

Gør introduktioner enklere og sæt et personligt præg med et navneskilt som dine medarbejdere let kan bære. Navneskilte er praktiske at have til møder, messer, events eller blot til daglig brug, hvor dine medarbejdere måske møder kunder eller besøgende. Navneskilte er et lille, men betydningsfuldt tilbehør, der bærer dit brands identitet. Se vores udvalg herunder.

105 x 70
kr. 1,55
86 x 54
kr. 1,15
98 x 70
kr. 1,55
A6
kr. 1,50
BIO
kr. 1,40
Klassisk
kr. 1,15
Kongresmærker
kr. 1,95
Papkort
kr. 0,22

Navneskilte til mange formål

Har du brug for et navneskilt til arbejdspladsen, din næste konference eller kundeworkshop? Hos Creatrix finder du et stort udvalg af navneskilte i både metal, plast og træ. Dermed er det muligt at finde noget, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

På navneskiltene kan du både få trykt navn, titel samt logo. De fås i flere størrelser og udformninger. Og finder du ikke det, du søger, så kontakt os og lad os finde en løsning, der passer dig.

Alt i navneskilte til tøj hos Creatrix

I vores sortiment af navneskilte finder du et bredt udvalg, som passer til forskellige formål. Vi har bl.a. navneskilte, der monteres med en sikkerhedsnål på tøjet. De er lavet i klar plast, og er et praktisk og økonomisk valg, hvis du f.eks. skal afholde et møde eller en konference med deltagere fra mange forskellige virksomheder. De kan nemlig genbruges efterfølgende, da man selv indsætter papir med det ønskede navn eller titel.

Ønsker du en mere professionel løsning, så skal du vælge vores navneskilte med rude. Navneskiltene findes i metal eller plast, hvor virksomhedens navn eller logo kan påtrykkes. Den lille rude med plads til indlæg af papir gør, at du nemt kan udskifte medarbejdernavn efter behov.

Leder du efter et mere eksklusivt look? Vi tilbyder også stilrene navneskilte i børstet stål og mat messing, hvor vi indgraverer din ønskede tekst og logo. Er du til et lidt mere anderledes og naturlige look, har vi også navneskilte i træ, som helt sikkert også vil få opmærksomhed.

Køb navneskilte med logo, navn og titel

Uanset om du vælger vores navneskilte i metal, plast eller træ, har de alle plads til at få indgraveret din virksomheds logo eller firmanavn. Lad navneskiltene indgå i din virksomheds markedsføring, evt. sammen med vores udvalg af flaskevand, som du også kan personliggøre med eget tryk.

Navneskilte med påtrykt logo og medarbejdernavn gør det nemt for alle at se, hvor den pågældende person hører til, f.eks. til en større konference.

Derudover styrker et navneskilt også din virksomheds visuelle identitet. Til konferencer og kunde-workshops vil det eksempelvis se mere professionelt ud med et messingskilt med indgraveret tekst, fremfor den hurtige løsning med et håndlavet navneskilt af papir.

Stort udvalg af reklameartikler til din virksomheds markedsføring

Hos Creatrix har vi mange års erfaring med produktion af navneskilte. Er du på udkig efter andre reklameartikler til din virksomhed, finder du også et stort udvalg i vores webshop.

Har du spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 71712071 eller via vores mail hej@creatrix.dk