camping og festival

termokop-3a
3A
kr. 45,00
termoflaske-8A
8A
kr. 67,00
Aalborg
kr. 59,00
Aarhus
kr. 48,00
baeltetaske-albert
Albert
kr. 37,00
lommelygte-ayla
Ayla
kr. 98,00
baeltetaske-benja
Benja
kr. 29,00
rygsaek-chester
Chester
kr. 134,00
kasket-coimbra
Coimbra
kr. 13,00
lighter-cricket
Cricket
kr. 7,30
multitool-dusseldorf
Düsseldorf
kr. 37,50
powerbank-finley
Finley
kr. 105,00
multitool-frankfurt
Frankfurt
kr. 23,00
foerstehjaelpssaet-fs-4
FS 4
kr. 33,00
skovl-hamborg
Hamborg
kr. 43,00
Headphone-splitter
Headphone splitter
kr. 16,00
oelbrikker i genbrugspapir
I genbrugspapir
kr. 1,95
paraply-Nicolai
Nicolai
kr. 28,00
paraply-Rasmus
Rasmus
kr. 88,00
rejsetilbehoer-rejsetandboerste
Rejsetandbørste
kr. 1,90
SEBASTIAN
kr. 17,00
rejsetilbehoer-Selfie-stick
Selfie stick
kr. 9,00
powerbank-smith
Smith
kr. 45,00
baeltetaske-studio
Studio
kr. 32,00
rejsetilbehoer-toilettaske
Toilettaske
kr. 19,00

Har du en målgruppe, der snart skal på campingtur med familien eller på festival med vennerne? Så finder du i denne kategori en række produkter, der egner sig perfekt til at skabe synlighed i de nævnte rammer.

Ligegyldigt med hvem, hvor og hvad du skal, så har vi alt det fornødne gear til at gøre netop din målgruppes outdoor-oplevelse god.

Camping must-haves

For frilufts- og vandreelskere er der nogle ting, der er absolut essentielle for en vellykket outdoor-oplevelse, hvad enten du skal på bjergvandring eller en længere vandretur. Powerbanks, rejsetandbørster, bæltetasker, kasketter, lommelygter og lommeknive er alt sammen must-haves.

Trekking er for eksempelvis en sport, der dyrkes hele året. Du skal derfor ikke blot huske, at der kan være brug for solbriller som paraplyer, men ligeledes sikre dig at tilpasse dit tilbehør med logo eller navn – så er du sikker på synlighed og ubevidst reklame for dit brand hvor end du går.

Glem heller ikke en god termoflaske. Man vil helt sikkert gerne undgå at drikke lunkent vand efter en hård omgang vandring, så en god termoflaske, der kan holde vandet køligt over tid, er rigtig rar i en snæver vending.

Festival must-haves

Festivaler er en af de aktiviteter der signalerer sommer allermest.

Mens de kommer med god musik og godt humør, er der selvfølgelig også en checkliste af ting, man skal medbringe. En powerbank er nok noget af det vigtigste, så du kan lade din telefon op og tage mange selfies.

Det er også godt at have en paraply, i tilfælde af at det skulle regne. En mindre bæltetaske er ligeledes yderst brugbart, så man ikke skal bekymre sig om, hvor man har lagt sin telefon eller sine mønter. Hvad med solbriller? Sommer er lige med sol, og sol kalder på solbriller.

Hos Creatrix har vi alt fra powerbanks, multitools, rejsetandbørster og bæltetasker. Alt sammen must haves når man begiver sig ud for at sove i det fri.

På temasiden ser du kun et lille udsnit af de produkter, som vi kan tilpasse med din virksomheds logo. Er du nysgerrig efter at se på flere varer? Du kan nemt og enkelt orientere dig via menuen øverst for at tilgå de forskellige kategorier og se de mange andre produkter og styles.