Reklamegaver

11A
kr. 48,00
Alpha
kr. 3,17
Alpha Green
kr. 4,20
taske-amax
Amax
kr. 225,00
notesbog-asturias
Asturias
kr. 15,85
CALI 150 x 75
kr. 59,00
CARNABY
kr. 6,00
paraply-Casper
Casper
kr. 88,00
COLOR STACK
kr. 2,35
solbriller-dayton
Dayton
kr. 19,00
drikkedunk-esbjerg
Esbjerg
kr. 25,00
mulepose-Farm-Bounty
Farm Bounty
kr. 7,50
Kappa Green
kr. 4,15
drikkedunk-koebenhavn
København
kr. 25,00
MALAGA
kr. 11,00
kaffekop-Medellin
Medellin
kr. 15,95
tshirt-Mens-Toriox
Mens Toriox
kr. 9,30
paraply-Nicolai
Nicolai
kr. 28,00
Omega
kr. 9,50
Rho
kr. 4,40
Kasket-santarem
Santarem
kr. 19,30
Sevilla
kr. 19,95
Sigma
kr. 5,00
rygsaek-tricor
Tricor
kr. 245,00
Upsilon
kr. 5,75
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26

Virksomheder bruger trykte reklamegaver til at at promovere deres virksomhed og derved nå ud til flere kunder. Der findes hundredvis af forskellige typer af reklamegaver, som man som virksomhed kan vælge at bruge.

Forskellige reklamegaver passer til forskellige målgrupper, og afhængigt af hvem du gerne vil i kontakt med har vi hos Creatrix et bredt udvalg af firmagaver, hvor du kan få trykt dit logo og skabe synlighed til konkurrencedygtige priser.

Her på siden har vi samlet de mest udbredte og foretrukne reklamegaver. Du ser blandt andet kaffekopper, keyhangers, kuglepenne, notesbøger og meget mere.

Hos Creatrix hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den eller de reklamegaver, der passer bedst til dit brand og dine behov. Vi hjælper dit firma med at få reklameartikler af en høj kvalitet.

REKLAMEGAVER MED TRYK ELLER LOGO

Reklamegaver med tryk og/eller logo på kan bruges ved forskellige begivenheder og til forskellige formål. For eksempelvis kan du få lækkert merchandise, som du kan bruge ved messer til at promovere din virksomhed, eller reklamegaver med tryk på, som du kan distribuere til din målgruppe ved andre typer af arrangementer.

Firmagaver med logo er også velegnede i en goodiebag tl at sikre tilfredse kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Alle produkter er ideelle som markedsføring. Vi kan trykke dem med logo og budskab, så det støtter om om jeres branding. Således genkender folk dit brand, og du er mere tilbøjelig til at erhverve nye kunder.

Stort udvalg af forskellige reklamegaver

Hos Creatrix finder du gaveartikler inden for flere kategorier. Vi har de helt klassiske reklameartikler som nøgleringe, muleposer, kuglepenne, paraplyer og profilbeklædning, men er også leveringsdygtige i mere high end firmagaver og merchandise.

Ønsker du produkter, der skaber synlighed, bør du navigere i vores klassiske sortiment. En kaffekop er for eksempelvis en genstand, der bruges kontinuerligt i dagligdagen i modsætning til nogle andre reklameartikler. Det betyder, at dit brand kan nå ud til flere personer med mere synlighed.

Du kan også vælge noget så brugbart som drikkeflasker, powerbanks, kuglepenne eller muleposer, der ud over at være brugbare genstande, alle har en stor synlighed og kan fås til en konkurrencedygtig pris.

For virksomheder er det gavnligt at bruge forskellige kanaler til at promovere deres brand og dermed nå ud til nye tilfredse kunder og klienter.

Reklamegaver kan hjælpe dig med at nå ud til potentielle kunder, bidrage til at erhverve nye kunder samt styrke synligheden af din virksomhed. Ved hjælp af reklamegaver med tryk kan virksomheder hurtigt øge brandbevidstheden og antallet af forbrugere, kunder og klienter.

OVERVEJ DETTE INDEN DU BESTILLER REKLAMEGAVER

Før du bestiller dine reklamegaver med tryk, er det en god idé at have lavet nogle overvejelser om, hvad du vil bruge dem til, samt hvilket indhold der passer bedst til dit brand. At skabe en strategi ved at bestille flere forskellige reklameartikler med tryk på i stedet for at bestille et enkelt, vil muligvis øge reklameartiklernes effektivitet, men du kan også risikere at skyde med spredehagl.

Overvej derfor at starte med en til to reklameartikler, hvor du løbende kan udvide virksomhedens produktportefølje. Dette kan sikre, at du træffer de rigtige beslutninger og giver en god oplevelse – både for dig, medarbejdere og slutbrugeren.

Vi anbefaler dertil også, at du vælger at bruge samme design hvad angår farve, skrifttype, logotype, på alle dine reklameartikler, så der er en form for sammenhæng mellem dine produkter. Dette gør dit brand og dit logo nemmere at huske og mere genkendeligt, når en kunde eller potentiel kunde ser det et andet sted.

Ønsker du hjælp til at finde den helt perfekte reklamegave til dit firma? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere til vores all inclusive løsning, hvor vi hjælper jeres virksomhed med bestilling af reklameartikler med logo.

BÆREDYGTIGE OG MILJØVENLIGE REKLAMEGAVER

Er bæredygtighed en vigtig faktor for dig og dit brand, så har vi også et udvalg af bæredygtige og miljøvenlige alternativer, som du naturligvis kan få med eller uden tryk. Find blandt andet tilbehør til bilen, computeren, rejseprodukter og meget mere, der alt sammen fungerer som reklame og kan understøtte jeres grønne profil.

I vores Go Green-kollektion kan du finde et større udvalg af bæredygtige reklamegaver, som alle er produceret i Europa. Produkterne er produceret under ordentlige arbejdsvilkår og af miljøvenlige og ofte genanvendte materialer.

Hos Creatrix har vi en lang række all inclusive løsninger til din næste reklamegave. Vi er flere danske virksomheders foretrukne leverandør og har flere års erfaring. Kontakt os gerne i dag hvis vi skal tage en snak om dit produkt, et event, julegaver til medarbejderne eller deslige.