Spillekort

Gør hver kortspiloplevelse til en mulighed for brandeksponering med vores spillekort med logo og skab underholdning med stil. Disse kort tilbyder ikke kun underholdning, men også en diskret måde at sprede dit brand budskab på. Spillekort med logo er et sjovt og unikt element til gaver, firmagaver eller som en del af kampagner eller giveaways. Se vores udvalg af spillekort herunder.

spillekort-genie
Genie
kr. 27,50
spillekort-genie-box
Genie Box
kr. 34,10
spillekort-hold-em
Hold Em
kr. 25,30
spillekort-playtime
Playtime
kr. 32,00

Spillekort med tryk

Har du nogensinde tænkt på, hvor fedt det kunne være at se folk spille med spillekort, hvor dit navn eller firmalogo tydeligt ses på bagsiden? Hos Creatrix gør vi det nu muligt for dig at designe dit helt eget sæt spillekort, og du kan få dem med det tryk, som du ønsker. Vi laver nøjagtigt de spillekort, som du ønsker, så du kan brande din virksomhed bedst muligt.

Spillekort er en klassiker, der aldrig rigtig vil gå af mode. Mange mennesker tager altid kortspil med, når de tager på ferie eller rejser ud i verden, og dermed giver det stor værdi at have sit firmanavn eller logo på et sæt spillekort. Spillekort med dit specialdesignede tryk er dermed din billet for at komme med i kufferten hos forbrugeren på alverdens rejser rundt i hele verden.

Unikke spillekort

Du har mulighed for at få produceret dit helt unikke design af spillekort. Du kan blandt andet få trykt dit firmanavn, firmalogo eller et slogan for din virksomhed på kortene. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser. Om du elsker at kræse for detaljerne, eller du bare ønsker et robust udtryk for dit design, så kan vi levere lige præcis det, som du ønsker. Vi kan enten lave et sæt med det samme baggrundstryk eller variere trykket fra kort til kort. Du har dermed uendelige muligheder for at designe helt unikke kort, der brander din virksomhed på sin helt egen måde.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan få en snak om jeres tanker om spillekortene. Vi kommer hurtigt tilbage med et bud på jeres design ud fra snakken, og så får vi sammen fundet det helt perfekte design for netop jeres virksomhed.

spillekort med logo

Billige specialdesignede spillekort

Uanset om du ønsker at have navn, slogan, logo eller noget helt andet på jeres unikke kortspil, så kan vi levere det til en god pris. Vi har både produktionsfaciliteter i Danmark, i Europa og i Fjernøsten, hvilket gør os i stand til både at producere i meget høj kvalitet og til meget fordelagtige priser, hvor kun få kan være med. Vores forretningsmodel gør det muligt at kombinere god kvalitet og billige priser, som er sjældne på markedet.

Prisen pr. sæt kort afhænger naturligvis af, hvor mange sæt spillekort med tryk I ønsker. Da vi har nogle faste omkostninger for produktionen af hvert design, bliver prisen pr. sæt spillekort billigere, desto flere I aftager. Derfor kan du med fordel bestille en stor mængde kortspil, da du så vil få en billigere pris per sæt. Vi er klar til at hjælpe dig i mål med dine reklameartikler.