Flaskevand

BOX
kr. 2,45
PENTA Citrus
kr. 3,05
PENTA Sparkling
kr. 2,85
PENTA SPORT
kr. 2,85
PENTA Still
kr. 2,35
Petite Sparkling
kr. 3,55
Petite Still
kr. 2,29

Flaskevand med tryk

Rigtigt mange virksomheder holder møder, foredrag og arrangementer for deres kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Her vil der næsten altid blive serveret vand, så deltagerne ikke tørster undervejs.

Det er i den forbindelse en fordel at kunne levere jeres helt eget flaskevand til kunder og samarbejdspartnere. Netop flaskevand med logotryk kan vi levere hos Creatrix. Uanset om der er tale om et specifikt arrangement eller I blot gerne vil have et lager af flaskevand i virksomheden, så er vi leveringsdygtige med et væld af muligheder.

Vand på flaske støtter op om jeres identitet

flaskevand med trykDet er ikke kun, fordi dine kunder og forretningsforbindelser selvfølgelig ikke skal tørste under møder og arrangementer, at I skal have vand på flaske klar til dem. Det skal I også fordi, at I har mulighed for at lave jeres helt egne løsninger og få leveret vand på flasker med tryk, der passer til jeres brand og identitet.

Du kan derfor få vandflasken præcis, som du ønsker den og i de farver og mønstre, som du har lyst til. Flaskevand med tryk kan være en meget diskret måde at fortælle den gode historie om jeres virksomhed.

Derudover bestemmer I helt selv, hvad der skal være på vandflasken. I kan for eksempel vælge at få jeres hjemmeside trykt på etiketten, så kunder og andre eventuelt nemt kan finde jer. I kan også have et telefonnummer eller en mailadresse påtrykt.

Etikkens udformning bestemmer du også selv. Vi har vandflasker med en standard banderole, men kan også levere jeres vandflasker i fuld indpakning, så trykkefladen er større.

Fuldfarvetryk på etiketten

Hvis din virksomhed har farver i jeres logo, eller I på anden måde har en specifik farve, som er ”jeres” farve, så kan vi også bruge den, når vi laver etiketten til jeres flaskevand. Vi bruger et fuldfarvetryk på etiketten, og det er derfor også muligt at lave etiketten unik og særligt tilpasset jeres identitet.

Husk på, at mange kunder og samarbejdspartnere vil tage vandflasken med hjem efter et arrangement og eventuelt bruge den som fast vandflaske i dagene derefter. Ved at påtrykke jeres logo på vandflasken, vil kunden konstant blive mindet om jer.

Vi kan levere flaskevand til en meget lav og konkurrencedygtig pris. Alt vand er tappet fra kilder i nærområdet og leveringstiden er således kort.

Se også vores store udvalg af drikkedunke med tryk.

Vi leverer hurtigt, i en høj kvalitet og til en lav pris – til fuld tilfredshed for vores mange trofaste kunder.