Merchandise

11A
kr. 48,00
Alpha
kr. 3,17
Alpha Green
kr. 4,20
taske-amax
Amax
kr. 225,00
notesbog-asturias
Asturias
kr. 15,85
CALI 150 x 75
kr. 59,00
CARNABY
kr. 6,00
paraply-Casper
Casper
kr. 88,00
COLOR STACK
kr. 6,50
solbriller-dayton
Dayton
kr. 19,00
drikkedunk-esbjerg
Esbjerg
kr. 25,00
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
kr. 11,50
Kappa Green
kr. 4,15
drikkedunk-koebenhavn
København
kr. 25,00
MALAGA
kr. 11,00
kaffekop-Medellin
Medellin
kr. 15,95
tshirt-Mens-Toriox
Mens Toriox
kr. 9,30
paraply-Nicolai
Nicolai
kr. 28,00
Omega
kr. 9,50
Rho
kr. 4,40
Kasket-santarem
Santarem
kr. 19,30
Sevilla
kr. 19,95
Sigma
kr. 5,00
rygsaek-tricor
Tricor
kr. 245,00
Upsilon
kr. 5,75
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26

At give merchandise med logo er en nem og omkostningseffektiv måde at sikre, at dine kunder interagerer med dit brand hver dag. Merchandise med logo er en meget effektiv måde at fremme brand synlighed og skabe genkendelighed som dansk virksomhed.

Hos Creatrix skræddersyer vi de perfekte merchandise produkter efter dine behov. Vi har et bredt sortiment af merchandiseprodukter der blandt andet inkluderer tøj, muleposer, legetøj, USB-sticks, nøgleringe, notesbøger, drikkedunke og meget mere.

Du kan naturligvis vælge at få dit merchandise produkt med eller uden logo, men er der tale om firmamerchandise, så anbefaler vi at få enten logo eller navn på, da det øger virksomhedssynligheden og er et godt middel til branding.

Merchandise med logo er god branding

Branding er uden tvivl et af de vigtigste marketingsværktøjer enhver virksomhed har. God branding danner især et aftryk i kundernes sind og giver dem noget mindeværdigt og velkendt at holde øje med, når de afsøger markedet efter den bedste udbyder og de bedste tilbud.

Ideelt set så virker branding til at portrættere din virksomhed i et bestemt lys over for dine kunder, og det er faktisk et af de mest effektive måder at kommunikere, hvem du er, og hvad din virksomhed handler om.

Merchandise med logo er især vigtigt for relativt nye virksomheder og mærker, der ønsker at øge deres synlighed og udvide deres kundebase. At udvikle dit brand fra et simpelt logo til et kendt navn, som forbrugerne kan genkende, tager tid og en masse koncentreret indsats. At tilbyde merchandise med logo til dine kunder er en effektiv måde at hjælpe dig på denne vej.

Valg af produkt til merchandise

Når du beslutter dig for at få merchandise med logo er det altafgørende, at du vælger de rette merchandise der passer til dit brand og taler til dine kunder. At uddele merchandise med logo er kun umagen værd, hvis det produkt, du uddeler, vil tilføje værdi til dine kunders liv.

De rette produkter kan ikke blot sørge for en større fortjeneste, men kan også booste din markedsføring. For at hjælpe dig, har vi her på siden samlet de mest populære varer, der bliver foretrukket til firmamerchandise.

Tilbyd dine kunder produkter, som du kan være sikker på, at de vil bruge. Vælg blandt andet mellem t-shirts med tryk der udgør en vigtig del af enhver garderobe, sweatshirts til de kølige efterårs- og vinterdage, genanvendelige muleposer der i de seneste år er blevet det nye must-have item, eller termokrus og -flasker der ligesom muleposerne er blevet eftertragtede produkter, da de er yderst praktiske og miljøvenlige.

Et produkt som paraplyer er også værd at overveje da de ikke blot er praktiske, men også har en høj synlighedsværdi. Hvis du er på udkig efter merchandise til en sportsklub, så vil du måske gerne overveje t shirts eller andet tøj der går godt til sport og falder i god jord hos jeres fans.

Du kan også overveje merchandise til hjemmekontoret, som de fleste under den globale Covid-19 pandemi har fået integreret i et hjørne i hjemmet. Vær med til at give glæde og gøre hjemmekontoret hyggeligere med nogle fine plakater, krus eller tæpper i matchende design.

Tænk over designet

Når du skal vælge designet til dit merchandise med firmalogo, er det vigtigt at skabe et visuelt udtryk, der er attraktivt, genkendeligt og passer til din virksomheds brandidentitet. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge det rette design:

  • Hold det enkelt

Et simpelt og rent design fungerer ofte best, når det kommer til merchandise med logo. Undgå for mange komplekse elementer eller overfyldte designs, da det kan gøre det svært at læse eller forstå budskabet. Hold fokus på dit firmalogo og eventuelle nøgleelementer, der bedst repræsenterer din virksomhed.

  • Brug dine firmafarver

Udnyt dine firmafarver i designet af dit merchandise for at skabe sammenhæng og genkendelighed. Farverne kan bruges i logoet, baggrunden, teksten eller andre desingelementer på produktet. Husk at overveje farvekontrasten for at sikre, at dit logo og budskab tydeligt kan ses og læses.

  • Tag højde for merchandiseformen

Designet skal tage højde for den specifikke form og størrelse på merchandiseartiklen. Bestiller du t shirts, figurer, nøgleringe, legetøj, computerspil eller noget helt andet som merchandise? Tænk over, hvordan dit logo og eventuelle tekst eller billede vil passe på produktet. Tilpas størrelsen og proportionerne, så de passer til det valgte merchandise og sikrer, at dit logo forbliver tydeligt og læseligt.

  • Vær opmærksom på målgruppen

Designet skal inspirere og appellere til din målgruppe og afspejle deres interesser, behov og præferencer. Hvis din virksomhed henvender sig til unge, kan et moderne og trendy design være passende. Hvis målgruppen er mere professionel, skal designet være mere elegant og stilfuldt. Forsøg at skabe en forbindelse mellem din målgruppes smag og dit design.

Positiv brand associering med god merchandise

Når kunder ser dit varemærkenavn og logo, vil de forbinde det med den merchandise, som de tidligere har modtaget fra dig. Det er et psykologisk fænomen kaldet positiv brand associering og er et af målene for markedsføring i første omgang.

En anden ting er, at mange gerne vil købe et produkt fra et brand, som de tidligere har modtaget en gave fra. Dette er fordi at give gaver til kunder og potentielle kunder får dem til at føle sig værdsat, hvilket på sigt vinder dig mange flere loyale kunder. Merchandise og give aways er altså brandingsteknikker, der har betydning for dit overordnede omdømme.

Alt i merchandise hos Creatrix

Hos Creatrix finder du et bredt udvalg af produkter, som kan være med til at promovere din virksomhed, øge dens synlighed og vinde loyale kunder fra første indtryk.

Hvis du ikke kan bestemme dig for, hvilke produkter der ville passe bedst til din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre. Sammen kan vi finde det bedste tilbud, der passer til jeres virksomhed.