Løsblade

Gør din markedsføring håndgribelig med vores flyers og løsblade med tryk. Hos Creatrix har vi et udvalg af flyers og løsblade der er enkle, direkte og en effektiv måde at gøre dit brand synligt på. Brug dem til at sprede nyheder, budskaber, annoncere events, som en del af din reklamestrategi, eller til at give en kort, men slagkraftig introduktion til dit brand.

Flyers har et utal af anvendelsesmuligheder, så det handler i bund og grund egentlig bare om at tænke kreativt. En ting er dog klart. Flyers og løsblade er en hurtig og effektiv måde at fange opmærksomhed på. Se vores udvalg herunder.

flyers A5 med tryk
A4 Flyers
kr. 5,55
flyers a5 med tryk
A5 Flyers
kr. 3,98
flyers A6 med tryk
A6 Flyers
kr. 3,14

Flyers og løsblade med tryk

Har du et budskab om din virksomhed, som skal formidles til mange mennesker lynhurtigt? Så kan flyers og løsblade med tryk på være en genial løsning. Her får du lavet nogle praktiske små foldere, som du nemt og hurtigt kan dele ud til potentielle kunder og abonnenter. Du kan have dem liggende i din butik, på kontoret eller du kan dele dem ud til arrangementer eller messer.

Du kan skabe lige præcis de flyers eller løsblade, som du synes passer bedst til din virksomhed. Vi kan levere dem i forskellige størrelser og farver og med enten tryk på begge sider eller kun den ene side. Det er helt op til dine drømme og ambitioner.

Skab unikke flyers og løsblade med tryk

Hos Creatrix gør vi det muligt for dig at skabe de helt perfekte løsblade eller flyers med dit unikke tryk. Uanset om du ønsker at have dit firmanavn, logo, slogan, en kort oversigt over, hvad du kan tilbyde dine kunder eller et klart budskab, så kan du få lavet dem præcis, som du ønsker.

Vi har dygtige designere ansat til at hjælpe dig med at skabe det perfekte design, der sælger din virksomhed og dets budskab bedst muligt. Vi ved godt, at netop designet og udtrykket på reklameartikler er altafgørende for, hvor godt produktet virker i praksis.

Når du henvender dig hos os, har du sikkert en idé om, hvordan du synes designet skal være. Så bliver du sat i dialog med en af vores professionelle folk, så I sammen kan skabe det perfekte design for trykket, der skal brande og promovere dit firma.

flyers med tryk

Høj kvalitet og lave priser

Hos Creatrix ser vi frem til at gøre dig klar til, samt give dig de bedste forudsætninger, når du skal ud og promovere din virksomhed. Vi kan masseproducere flyers og løsblade i høj kvalitet til favorable priser, så du er godt dækket ind, hvad enten du skal til arrangementer, messer eller på gaden og udbrede budskabet om din virksomhed.

Vi har skabt en helt speciel forretningsmodel, der gør det muligt for os at masseproducere reklameartikler til kostpriser. Vi har en afdeling i Danmark, der er klar til at hjælpe dig gennem processen med designet og valg af størrelser på dine flyer og løsblade. Derudover har vi fabrikker i både Europa og Fjernøsten, der gør det muligt at holde omkostningerne for produktionen helt nede, så du får det bedst mulige produkt til den bedste pris. Se også vores udvalg af brochurer og foldere samt visitkort.