Balloner

Skab en festlig atmosfære og pust nyt liv i din markedsføring med vores balloner med tryk. Disse farverige og tilpassede balloner er ikke kun sjove, men også en fantastisk måde at fremme dit brand eller budskab.

Brug dem til begivenheder, messer eller som en del af din butiks dekoration. Vores udvalg af balloner med tryk giver din virksomhed en luftig markedsføringsplatform, der skaber smil og opmærksomhed hvor som helst de svæver.

balloner-folie-b
Folie B
kr. 2,30
balloner-runde-b
Runde B
kr. 0,90
balloner-Standard-B
Standard B
kr. 0,80

Balloner med tryk

Skal I holde et festligt arrangement, så gør vi gerne vores til, at festen bliver så fornøjelig som mulig. Det gør vi blandt andet med vores balloner med tryk, der skaber en hyggelig stemning. De kan bruges i mange anledninger og fungerer også ideelt som give-aways til både kunder og samarbejdspartnere eller på messen.

Skal jeres virksomhed holde et stort arrangement, et foredrag eller en fest? Så kan I med fordel bruge balloner som pynt i lokalet eller som en del af jeres goodiebags.

Når I vælger at trykke jeres firmanavn på ballonerne, vil jeres virksomhed lyse op og markere sig i rummet, så alle kan se det.

Ballonvægge er i løbet af de seneste år også blevet mere og mere populære. En ballonvæg er en væg, der udelukkende består af balloner, og som kan bruges i fx en entré / foyer eller på en endevæg i festlokalet. Her kan folk få taget billeder med de smukke farverige balloner. I får samtidig en god eksponering ud af det, fordi ballonerne er trykt med jeres firmalogo og navn.

Farverige balloner

Hos Creatrix kan I vælge mellem en masse forskellige farver – både når det kommer til selve ballonerne, men også i forhold til det, som I gerne vil have trykt på dem.

I skal først og fremmest prioritere at få jeres firmalogo tydeligt markeret på dem, fordi det er potentielt nye samt eksisterende kunders vej til jer.

I kan derefter overveje, om I vil have et slogan

trykt på ballonerne, en web-adresse eller andet, der kan fortælle om jeres virksomhed.

Afhængig af, hvilken virksomhed I driver, samt hvilket arrangement der er tale om, kan I få skræddersyet balloner, som passer til situationen. I kan dermed få et varieret udvalg, der dog passer til virksomhedens overordnede farver og logoer.

Husk derfor altid at vælge en farve, I synes repræsenterer virksomheden. Har I en specifik firmafarve, så gå endelig med dén. Uanset designet vil en gennemgående farve hjælpe med at skabe en rød tråd i jeres udstilling og boder.

balloner med tryk

Billige balloner med tryk

Vi har produktionsfaciliteter både i Danmark, Europa og Kina. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet og ofte kan levere med ganske kort varsel. Vi gør meget ud af at tilpasse jeres reklameartikler, så de bliver præcis, som I ønsker og i overensstemmelse med jeres eventuelle budget.

I er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vi kan hjælpe jeres virksomhed med den helt perfekte løsning. En løsning der både passer til det arrangement, I skal holde, og som matcher jeres behov. Vi glæder os til at levere din skræddersyede løsning.