Håndklæder

Gør dit brand synligt, selv i afslapningens øjeblikke, med vores varme håndklæder med logo. Håndklæder tilbyder en diskret måde at markedsføre dit brand på i spa'en, fitnesscentret, på stranden eller bare derhjemme, og hos Creatrix har vi et stort udvalg af dem, som alle kan tilpasses efter dine ønsker.

Lad dine kunder svøbe sig i komfort og dit brand med vores personligt designede håndklæder. Se vores udvalg af håndklæder herunder.

BERNAL GREEN
kr. 12,00
CALI 150 x 75
kr. 59,00
haandklaede-frisky
Frisky 40 x 80
kr. 22,50
Sardegna
kr. 78,00
haandklaede-sparky
Sparky 80 x 140
kr. 52,50
haandklaede-øbro-100x180
Øbro 100 x 180
kr. 76,00
haandklaede-øbro-100x180
Øbro 30 x 50
kr. 33,00
haandklaede-øbro-100x180
Øbro 50 x 100
kr. 55,00
haandklaede-øbro-100x180
Øbro 70 x 140
kr. 43,00

Håndklæder med tryk

Alle mennesker bruger håndklæder – og det tilmed på daglig basis. Derfor er det også en rigtig god idé at bruge håndklæder som firmagaver, kundegaver og gaver til samarbejdspartnere, når I skal tænke diskret markedsføring ind i jeres strategi.

Vi producerer og leverer mange forskellige håndklæder med tryk, så I kan tilpasse jeres valg efter budget og behov. Håndklæder bruges jo både til hjemmet, sport og motion, på stranden om sommeren og i spa’en. I får derved ubetalelig markedsføring, når jeres trykte håndklæder anvendes blandt nye og potentielle kunder.

Billige håndklæder

Vi er nogle af de allerbilligste på markedet, og det er vi uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi leverer. Det skyldes i særdeleshed vores optimerede produktionsfaciliteter i såvel Europa som Fjernøsten, der giver os mulighed for at skræddersy løsninger, der passer til netop jeres virksomheds behov.
Et håndklæde har en relativt stor flade, og der er derfor rigtigt gode muligheder for at trykke en masse information på denne type reklameartikler. I kan som minimum overveje at få jeres logo trykt relativt stort, så det tydeligt kan ses. I kan også supplere med yderligere oplysninger såsom URL og kontaktinfo.
Vi har flere forskellige materialer at vælge imellem. I kan vælge den billige model eller den model, hvor I kræser mere for tykkelsen, blødheden og de enkelte detaljer.

Håndklæder i mange farver

Når I bestiller håndklæder med tryk hos Creatrix kan I vælge mellem alle regnbuens farver. Også her kan I med fordel gå med den eventuelle farve, som ligger i firmaets DNA. Det kan for eksempel være en logofarve, men det kan også være, at I gan

ske enkelt har en

farve, som kunder forbinder med specifikt jer.

Det kan være en stor fordel at vælge noget, der skaber genkendelse hos både eksisterende og nye kunder, idet de derved konstant vil blive mindet om jer, når de enten selv bruger håndklæderne eller ser andre bruge det.

Vores kvalitet er meget høj, men vores pris er lav. Det har givet os mange tilfredse kunder gennem tiden. Det og så det faktum, at vi meget gerne guider og vejleder jer i processen, så I ender ud med håndklæder, der sidder lige i skabet, og som er præcis, som I måtte ønske.

I er altid velkomne til at kontakte os med jeres specifikke opgave, eller hvis I har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.

haandklaeder med tryk