Reklamegaver

1 ALPHA
kr. 2,17
11A
kr. 48,00
taske-amax
Amax
kr. 225,00
notesbog-asturias
Asturias
kr. 15,85
CALI 150 x 75
kr. 39,00
CARNABY
kr. 6,00
paraply-Casper
Casper
kr. 88,00
COLOR STACK
kr. 1,35
solbriller-dayton
Dayton
kr. 14,00
drikkedunk-esbjerg
Esbjerg
kr. 17,00
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
kr. 4,20
drikkedunk-koebenhavn
København
kr. 17,00
MALAGA
kr. 11,00
kaffekop-Medellin
Medellin
kr. 10,95
tshirt-Mens-Toriox
Mens Toriox
kr. 9,30
paraply-Nicolai
Nicolai
kr. 28,00
Kasket-santarem
Santarem
kr. 19,30
Sevilla
kr. 15,95
rygsaek-tricor
Tricor
kr. 245,00
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26

Virksomheder bruger trykte reklamegaver til at nå ud til flere kunder ved at promovere deres virksomhed. Der findes hundredvis af forskellige trykte reklamegaver som man kan vælge at bruge.

Her på siden har vi samlet de mest udbredte og foretrukne reklamegaver. Du ser blandt andet kaffekopper, keyhangers, kuglepenne, notesbøger og meget mere. Hos Creatrix hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den eller de reklamegaver, der passer bedst til dit brand og dine behov.

Reklamegaver med tryk eller logo

Reklamegaver med tryk og/eller logo på kan bruges ved forskellige begivenheder og inden for forskellige koncepter. For eksempelvis kan du få lækre produkter, som du kan bruge ved messer til at promovere din virksomhed, eller reklamegaver med tryk på, som du kan distribuere til din målgruppe. Således genkender folk dit brand, og du er mere tilbøjelig til at erhverve nye kunder.

En kaffekop er for eksempelvis en genstand der bruges kontinuerligt i dagligdagen i modsætning til nogle andre reklameartikler. Det betyder, at dit brand kan nå ud til flere personer med mere synlighed. Du kan også vælge noget så brugbart som drikkeflasker, powerbanks, kuglepenne eller muleposer, der ud over at være brugbare genstande, alle har en stor synlighed.

For virksomheder er det gavnligt at bruge forskellige kanaler til at promovere deres brand og dermed nå ud til nye kunder og klienter. Reklamegaver kan hjælpe dig med at nå ud til potentielle kunder, bidrage til at erhverve nye kunder samt styrke synligheden af din virksomhed. Ved hjælp af reklamegaver med tryk kan virksomheder hurtigt øge brandbevidstheden og antallet af forbrugere, kunder og klienter.

Overvej dette inden du bestiller reklamegaver

Før du bestiller dine reklamegaver med tryk og logo på, er det en god idé at have lavet nogle overvejelser om, hvad du vil bruge dem til og hvilket indhold der passer bedst til dit brand. At skabe en strategi ved at bestille flere forskellige reklameartikler med tryk på i stedet for at bestille et enkelt, vil muligvis øge reklameartiklernes effektivitet.

Vi anbefaler også, at du vælger at bruge samme design hvad angår farve, skrifttype, logotype, på alle dine reklameartikler, så der er en form for sammenhæng mellem dine produkter. Dette gør dit brand og dit logo nemmere at huske og mere genkendeligt, når en kunde eller potentiel kunde ser det et andet sted.

Bæredygtige og miljøvenlige reklamegaver

Er bæredygtighed en vigtig faktor for dig og dit brand, så har vi også et udvalg af bæredygtige og miljøvenlige alternativer, som du naturligvis kan få med eller uden tryk. Find blandt andet tilbehør til bilen, computeren, rejseprodukter og meget mere.

I vores Go Green-kollektion kan du finde et større udvalg af bæredygtige reklamegaver, som alle er produceret i Europa. Produkterne er produceret under ordentlige arbejdsvilkår og af miljøvenlige og ofte genanvendte materialer.