fest

slik med logo bolcher 1-stk
Bolcher (1 stk)
kr. 1,67
slik-med-logo-bolcher-5-stk
Bolcher (5 stk)
kr. 4,27
Celebrations chokolade
Celebrations
kr. 220,00
chilinuts nødder
Chilinuts
kr. 7,50
Chips med logo
Chips
kr. 9,00
chokokugler logo
Chokokugler
kr. 210,00
clickmix med logo
Click Mix
kr. 9,50
balloner-folie-b
Folie B
kr. 2,30
spillekort-genie-box
Genie Box
kr. 34,10
spillekort-hold-em
Hold Em
kr. 25,30
oelbrikker i genbrugspapir
I genbrugspapir
kr. 1,95
kuvertchokolade med logo
Kuvertchokolade
kr. 205,00
M & Ms
M & Ms
kr. 12,00
Mentos (1 stk)
kr. 0,31
Nøddemix
Nøddemix
kr. 12,00
spillekort-playtime
Playtime
kr. 32,00
balloner-runde-b
Runde B
kr. 0,90
Salte fisk
Salte fisk
kr. 3,00
rejsetilbehoer-Selfie-stick
Selfie stick
kr. 9,00
Slikkepind, kugle
kr. 0,72
balloner-Standard-B
Standard B
kr. 0,80

Skal du til at holde et festligt arrangement og er du i fuld sving med planlægningen af dette? Det kan også være, at du gerne vil ramme en målgruppe, der elsker at feste eller du gerne vil skabe synlighed i festlokaler, restauranter, barer, natklubber m.v.

Så tag et kig på vores brede udvalg af festartikler. Vi har alt fra balloner, musikafspillere, diverse spil og selvfølgelig den uundværlige selfie stick.

Fra dekoration til underholdning

Vi hjælper dig med at komme hele vejen rundt. Blandt vores produkter kan du finde lidt af alt til en festligt arrangement.

Er du på udkig efter dekoration? Så har vi et udvalg af balloner, som du muligvis vil tjekke ud. Hvis du mangler noget til underholdningen, så kunne det være, at du ville overveje vores kortspil, pokersæt eller 4-i-1 spil med Domino, Mikado, spillekort og terninger.

Vi har naturligvis også bluetooth-højttalere, for der skal selvfølgelig være musik i baggrunden, samt lidt til den søde tand fx bolcher, Mentos og slikkepinde.

Alle vores produkter kan trykkes i netop de farver og med det navn eller logo som du nu måtte ønske. Dette gør det muligt at tilpasse det enkelte produkt, så det passer perfekt til din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Er du fx i tvivl om hvor mange balloner, der skal bruges til en eftertragtet ballonvæg? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at vejlede og hjælpe dig, så du og dine inviterede kan få et brag af en fest!