Wellness

Faktor 30
DKK 6,82
Sardegna
DKK 64,40
Solskærm
DKK 47,66
Vino I
DKK 67,04
Vino II
DKK 19,98
Vino III
DKK 42,67

Wellnessprodukter med tryk

Wellnessbølgen har for længst ramt landet, og det kan være skønt at forkæle sine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder med lidt lækkert ind imellem. Vi er derfor rigtigt glade for at kunne præsentere jer for vores nye udvalg af skønne produkter til wellness, hvor I kan få indflydelse på det endelige udeende af produkterne. I bestemmer således både farvevalg, designelementer og trykket.

I kan vælge imellem forskellige produkter, herunder toilettasker, gavesæt, læbepomader og solcreme for at nævne et par stykker. Det er produkter til wellness i høj kvalitet og med et tryk, som I definerer. Vi tilbyder at levere disse lækre wellnessprodukter med netop de labels og etiketter, som I måtte ønske, evt. pakket ind i gaveæsker. Vi har også et stort udvalg af håndklæder hos Creatrix.

Få wellnessprodukter til jeres virksomhed

Når I giver firmagaver, skal I altid tænke markedsføring, som en integreret del af gaven. Produktet(erne) skal både være noget, som wellness med trykkunder og samarbejdspartnere kan og vil bruge, men det skal samtidig  diskret – men dog tydelig – viser, hvem I er.

Sørg derfor som udgangspunkt altid at få trykt jeres logo på produkterne og gør det gerne i en farve, som stikker ud. I bør også overveje at trykke virksomhedens hjemmesideadresse, så eventuelt potentielle kunder ikke skal lede efter jer på Google, men blot kan plotte jeres webadresse ind direkte.

I kan også overveje at trykke både mailadresse og telefonnummer, så I derved gør det nemt for nye kunder at få kontakt til jer. Arbejd også gerne med kontrastfarver, så jeres logo skiller sig ud i mængden af informationer.

Wellnessprodukter som kundegaver

Vores wellnessprodukter udbydes til forskellige priser, ligesom priserne varierer alt efter, hvor mange produkter I bestiller hjem. Jo flere I køber, des billigere bliver det. I kan også bestille en pakkeløsning, så I for eksempel kan sende en lille wellnesspakke til jeres kunder i julegave.

Vi har produktionsfaciliteter i både Europa og Asien og kan således konkurrere på både pris og kvalitet. I får naturligvis altid et designudkast, så I har mulighed for at korrigere, inden vi sætter en større produktion i gang. Forventningsafstemningen før, at vi sætter produktionen i gang, er vigtig.

Alle vores produkter er forsvarligt pakkede, så de er uskadte, når de når frem til jer, ligesom alle vores produkter er i høj kvalitet – den meget lave pris til trods.