Bæltetasker

baeltetaske-albert
Albert
kr. 37,00
baeltetaske-benja
Benja
kr. 29,00
baeltetaske-johnson
Johnson
kr. 38,00
baeltetaske-karl
Karl
kr. 36,00
Baeltetaske-marc
Marc
kr. 38,00
baeltetaske-studio
Studio
kr. 32,00

Bæltetasker med tryk

Bæltetasker har fået en renæssance i de seneste år. Det skyldes at de både kan bæres som crossbody taske, over brystet, og rundt om maven. Så er de utrolig praktiske. Du kan have alle de mest nødvendige ting med dig i en bæltetaske. Den er nem at bære på kroppen, og du har armene fri til at bruge til noget andet. Leder du efter tasker med mere plads i? Så se vores store udvalg af rygsække og andre tasker.

Hvis du får sat dit logo eller firmanavn på en bæltetaske, så vil dit firma blive forbundet med noget, der både er ungdommeligt, fornuftigt og moderne.

Bæltetasker med eget design

Får du for eksempel produceret nogle bæltetasker med logo eller lignende på, så har du en ”levende” reklame, som bliver brugt igen og igen. Du vil have aktive mennesker, som dine reklamesøjler, når bæltetaskerne er i brug. Da de bliver syet i noget meget solidt stof, så vil bæltetaskerne med tryk kunne holde i lang tid. Derfor får du meget for dine reklameudgifter. Du får et godt produkt, og du får god reklame.

Det er typisk dine mest nødvendige ting, der ligger i en bæltetaske. Det betyder, at dit logo vil blive registreret hver gang, der skal findes noget i tasken, og hver gang det skal lægges ned i tasken igen. Dermed bliver dit navn eller logo eksponeret både direkte til bæltetaskens ejer og indirekte til alle andre, der får et glimt af logoet.

Brug bæltetasker med logo som personalegaver

baeltetasker med tryk

I mange virksomheder får de ansatte af og til en personalegave. Sådan en personalegave kunne fint være en bæltetaske med firmaets navn eller logo på.

Netop fordi den praktiske bæltetaske vil blive brugt flittigt af begge køn, så vil firmalogoet blive eksponeret i stor stil.

De fleste ansatte er stolte af deres arbejdsplads, så derfor vil de nok med glæde bære denne bæltetaske med logo på.

 

Få et holdbart tryk på bæltetaskerne

Når logoet eller firmanavnet er trykt i en god kvalitet, vil det også være meget holdbart. Det skal jo gerne blive ved med at se godt ud. Der er ikke meget stil over et falmet eller afskallet logo. Derfor betyder det noget, at trykket er lavet i den bedste og mest holdbare kvalitet.

Dine reklameartikler skal gerne signalere god stil og god kvalitet, for det signal overføres automatisk til det navn eller logo, der står på produktet. Den signalværdi er super vigtig for dit firmas troværdighed. Vælg derfor gerne nogle gode og anvendelige produkter og et tryk, der er flot og holdbart. Det er god reklame i sig selv.