Jakker

Hos Creatrix har vi et stort udvalg af jakker til mænd og kvinder der beskytter mod vejr og vind. Få dem tilpasset med jeres logo, tryk, farver og ønskede design, så de kan blive en del af jeres medarbejderes daglige påklædning. Se vores udvalg af jakker og softshells herunder.

softshell Mens Diollo
Mens Diollo
kr. 89,00
softshell Mens Foriox
Mens Foriox
kr. 118,00
softshell Mens Woati
Mens Woati
kr. 118,00
SHIFT Windbreaker jakke
SOL’S SHIFT
kr. 87,00
THC Dublin
kr. 65,00
THC Eanes
kr. 186,00
THC Liubliana
kr. 179,00
THC Skopje
kr. 149,00
THC Zagreb
kr. 193,00
softshell Womens Foriox
Womens Foriox
kr. 118,00
softshell Womens Woati
Womens Woati
kr. 109,00

Softshell-jakker med tryk

De lækre, bløde og vindafvisende softshell-jakker er med til at skabe komfort for dine medarbejdere, og de kan bruges som effektive reklameartikler på jobbet og til messer. Du får størst effekt af dine reklameartikler, når produkterne bliver brugt hver dag af de ansatte.

Jo større kvalitet og værdi dine medarbejdere oplever med produkterne, des mere vil de bruge dem, og jo større synlighed vil der skabes om dit brand og din forretning.

Hos Creatrix.dk står vi klar til at hjælpe dig med at designe vind- og vandafvisende jakker med tryk, som matcher din virksomhed.

Med softshells skaber du værdi på flere niveauer

Du kan med fordel gå efter de produkter i vores udvalg, som vil få en mental betydning for dine ansatte og dine loyale kunder. Når du vælger kvalitetsprodukter med praktiske egenskaber, viser du dine medarbejdere og samarbejdspartnere, at du går op i komfort.

Er I afsted sammen på messer, eller står I overfor at tage på teambuildning, er beklædning det helt perfekte valg af reklameartikel.

Softshell er outdoorjakker i bedste kvalitet. De holder på kropsvarmen, og de er lavet i slidstærkt stof, så de bringer komfort og praktisk værdi i mange år frem.

Dine ansatte kan bruge dem, når de er på farten. Med logo trykt på brystpartiet, skulderområdet eller bagpå vil din virksomhed blive brandet til omgivelserne.

Det har stærk signalværdi, at dine ansatte er iklædt kvalitetsbeklædning. Dette vidner om en arbejdsplads, der går op i trivsel og ansvarlighed.

Smidig, nem og effektiv bestilling

Hos Creatrix.dk har vi gjort det nemt for dig at bestille de reklameartikler, som vil bringe værdi for dine ansatte og kunder. Du får frihed til selv at vælge det antal jakker, som der er brug for, og du får professionel hjælp til design af logoet.

Softshell jakker er nogle af de mest tidløse former for reklameartikler, du kan vælge. Hvor andre produkter finder anvendelse i konkrete situationer, er de komfortable jakker et produkt, der kan bruges af mænd og kvinder store dele af året.

softshells med tryk

Skab værdi for din virksomhed og dine ansatte

Få mest værdi for markedsføringsbudgettet. Bestil softshells og dine ansatte kommer til at trives, når de er på arbejde. Om du vælger softshell som eneste reklameartikler, eller om jakkerne er en del af en større bestilling, er op til dig og dine ansattes behov. Beklædning er noget af mest værdifulde tilbehør, som skaber merværdi for både ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Se hele udvalget af profiltøj.

Som følge af jakkernes praktiske funktioner både vinter, efterår og forår kan din virksomhed blive eksponeret både i offentligheden og hos de firmaer, som I samarbejder med.