Multitools

Giv dine kunder et værktøj med mange funktioner og dit firmalogo med vores smarte multitools. Disse alsidige redskaber er ikke kun praktiske til enhver situation, de er også en platform der er god til at sprede dit brand. Hos Creatrix har vi et udvalg af multitools der er ideelle til en praktisk branding. Lad dit brand være klar til enhver opgave med disse multitools. Se vores udvalg herunder.

multitool-bayern
Bayern
kr. 28,00
multitool-berlin
Berlin
kr. 63,00
multitool-Dortmund
Dortmund
kr. 5,30
multitool-dresden
Dresden
kr. 71,00
multitool-dusseldorf
Düsseldorf
kr. 37,50
multitool-frankfurt
Frankfurt
kr. 23,00
skovl-hamborg
Hamborg
kr. 43,00
lygte-hannover
Hannover
kr. 71,00
multitool-koeln
Köln
kr. 29,00
værktøjsbælte-leipzig
Leipzig
kr. 63,00
multitool-nurnberg
Nürnberg
kr. 17,00
multitool-stuttgart
Stuttgart
kr. 25,40

Multitools med tryk

Vil du gerne give dine kunder en gave, som de kan bruge om og om igen? Så er et multitool eller en lommekniv med tryk det, som du leder efter. Her får du både en kundegave, som er praktisk og informerende. Hver gang din kunde bruger sit multitool, vil de tænke på dig og din virksomhed.

Skil dig ud med spændende reklame

Nøgleringe og kuglepenne er nok det mest udbredte reklametryk, så hvorfor ikke prøve noget nyt? Det er jo begrænset, hvor mange kuglepenne en person skal bruge. Med et multitool får din kunde et kvalitetsprodukt, som de kan bruge i mange år – og så skader det jo ikke, at dit reklametryk er på den.

Et multitool er perfekt som kundegave, da den netop ikke er lige så udbredt som en nøglering eller lignende. Lige når det gælder reklame, er det vigtigt at skille sig ud, hvilket er svært at gøre igennem en almindelig kuglepen.

Få det tryk, der passer til din virksomhed

Hos Creatrix er du i fokus. Her prøver vi ikke at komme med løsninger, som er nemmest for os selv, men i stedet dem, som passer bedst til dig. Hos os har du stort set frie hænder, når det gælder design. Du kan altså selv vælge, om der skal være logo eller tekst dit multitool. Bagefter er det vores job at bringe det ud i virkeligheden på bedste vis.

Selve designprocessen bliver lavet i tæt samarbejde med os, så vi er sikre på, at du får det resultat, som du gerne vil have. Vores team arbejder altid for at give dig det produkt, som passer bedst til dig og din virksomhed. Vi står klar med rådgivning, designeksempler, og hvad du ellers har behov for.

multitools med tryk

Lad os gøre dig klar til næste messe

Messer er uden tvivl et af de steder, hvor denne form for reklamering er vigtig. Med specielle reklameartikler kan du skille dig ud fra mængden.

Et multiool er et værktøj, der kan bruges til næsten alt. Den vil altså give meget mere eksponering end fx et bolche, som bliver spist, og hvor indpakningen bliver smidt ud, eller en kuglepen, der givetvis ender sine dage i bunden af en dyb skuffe.

Ønsker du et bud på, hvordan dine multitools med tryk kan se ud, laver vi gerne et udkast. Vi er klar til at finde præcis den løsning, som passer bedst til dig – uanset hvor specifik den er – så du er klar til næste messe eller næste kundegave.